| Aysa19 a întrebat:

Numi merg de cateva zile 3 taste de la tel, una mie blocata iar celelante doua pur si simplu nu pot "scrie". Il mai poate repara? daca da unde? la magazinele vodaf sa-l duc?

6 răspunsuri:
| Ghost a răspuns:

De ce sa il duci la Vodafone cand gaseste chiosturi la orice colt care vand tastaturi pentru tel si nu e scump pana in 20 lei la al mai performant telefon sper ca te-am ajutat

| PureEvil a răspuns:

La un service trebuie sa il duci, sau poate s-a deplasat tastatura...incearca sa-i dai jos fata si sa o pui la loc, posibil sa fii intrat apa in el? pune-l la uscat...

| Claudia a răspuns:

Da, se poate repara tongue

pe la unirii e chiar unu ( daca eti din bucureti )
sau la luica :p

| mishu112 a răspuns:

Da desai carcasa din fata si o sa vezi ca dedesubt sub taste sun un fel de taste foarte moi din cauciuc umbla pe la alea Funda

| Gabitzooo a răspuns:

Da ar trebui sa il duci de unde l-ai cumparat si daca s-a sticat singur si mai e in garantie te duci la Vodafone daca nu te interesezi de niste oameni care repara aparate electronice succes Sper sa rezolvi problema!

| nocomment_4400 a răspuns:

Pai da se poate schimba tastatuta eu cand mi s-a stricat telu l-am dus la un mag unde se repara telefoamnelaughingnu stiu vezi poate gasesti si u nu stiu sau incearca chiar la Vodafone daca ai o chestie sau se mai poate duce stiu ca prin big sunt chestii din astea pentru telefoane vezi este imposibil sa nu gasesti un mag desta.