In primul rand ar trebui sa faci foarte mult sport, asta te ajuta.Nu e nevoie sa tii neaparat un regim alimentar. Poti manca orice, dar fara paine sau cu paine neagra.Incearca sa nu mai mananci nimic seara si mai rareste dulciurile pentru ca au cele mai multe calorii.
Foarte mult sport si trebuie sa renunti la mancarea care ingrasa si la sucuri(doar apa)
Jessica, pui, 1000 de calorii? e infometare crunta, si de-ar avea 10 ani si tot nu i-ar fi de-ajuns! daca nu stii exact, nu mai da sfaturi care sa faca rau. la pubertare necesarul zilnic este de 2500-3000!
In primul rand nu e bine sa fii foarte slaba pentru ca vei risca sa ai probleme cu organismul.Ca daca esti foarte slaba organismul nu are de unde sa se hraneasca pentru a fi puternic.2 De ce ai vrea sa fii foarte slaba, nu zic na poate ai multe kg dar nici sa fii foarte slaba mai bine potrivita.Ca sa slabesti mananca multe salate. carne de pui ca nu ingrasa.Mancaruri cu ulei de masline ca uleiul de masline nu ingrasa ca cel de floarea soarelui in plus e si sanatos.Bea multa apa ca apa elimina grasimile.Si sport.
Buna.
Sportul si mancarea echilibrata cu legume si fructe proaspete e cea mai buna la capitolul slabit!
Incearca sa nu mananci dupa 6 si sa bei cate un pahar de apa la fiecare ora.
O zi plina ce noroc si succes!
Nu iti recomand sa fii foarte slaba! Eu toata viata m-am luptat cu problema asta, incercand sa ma ingras (arati mult mai sanatoasa si mai frumoasa indiferent daca ai cateva kg in plus). Ce varsta ai? Dar inaltime? Detaliile astea sunt destul de importante.
Daca chiar iti doresti asta, incearca sa mananci mult mai putin (sub 1000 de calorii - desi se slabeste sigur, nu este recomandat sa te infometezi) si mergi la aerobic minim de 2 ori pe saptamana. Am o prietena care a slabit aproape 15 kg in 2 luni cu aceasta metoda. Succes!
@simf Daca tu nu stii exact, mai bine nu postezi. In caz ca nu am fost suficient de clara am spus ca este infometare. Sanatos? Nu. Dar de slabit? Garantat. Nu are rost sa ma contrazici din moment ce am fost martora la slabirea brusca a prietenei mele cea mai buna in 2 luni. Ma faci sa rad!
SPORT! depinde de sport; poti face inot ( e foarte bun ),handbal, voley, si trebuie sa alergi (macar 30 de minute pe zi) poti sa iti iei o pereche de pantaloni scurti,un tricou si o pereche de adidasi comozi; poti sa iti iei si castile sau o prietena cu care sa alergi; si mergi prin parc, de dimineata eventual (faza cu pantalonii scurti si cu tricoul il poti aplica atunci cand vine vreme mai frumoasa, eventual la vara, in vacanta mare). Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?