Nu e nici un hacker. Din cauza conectiunii slabe de la internet, Y! MSG ramane in time out pentru 60 de secunde atunci cand pica netul. Daca netul tau isi revine in mai putin de 60 de secunde, te da afara si iti apare ca s-a logat cineva pe id-ul tau, practic tot tu te loghezi pentru ca isi revine netu si da in ghost. Stai fara grija, nu iti foloseste nimeni id-ul. Nu te mai lua dupa oameni gen "NEPOTU" de mai jos care nu stiu ce-i al un trojan si vorbeste de cumparaturi on-line. lol.
Ai vazut daca aveai capps look apasat sau daca nu un hacker tia bagat un virus numit cal trian in pc prin care iti controleaza calculatorul de pe pc lui si atentie poate face cumparturi online pe banii tai. Funda?
Intra pe yahoo mail.com si cand iti cere login spune ceva acolo de o semnatura, alegi o imagine din calculator si cand va trebuii sa iti schimbi parola iti va cere a cea imagine, asa ca acel "hacker" daca va vrea sa-ti schimbe parola o sa ii trebuiasca poza si nu are cum sa stie ce poza ai pus tu, cred ca asta ar fi o metoda.
Stay linistita...nu se intampla numai la tine.si la mine se mai intampla cateodata...nu iti fie frica nu iti intra nimeni pe ID. Mie cateodata nu imi merge 1-2 zile si nu imi intra pe ID. Sper ca am fost de folos.Peace!