1.Odihnă (este cât se poate de important având în vedere că părul crește mult mai repede în somn.)
2. Stresul (îmbolnăvește firul de păr și îl subțiază, stopând creșterea lui.)
) barbosule
nu stiu.nu ma pricep la asa ceva...imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nimic
nu stiu. dai si tu cu ulei de richin. cred ca va functiona.si nici nu e scump il gasesti la farmacie e in jur de 5 lei.
Succes!)
Pai ori odata pe saptamana, ori in fiecare ziii, ori de 10 ori pe zi? ca sa stiu cui sa ii dau funda
Buna! Poti incerca sa te razi cu lama; asta favorizeaza cresterea parului. Mult succes si sper sa te ajute raspunsul meu!
Ii urasc barbatii cu barba, sunt oribili. Scuze.Pai cred ca exista.Stiu ca musetelul si albusul de ou si uleiul de racin.Un prieten de al meu vroia sa ii creasca barba asa ca sa ras mai des ca deobiceei, dar dupa aia numai vroia barba. Orcum, succes.
Pai tu ai barba? sau iti creste incet daca nu ai poti lua de la farmacie lotiune pentru a-ti creste mai repede, iar daca deja ai barbierestete cat mai des possibil si o sa creasca^^
Ba depinde si de organismul omului de hormoni nu la toti cresc cum vrei tu. depinde si cat de des te barbieresti
Salut.Cumperi minoxidil.Iei tratament minim 3 luni ca să își facă efectul.Depinde de persoana de exemplu eu am comandat pe 3 luni, dar am avut rezultate intr-o luna și jumătate
pai ar trebui sa te razi cam 1 data pe sapt.trebuia sa faci asta de mult...dar incearca
Berbierestete in fiecare dimineata pe unde vrei sa-ti creasca si ai sa vezi ca intr-o saptamana incep sa apara. ca tu par ai. da e f mic si nu se vede. dacail tai in fiecare zi o sa reasca mai rapid. ai sa vezi
O sa regreti. Rade-ti puful din zonele unde vrei sa creasca la 3 zile si spala-te foarte des pe fata. Daca detii resurse financiare du-te la farmacie si cumpara un gel special pentru asa ceva(nu te sfatuiesc). succes
Frate eu am 17 ani si ce pot sa zic am ceva adica a inceput deja sa ma cinuie talentu cu modele din barba in fine dar nu stiu eu am inceput prin clasa a 8-a cand mi-a crescut putin puf la mustata dupa care am continuat si mi-a parut si in barba si cum a aparut la barba am inceput sa dau de mai de sus adica mai de pe obraz asa sti si vad ca s-a facut calumea dar inca mai am de dat pentru ca in stanga nu e asa des
sfatu meu dai si tu macar odata pe saptamana si cred ca o sa fie bine
bafta
Frate eu am 15 ani si la fel vreau sa imi creasca barba mai repede dar nu imi creste am doar cateva fire pe fata ici colo
Acum vrei barba, e adevarat pare mai masculin dar crede-ma o sa-ti para rau ca o ai, creste exagerabil si tot mereu de poate irita..Si nu uita, toate la timpul lor.
Pai raspunsul meu daca te ajuta daca nu asta e in fine. dati cu bigul pe la mustata cam o data la 4 zile si ai sa vezi ca o sa iti creasca si barba eu m-am facut cand eram mai mic si am razultatul bun si cu timpul o sa iti apara si coc daca vrei desigur sper ca te-am ajutat funda multumesc
Poi te razi in fiecare zi chiar daca nu ai ce... dupa un timp ai sa vezi ca iti creste.Si oricine are barba doar ca nu se vede
Salut! spike uite eu am 16 ani si ami creste barba Iata ce-am facut
1.Am dat cu lama in fieacre zi
2.Mi-am luat ulei de richin
3.Vitamina A
4. Daca ai cateva fire piaptenele
Sper sa te ajute.pe mine m-a ajutat PS. Vitamina A cu uleiu de richin se amesteca intr-un bol si de dai peste tot unde vrei sa-ti creasca! si ti timp de 10 min si te speli cu sapun
Man,nu grăbi lucrurile.Uni oameni sunt făcuți să aiba barba mai târziu.Eu mă aflu printre ghinioniștii care au barba la 15 ani. Daca chiar vrei barba, da cu bigul odată pe zi.
Frate de la 16 ani tot ma fac cu big-ul pe fata si am doar cioc si mustata...si pe barba am 3-4 floace zi-mi si mie daca a aparut rezultatu la tine... cu 10 ori p zii cu bigu
pnm
Alex010000001 întreabă: