| Camper123 a întrebat:

Sa imi cumpar Ps 3? Sau xbox 360? Va rog ajutati-ma nu stiu ce sa aleg!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sa incepem cu Inceputul :
-PS3:
-Jocuri 1080p BluRay (fata de Xbox care nu are BluRay ) deci din start calitatea grafica a jocurilor de pe PS3 este considerabil mai buna decat cea de pe Xbox!
-SPN( Sony Playstation Network) e mai putin cunoscuta decat Xbox Live DAR este GRATIS. Te poti juca Online gratis fata de Xbox unde trebuie sa platesti undeva intre 5-7 lire/luna cred ca sa te poti juca jocuri Online!
-PS3 are si PS3 Move. Astfel te poti juca mai placut diferite jocuri de actiune sau chiar shootere.
-Controllerul de la PS3 nu are nevoie de baterii fata de cel de la Xbox. Cel de la PS3 are incul acumulatorii si il incarci de la consola cu un fir. ( Cel de la Xbox are nevoie de baterii. Cand s-au terminat trebuie sa le schimbi. Naspa)
-PS3ul este de asemenea si un device MULTIMEDIA Excelent! Te poti uita la filme BluRay Full HD, poti asculta muzica si te poti uita la imagini lejer. Suporta o groaza de formate vVdeo si Audio fata de Xbox care este limitat de un numar mai mic de formate Video si Audio suportate.
Acum Pentru Xbox360 :
-Controllerul de la XBox este mult mai bine facut in ceea ce priveste designul. Cei de la Sony nu s-au gandit prea mult la faptul ca daca te joci la PS3 cateva ore vor incepe sa te doara mainile. La Xbox nu se intampla asta. Controllerul este mult mai comod si mult mai bine construit. te poti juca in voie pentru ca nu te vor durea degetele.
-Jocurile pentru Xbox sunt un pic mai ieftine decat cele de la PS3.( o dif de 30-50 lei )
-Xboxul de asemenea se modeaza mai usor si se gasesc pe internet mai multe jocuri piratate de Xbox decat cele pentru PS3.
-Xbox vine cu sistemul Kinect. Care este un rival direct pentru Sony Move. Kinect functioneaza mai bine si astfel vei avea o experienta in gaming mai placuta. In plus nu e nevoie sa te folosesti de vreun controller pentru asta ca la PS3 Move. Tu Esti Controllerul!Cat despre Jocuri, in Ambele Tabere sunt jocuri Exclusive care definesc consola respectiva.
PS3 dispune de Uncharted, seria God of War,
Xbox-ul are Gears of War, Halo.
In FINAL dac vrei:
-calitate grafica pentru jocuri si multimedia exceptional iti iei PS3!
DAR
-daca vrei jocuri piratate (economie de bani) si sa nu te doara mainile cand te joci atunci iti iei Xbox!
ALEGEREA e a TA!

1 răspuns: