| DanDannn a întrebat:

Sa votam!
Suntem useri pe TPU [tpti pentru unu] si nu ne plac reclamele! Daca strangem 70 de voturi, sunteti de acord sa le scoateti?
Alegeti :
1. SA RAMANA RECLAMELE
2. SA NU RAMANA RECLAMELE

Exemplu:
Xulescu: Aleg 1.
Xuleasca: Aleg 2.
Voturile vor fi stranse pe data de 18.2.2011,la ora 19:30.

Sa incercam! TPU! (toti pentru unu!)

Răspuns Câştigător
| Fundă25 a răspuns:

Buna!

Pe unii ii deranjeaza, pe altii nu ii deranjeaza acest lucru. E adevarat ca aceste reclame pot fi interesante, dar in acelasi timp pot fi folositoare. Nu sunt de acord cu stergerea acestora, dar mi-ar placea daca reclamele ar avea o dimensiune mai mica, adica sa nu fie pe tot ecranul sau sa imi ia din spatiul unde sa scriu raspunsul la intrebare.
In plus, pentr cei ce nu doresc reclame, ar trebui ca fiecare reclama sa aive un "X" unde sa dai atunci cand doresti sa nu mai fie o reclama.
Sau, atunci cand intri pe pagina oficiala TPU, sa iti apara o noua fereastra in care sa ai "Doresti vizualizarea reclamelor?" raspunsuri "DA", "NU", "Niciodata".
Asta cred eu.

O seara placuta!

18 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Aleg 1. De ce? Pai,faceti si voi un site,si, intretineti-l din banii proprii daca va permiteti. Cred ca unii nu stiu cat de "ieftin" e sa intretii un site, mai ales unul ca TPU.Muriti pentru niste googleads?

| Ana a răspuns:

Oricum nu cred ca o sa se tina cont da infine... 2.Sa nu ramana reclamele

| Alexa_8596 a răspuns:

Aleg 1 happy.Ne cam deranjeazawinking.

| Burzea a răspuns:

2

| Anonnnnn a răspuns:

Aleg 2

| DanDannn explică:

Aleg 1.
Nu imi plac reclamele

| DanDannn explică:

happy [am gresit cand am pus 1, vroiam sa pun 2 ]

| melc a răspuns:

Pai da, n'am problema cu reclamele de genul dreptunghiuri mici, TPU are nevoie de ele ca sa hiberneze, da' nici CHIAR ASA, gen 'hai pisi impresioneaza'ti iubitul cu cele mai secsi tinute' scris pe juma' de pagina. Chiar ma ustura ochii.
Deci sunt anti-reclame-gen-ce-e-pe-pagina-Adolescenti, si pro reclame mici.
Haisazicem aleg 2.

| anna_6885 a răspuns:

Aleg 2

| GabiGabrielle a răspuns:

Happnies: Aleg 2

| PriiNcess a răspuns:

Aleg 1.

| PriiNcess a răspuns:

Nici nu m-am uitat la ce-am scrisslaughingbatting eyelashes big grin am scris 1rolling on the floor in loc de 2laughing fara Reclameee:X

| pauladrian a răspuns:

Eu aleg 1, nu ma deranjeaza cu nimic. Sunt puse intr-un colt in care cred ca nici pe voi nu va deranjeaza prea tare.

| RiRihXd a răspuns:

2

| gratii a răspuns:

Aleg 2 claaar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aleg 2

| Butterfly9 a răspuns:

Aleg 2

| Aloh123 a răspuns:

Aleg.2