Cum sa crezi ca daca vezi o stea cazatoare,o sa mori?
E o aberatie inutila si de prost gust.
Hai sa-ti explic. oarecum logic. Stelele cazatoare, dupa cum stii, sunt destul de rare si fiecare este unica in felul ei. De-asta e bine sa-ti pui o dorinta - pentru ca esti norocos.
Nu toti oamenii au privilegiul sa vada o stea cazatoare.
E bine daca ti-ai pus o dorinta. Daca nu, nu. poate o sa mai ai astfel de ocazii. ^^
Nu mori, stai linistit. Oricum, bucura-te ca ai vazut-o pentru ca din cauza poluarii n-o sa mai vezi asa des.
Se spune ca atunci cand vezi o stea cazatoare sa iti pui o dorinta si acea dorinta se va implini.
Stai linistit ca de murit nu mori astea sunt doar niste vorbe spuse de cineva iar lumea a pus botul repede.
Mai sincer eu stiam si chestia cu dorinta.dar se mai spunea ca atunci cand o stea cade ii face loc altei stele.Tin minte ca in ziua in care bunica mea a murit. tata a vazut o stea cazatoare. O stea moare alta se naste. Cu dorinta nu stiu ce sa-ti zic.asa am vazut in filme am mai auzit pe la altii dar nu stiu cat de adevarat e.
De fapt, aia cu o stea moare alta se naste...doar niste povesti din batrani, stelele cazatoare sunt de fapt asteroizi care, cad pe pamant dar sunt arsi de atmosfera inainte sa ne ajunga in cap, si de aceea sunt luminosi.Aceea cu dorintele doar superstitii,nu mi sa indeplinit nicio dorinta,iar cu moartea, se spune ca cineva moare cand vezi o stea cazatoare, nu ca mori u.Bafta!
Sallz... Ai auzit tu ceva dar nu ai auzit bine. Unii zic ca daca vezi stele cazatoare vei auzi de cineva ca a murit. Altii zic ca sa iti pui o dorinta. Sunt chestii din batrani. Eu sincer am vazut multe stele cazatoare si nici nu am auzit de nimeni ca a murit si nici dorinta nu s-a indeplinit asa ca!
Sunt doar superstitii. Am vazut de multe ori stele cazatoare si mi-am pus si eu o dorinta, dar nu s-a intamplat nimic. Deci nu iti face probleme!
Problema asta ar trebui sa-ti fie ultima ta grija...(daca iti vei reciti texul cu atentie vei intleger [sper] la ce ma refer)
anonim_4396 întreabă: