| GLucian98 a întrebat:

Am incercat sa iau teme vista pentru xp cu tot cu task bar si celelalte dar cand mi-a cerut sa dau restart mi-a disparut deskopul si task bar. Ce sa fac? Dau funda!
PS:NU doresc sa bag iar windowsul!

Răspuns Câştigător
| bogdan3vl a răspuns:

Ba asta ar fi singura solutie sal reformatezi.chestia asta cu bagtu temelor e cea mai mare prostie si eu de cate ori mi-am bagat teme pe al meu de atatea ori mi sa bulit iar sa te feresti de programele pentru messenger alea cu smile-uri sunt si alea niste porcarii care iti face pc-ul zob.iar sa te feresti de cursoarele alea de iti schimba sageata ma mouse.eu am un sp2 care are el cateva teme ale lui si e f bun si temele sunt frumoase.ti-am zis nu ai decat sal formatezi si sa nu mai faci prostia asta niciodata orice modificare a windowsului ii face rau

funda?big grin

3 răspunsuri:
| ionutVUVUZELA a răspuns:

Da-i funda lu' bogdan3vl ca are dreptate.si eu am facut la fel mai de mult instalam windowsu si dupa bagam toate rahaturile(vista transformation pack smileurile)multe si in maxim 1 luna trebuia sa instalez iar windowsu

| bogdan3vl a răspuns:

Mersi ionutvuvuzela kiss

| GLucian98 explică:

Poi ce sa zic? Sa va constrazic? Poftim Bogdan fundita si multumesc pentru sfat!laughing