Vezi sa nu fi scris parola cu tasta CAPSLOCK activa, daca nu incearca sa folosesti functia " Mi-am uitat parola " dar o sa ai nevoie de anumite date completate de tine la inregistrare.
Si eu am avut aceeasi problema, nu te stresa o sa isi revina, uninstaleaza yahoo (banuiesc ca esti pe yahoo) apoi instaleaza`l din nou, daca tot nu merge poti sa intri pe messenger de pe www.meebo.com say www.webmessenger.yahoo.com
Pai nu-mi merge nici asa. pe alt id merge sa stau. iar de la acela care nu-mi merge nu mai stiu adresa postala. ce ma fac?
Pentru inceput baga-te pe mess, chiar cum il deschizi si jos iti va scrie,, Forgot your password?", dai click acolo si dupa iti va aparea 4 chestii unde vei da pe ultima,, My account may..." si dai next.Iti va aparea ceva ca sa iti scrii exact id si un mic cod, dupa dai din nou next. Dupa iar o sa iti apara inca 2 chestii si vei da pe ultima,, I cant; access..."si dupa iti va aparea cele 2 intrebari care ti le-ai pus la prima facere a id-ului, intrebare si raspuns. Apoi dupa ce ai scris raspunsul corect iti va da sa scrii de 2 ori parola ta cea noua si asa te bagi pe mess si iti merge.Succes
Pai poate e de la programul messenger, vezi daca te poti loga aici. https://login.yahoo.com/config/login_verify2?intl=us&.src=ym sau daca tiai uitat cu adevarat, hm... e cam greu sa spargi o parola de mess si e si ilegal, asa ca te sfatuiesc sa-ti faci un id nou.
Dupa introducerea parolei gresit de mai multe ori consecutiv yahoo-messenger iti deschide automat functia " Forgot your password? ". Greseala pe care o fac majoritatea cand isi fac un id este de al termina mai repede si introduc datele repede fara sa-si dea seama de ce a scris. Intoadeaua toate datele sunt folositoare, incearca sa-ti instalezi o versiune mai noua sau chiar mai veche a messengerului ( depinde de situatie ) daca nu fa-ti un noul cont id, dar de data asta te sfatuiesc sa notezi undeva toate datele introduse la inregistrare. Ii se poate intampla oricui, nu te lasa influentat de " vrajeala " persoanelor necunoscute de pe messenger care "iti bag ceva pe gat", programe, linkuri. Cand ai ceva confidential nu-l imparti cu nimeni pentru nimic. Ti-am dat un sfat, eu il folosesc de ceva ani buni si probleme de genul " furat parola, cont, nu mai merge parola " nu au mai aparut.
Sigur tio fost schimbata, incearca sti desinstalezi si sa instalezi mesingeru din nou si vezi daca merge dupa