Stai intr-un picior si faci ca o gaina! Ce intrebare penibila, incerca sa faci spiritism...
Buna! Incearca sa gasesti case parasite!
De obicei acolo se raporteaza activitatii, paranormale, si nu! nu le poti atrage decat daca experienta, deci cel mai simplu e sa le cauti acolo.
Bafta
Ea e mai perversa, si are ganduri... :.
12
Du-te si te joaca cu papusile.
Uite iti voi zice secretul meu. eu traiesc deasupra unui cimitir si mereu am vrut sa aflu cum sa vb cu o fantoma, pentru ca de anul trecut tot simteam ca ne urmareste cineva. apoi, am contactat un medium si mi-a zis sa pun intr-un castron trei chibrituri apirnse. sa ma duc in camera in care se aude zgomotul(in cazul tau poti sa te duci pe hol) si sa spui vraja asta: mimi nina mpumbavu haina maana na sumaku huvutia vizuka. si daca toate cele trei chibrituri plutesc inseamna ca ai o casa bantuita. apoi iei un pahar cu apa (din plastic) si il asezi langa tine, in care pui o lumanare. apoi, iei o camera de inrregistrat si si incepi sa pui intrebari spiritului testul e necesar ca sa nu intrebi ca proasta pe acolo. noroc! mie nu mi-a mers.si mi-am dat seama ca fratele meu facea tot. dar tu poti sa incerci(fratele meu a fost pedepsit o lune de mama
)
Uite iti voi zice secretul meu. eu traiesc deasupra unui cimitir si mereu am vrut sa aflu cum sa vb cu o fantoma, pentru ca de anul trecut tot simteam ca ne urmareste cineva. apoi, am contactat un medium si mi-a zis sa pun intr-un castron trei chibrituri apirnse. sa ma duc in camera in care se aude zgomotul(in cazul tau poti sa te duci pe hol) si sa spui vraja asta: mimi nina mpumbavu haina maana na sumaku huvutia vizuka. si daca toate cele trei chibrituri plutesc inseamna ca ai o casa bantuita. apoi iei un pahar cu apa (din plastic) si il asezi langa tine, in care pui o lumanare. apoi, iei o camera de inrregistrat si si incepi sa pui intrebari spiritului testul e necesar ca sa nu intrebi ca proasta pe acolo. noroc! mie nu mi-a mers.si mi-am dat seama ca fratele meu facea tot. dar tu poti sa incerci(fratele meu a fost pedepsit o lune de mama
) sper sa dai funda(e adevarat tot ce am scris!)
NU EXISTA FANTOME! Du-te in cimitir, si gasesti mii de fantomece pacoste de om?! sa crezi in fantome, auzi ce faza
)
)
Du-te dracu de prost. Daca crezi in Dumnezeu e imposibil sa nu crezi si in spirite.Cica el nu crede in fantome dar crede in iubire la prima vedere.Deschide larg ochii omule.
Du-te in cimitir si pune manele pe telefon. Sigur se vor ridica din morminte zeci de fantome ca sa opresti telefonul.
E o faza la 12:00 fix fara sa treca nici un minunt.Iei o oglinda si spui spirete artativa. Daca oglinda straluceste insemna ca sunt fantome in casa.
ăsta este adevarat! Temuți în baie iei doua una lumânare și te uiți în oglinda și spui de trei ori bludy Mary, Bludy Mary. Și Îți apare