| BiancaBiby123456 a întrebat:

Salut.cum atrag o fantoma?dau funda.ceva mai usor.winking

22 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Stai intr-un picior si faci ca o gaina! Ce intrebare penibila, incerca sa faci spiritism...

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Buna! Incearca sa gasesti case parasite!
De obicei acolo se raporteaza activitatii, paranormale, si nu! nu le poti atrage decat daca experienta, deci cel mai simplu e sa le cauti acolo.
Bafta

| seby4music a răspuns:

De obicei fetele intreaba "cum atrag un baiat" nu o fantoma.happy

| Syter a răspuns (pentru seby4music):

Ea e mai perversa, si are ganduri... :.

| motherfuckerstyle a răspuns:

Prajituri si lapte.aceeasi tehnica ca la Mos Craciun.

| Syter a răspuns:

Cati ani ai?

| BiancaBiby123456 explică (pentru Syter):

12

| Syter a răspuns (pentru BiancaBiby123456):

Du-te si te joaca cu papusile.

Răspuns utilizator avertizat
| luluta a răspuns:

"Fenomene stranii". Uita-te pe Discovery.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uită-te la femomene stranii pe discovery investigation.

| Alexintunecatul a răspuns:

Incearca sa atragi un baietel nu o fantomatongue

| Eille2EtcnupD a răspuns:

Uite iti voi zice secretul meu. eu traiesc deasupra unui cimitir si mereu am vrut sa aflu cum sa vb cu o fantoma, pentru ca de anul trecut tot simteam ca ne urmareste cineva. apoi, am contactat un medium si mi-a zis sa pun intr-un castron trei chibrituri apirnse. sa ma duc in camera in care se aude zgomotul(in cazul tau poti sa te duci pe hol) si sa spui vraja asta: mimi nina mpumbavu haina maana na sumaku huvutia vizuka. si daca toate cele trei chibrituri plutesc inseamna ca ai o casa bantuita. apoi iei un pahar cu apa (din plastic) si il asezi langa tine, in care pui o lumanare. apoi, iei o camera de inrregistrat si si incepi sa pui intrebari spiritului testul e necesar ca sa nu intrebi ca proasta pe acolo.laughing noroc! mie nu mi-a mers.si mi-am dat seama ca fratele meu facea tot. dar tu poti sa incerci(fratele meu a fost pedepsit o lune de mamalaughing)

Uite iti voi zice secretul meu. eu traiesc deasupra unui cimitir si mereu am vrut sa aflu cum sa vb cu o fantoma, pentru ca de anul trecut tot simteam ca ne urmareste cineva. apoi, am contactat un medium si mi-a zis sa pun intr-un castron trei chibrituri apirnse. sa ma duc in camera in care se aude zgomotul(in cazul tau poti sa te duci pe hol) si sa spui vraja asta: mimi nina mpumbavu haina maana na sumaku huvutia vizuka. si daca toate cele trei chibrituri plutesc inseamna ca ai o casa bantuita. apoi iei un pahar cu apa (din plastic) si il asezi langa tine, in care pui o lumanare. apoi, iei o camera de inrregistrat si si incepi sa pui intrebari spiritului testul e necesar ca sa nu intrebi ca proasta pe acolo.laughing noroc! mie nu mi-a mers.si mi-am dat seama ca fratele meu facea tot. dar tu poti sa incerci(fratele meu a fost pedepsit o lune de mamalaughing) sper sa dai funda(e adevarat tot ce am scris!)

Deci, ai facut trucul?

| Here4u a răspuns:

NU EXISTA FANTOME! Du-te in cimitir, si gasesti mii de fantomelaughinglaughinglaughinglaughingce pacoste de om?! sa crezi in fantome, auzi ce fazalaughing)rolling on the floor)

| Fantome_Vanatorii_1905 a răspuns (pentru Here4u):

Du-te dracu de prost. Daca crezi in Dumnezeu e imposibil sa nu crezi si in spirite.Cica el nu crede in fantome dar crede in iubire la prima vedere.Deschide larg ochii omule.

| Here4u a răspuns:

Si chiar cati ani ai?

| WizKhalifaa a răspuns:

Du-te in cimitir si pune manele pe telefon. Sigur se vor ridica din morminte zeci de fantome ca sa opresti telefonul.

| DuRR3xX a răspuns:

Scuze ca iti zic, dar crezi in prostia asta sau e un joc ceva?straight face

| AGOR a răspuns:

E o faza la 12:00 fix fara sa treca nici un minunt.Iei o oglinda si spui spirete artativa. Daca oglinda straluceste insemna ca sunt fantome in casa.

| Octavian_Negru_1992 a răspuns:

ăsta este adevarat! Temuți în baie iei doua una lumânare și te uiți în oglinda și spui de trei ori bludy Mary, Bludy Mary. Și Îți apare