Stiu un blog si cea care a creat blogul e foarte bune si te ajuta!
aici ai link-ul http://pui-de-compuneri.blogspot.com/
iti face ea compuneri!
ii lase cererea intr-un comment!
Sau poate gasesti idei in miile de subiecte pe care le are!
P. S nu o laud, dar are multeeeeeee subiecte!
@antonius74: asta asa...ca sa nu te surmenezi citind, nu? De parca ar durea cititul. Sa stii ca nu patesti nimic daca mai citesti si altceva decat ce e obligatoriu. Nu stii niciodata cand ar putea sa-ti foloseasca.
Iar tu, petruta, daca ne-ai spune in ce clasa esti, poate am sti cam ce texte ai facut anul trecut. Asa, e cam greu de dat cu presupusul.
@antonius74 (iar ma iau de tine ) imi amintesc opera asta (cred). E vb despre unu care scrie un roman, da' de fapt altul scria despre el, care de fapt autorul scria despre toti. si nu-l chema Florin?
Oooo, @Psihoyounger, s-a dezlegat misterul ![]()
De-aici sa deducem ca... te numesti Calin?
antonius74 am mai citit si alte carti in afara de ce am studiat la scoala![]()
si am cerut vreo idee din orce chiar daca am sa studiez si una noua nu conteaza cu atata stiu mai multe
@petruta
noua cand ne zice profa "faceti rezumat la o opera din genul cutare" facem automat la ceva ce am studiat, cel putin asa e logic. doar n-o sa ma apuc acum sa citesc si sa inteleg alta povestire cu care poate n-o sa intru niciodata in tangenta sau poate, mai rau, gasesc una pe care nici profa n-o stie bine si atunci e mai greu de apreciat nota.
In primul rand trebuie sa-l faci tu nu sa il descarci de pe internet ( te poti inspira, insa nu il copia pentru ca este in defavoarea ta!) hmm...trebuie sa fii citit o opera pentru a-i face rezumatat, iar eu nu am de unde sa stiu ce ai citit tu, insa te pot indruma catre:
"Negustor lipscan"-Mihail Sadoveanu
"un ciob de primavara "-Tudor Arghezii
"padurile "-Petru Cretia
succes!
@cami, pai inainte nick-ul meu era Caly. Ma dezamagesti. Ai uitat de mine asa repede? ![]()
Psihoyounger