Cand pui o intrebare si primesti raspunsuri trebuie sa dai funda celui mai bun. Vei gasi o fundita in dreapta intrebarii dai click pe ea si iti apare un mesaj care te intreaba daca esti sigur ca vrei sa alegi acel raspuns castigator. Dai OK si gata. Raspunsurile cu funda valoreaza 100 de puncte. Cu cat ai mai multe puncte cu atat cresti mai mult in rang. Cam atat... sper ca te-am putut ajuta.
Pai zice ca da funda, pentru ai face pe useri sa posteze raspunsuri inteligente la intrebarile lor(say folositoare, nu in bataie de joc)
please funda?
Cine raspunde primul are un punctaj(ca mine acum)cine primeste funda are mai mult. iar cine da e un premiu se spune pentru cine vrea sa raspunda la intrebarea pusa.multumita? uite ai ocazia sa ma premiezi.
Buna![]()
Cand pui o intrebare, si primesti raspunsuri cel care ti se pare cel mai bun (care te-a ajutat cel mai mult in problema pe care o aveai ) Ii dai fundita. Fundita apare in dreptul fiecarui raspuns de la intrebarea pusa de tine. Dai "acorda fundita" si acel raspuns va primi fundita. Funditele apar in profilul celui care da raspunsul. O fundita inseamna 100 de puncte Daca ai fff multe fundite poti deveni expert TPU.
(Fiecare fundita primita apare pe profilul tau )
Sper ca te-am ajutat
Pai uni ( inclusiv eu ) scriu dau funda pentru ca asa s-ar putea sa primeasca mai multe raspunsuri. Funda se foloseste sa devii expert TPU. Dar iti trebuie multe funde. Si daca esti expert TPU este super, te cunoaste lumea. Cam atat.
Funda valoreaza 100 puncte...care te ajuta sa ai un punctaj mare si mai apoi sa poti deveni expert TPU
XxXxAlessiaXxX întreabă: