| Andrei18G a întrebat:

Cum se joaca la ^noroc^ 6 din 49?,
Joc de cateva saptamani bune la 6 din 49 si acum vreau sa invat sa joc si la noroc.
Mi-a explicat cineva dar nu am inteles nimic.

11 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai daca ai mai jucat, regula este aceeasi, numai ca, in partea de jos a biletului, trebuie sa bifezi o cifra pentru noroc (de la 1 la 10) numai ca, pretul biletului se dubleaza la fiecare cifra aleasa de tine...
DE EXEMPLU.
O varianta la loto si pariat pe cifra 1 la noroc, costa 7, 2 roni.
Pretul variantei la noroc este 2 roni si ceva, pe masura ce alegi alta cifra, se dubleaza.
Poti cere informatii la fata locului.
O zi bunahappy

| Andrei18G explică (pentru caramela):

Multumesc. Dar chestia asta o stiam si eu! happy
Eu nu stiu cum se joaca la extragere.
De exemplu daca bifam cifra 1 la noroc ce numar trebuia sa-mi iese ca sa castig? sau cum? lamureste-ma! happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andrei18G):

Daca bifai cifra 1 la noroc, trebuia sa.ti iasa 2 sau oricare alta cifra diferita de 1, pentru ca biletul tau sa fie declarat necastigator.
Bafta!

| caramela a răspuns (pentru Andrei18G):

Se ia si cu ultimile 3 cifre de la coada...

| Andrei18G explică (pentru anonim_4396):

Multumesc foarte mult.
Pai si in final daca bifam 1 la noroc, ce numere ar trebui sa iasa?

Asadar,in momentul in care tu joci 6/49 si vrei sa joci si noroc, dupa ce ai bifat pe bilet numerele norocoase, in casuta trei bifezi unul sau mai multe numere.Aceasta va reprezenta numarul de variante pe care doresti ca terminalul sa.l genereze pentru tine.Este un numar aleator format din 7 cifre. Exemplu: daca ai bifat cifra 1, terminalul va genera un singur numar considerat norocos(ex:7892361).Daca ai bifat cifra 7, terminalul va genera 7 numere, adica un interval de numere consecutive care incepe cu numarul intamplator ales de terminal(ex:2309176, 2309177,2309178... 2309182). Pentru a fi declarat castigator, pentru categoria 1, trebuie sa ai pe bilet toate cele 7 cifre, pentru categoria 5, ultimele 3 cifre ale numarului trebuie sa corespunda cu cele extrase.
Bafta!

Mersii!

Daca eu am numarul la noroc ex:1432548,
Si se extrag numerele 2109768, castig cv?
ca am 3 numere (218).
Ca sa castig cu 3 numere trebuie sa imi iese ultimele 3 de pe bilet si sa corespunda cu ultimele 3 numere din extragere sau cu oricare, conteaza?

Cu ultimele trei, in acest caz, pentru categoria 5.

| Ștefi19990516 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bună ziua. Sunt interesat și eu de pariul Noroc, dacă eu am următorul număr Noroc 0740347 și se extrage 6740403 câștig ceva sau doar experiență?

| MarioMrs a răspuns (pentru Ștefi19990516):

În acest caz, câștigi doar experiență. Pentru a câștiga la ultima categorie de câștig ( a 5-a), trebuie să se extragă ultimele 3 cifre și în aceeași ordine de pe bilet.
Pentru a câștiga la categoria a 4-a, trebuie să iasă ultimele 4 cifre de pe bilet ( în aceeași ordine).
La categoria 3, ultimele 5 cifre de pe bilet ( în aceeași ordine).
La categoria 2, ultimele 6 cifre de pe bilet ( în aceeași ordine).
Iar la prima categorie ( care are cea mai mare valoare de câștig), toate cele 7 numere să coincidă ( în aceeași ordine).