In toate magazinele de parfumuri gasesti testere (mostre) pe care le poti incerca direct pe mana ta.
Nu recomand cumpararea parfumurilor online fiindca ai toate sansele sa nu cumperi ce ti-ar place tie sua ce se potriveste pe pielea ta, fiindca chimia corpului tau poate schimba mirosul unui parfum atat de multa, inca sa miroasa urat dupa 10 min cat sta pe mana ta.
Asadar, intr-o zi frumoasa iti iei traista in bat si pleci la oras sa-ti cumperi parfum, pe care-l incerci pe mana ta la incheietura, atat peste cat si dedesubt, deci poti testa numai 4 parfumuri, fiindca dupa ce le-ai testa pe astea nu mai poti distinge mai multe.
Dar pui fiecare parfum pe cate o fateta a mainii si daca dupa 10-15 minute de stat pe pielea ta, inca miroase frumos si-ti place, atunci poti sa-l cumperi.
Atentie, un parfum adevarat costa peste 300 lei flaconul de 50ml.
Restul sunt APE de colonie, ape de toaleta si apa de parfum, adica multa apa cu foarte putina esenta de parfum in ea, de aceea aceste ape sunt atat de ieftine, iar parfumul este atat de scump.
Iata aici cum este exemplificata concetratia parfumului:
https://www.facebook.com/reel/3808797249450807
Am intrebat doar de unde pot cumpara mostre, nu am posibilitatea sa ma duc la oras
Raspunsul tau nu m-a ajutat deloc... Am intrebat de unde cumpar MOSTRE DE PARFUMURI 1-5 ML nu despre chimia corpului
caalcen întreabă: