| AnonimAnonim4321 a întrebat:

Salut TPU, am primit un plic de la electrica preaviz de deconectare pe data de 28.01. 2025 și l-am primit abia astăzi când în el scrie ca perioada de plata e 28 pana pe 10 astăzi și am plătit astăzi factura. Am trimis dovada prin e-mail de 2 ori, am confirmat plata cu robotul prin telefon și nu știu ce sa fac ca după 12 se aplica deconectarea și vreau sa ma duc mâine la electrica sediu.
Voi ce părere aveți se mai aplica deconectarea sau se anulează astăzi pentru ca am plătit si am trimis dovada?
Nu am primit răspuns de la ei

10 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Se va anula deconectarea dar e posibil sa mai platesti penalizari de intarziere. Te vor contacta ei, daca nu atunci ai scapat dar sigur nu te vor deconecta, mai sunt 2 zile, pana atunci vor vedea ca ai platit...

| AnonimAnonim4321 explică (pentru lpavel):

Pai sa fiu sigur ma duc mâine la sediu la ei sa vad ce zic

| AnonimAnonim4321 explică (pentru lpavel):

E și nașpa ca n au niciun număr sa vorbești cu un operator doar robot

| lpavel a răspuns (pentru AnonimAnonim4321):

Asa sa faci daca ai timp, dar cum am zis, plata e inregistrata nu te vor deconecta!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ar trebui sa fie ok.
Pe viitor plateste si tu la timp. Pune-ti un memento pe tel sa-ti aduca aminte pe 28 a lunii.

| AnonimAnonim4321 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai totuși astăzi e ultima zii și mna ca pe 12 incolo se aplica deconectarea și eu am plătit astazi

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru AnonimAnonim4321):

Hartia aia pe care ai primit-o e Preaviz. Atat. Nu initiaza procedurile de deconectare decat dupa perioada de gratie, adica 10 Feb.
Ai platit azi, maine au banii in cont si vor marca facturile ca platite.
Daca te duci la ei, trebuie sa-ti faci programare.

| AnonimAnonim4321 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai pe hârtie scrie după data de 12 se vor efectua procedurile de deconectare dacă nu se face dovada platii

| DenDenX a răspuns:

Pe viitor notează undeva. într-un carnețel sau ceva..agenda ta

| Ioanaoana5 a răspuns:

Dacă ai plătit și ai trimis dovada prin e-mail, e foarte probabil să se anuleze deconectarea, dar asta depinde de cât de repede procesează plata cei de la Electrica.

E bine că ai confirmat și prin telefon, dar dacă nu ai primit un răspuns clar, cel mai sigur e să mergi mâine dimineață direct la sediu cu dovada plății și bonul de confirmare. De obicei, dacă plata a fost făcută și confirmată înainte de deconectare, nu se mai aplică măsura. Dacă ești îngrijorat, poți încerca să îi mai suni azi pentru siguranță.