| Flor1N94 a întrebat:

Cei care beti Aqua Carpatica, de ce cand tin apa o zi si o noapte in camera mea, in frigider oriunde ea incepe sa prinda un miros FOARTE URAT, de ce oare?

Răspuns Câştigător
| costy1_6319 a răspuns:

Atunci cand bei din PET (orice sticla de plastic), se formeaza un strat microbiologic pe partea unde se face contactul cu pet-ul. Si acesta are un miros specific, neplacut. Se intampla la orice PET de apa minerala, insa la AQUA, avand gura mai larga, se simte mai usor. Solutia ar fi sa faci un test - sa nu mai bei din sticla, ci din pahar, tinand pet-ul tot in camera, ca pana acum. Si sa vezi daca se mai simte mirosul. Problema nu vine nici din continutul apei (nici o treaba cu sulful), nici din calitatea plasticului folost (care este calitativ superior mediei din piata), ci efectiv din contactul cu flora bucala.

1 răspuns:
| mixxjim a răspuns:

E posibil sa fie din izvoare sulfuroase sau are in ea o substanta care in contact cu aerul se oxideaza si apare mirosul acela de care spui. eu nu beau apa din asta, nu stiu exact despre ce miros vorbesti, dar daca spui ca-si schimba mirosul asa repede si asa rau si nu-ti place nu mai bea din aia, schimba apa happy

Întrebări similare