| Șachi a întrebat:

Salut,TPU! Mi-am luat în ianuarie 2024 niște căști de alea de acoperă urechile.Mi s-a spus că funcționează ≈2 ani și am plătit 10% din preț pentru garanție, care dureaza la fel.Problema este că am început să aud înfundat în casca din partea dreaptă,și tot trebuie să o mișc stânga-dreapta,iar alteori chiar să scutur căștile, ca să își revină.Am auzit într-un videoclip de pe Facebook al lui Unaaltacucostică de termenii "în garanție" și "post garanție".Și că răspunsul "2 zile" se încadrează în "garanție",și că din acest motiv îl poate înlocui clientul din clip. Faza este că din cauza faptului că le-am purtat atăt de des,s-a ajuns la situația în care straturile care acoperă pernițele să fie "jupuite" ca să zic așa, pentru că nu găsesc alt termen potrivit pentru contextul dat.Acum ce ar trebuie să fac? Să aștept până în ianuarie? Pot să le înlocuiesc, dacă am acea problemă cu starturile de pe pernițe?

3 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

In primul rand trebuie sa vezi care sunt condițiile garanției. Fiecare producător/retailer are propriile condiții în ceea ce privește garanția. Ei după te-ai informat poți să-i contactezi. De altfel nu vad nici o problema sa îi contactezi chiar și fără să cunoști condițiile garanției, sa vezi cum te poți ajuta. Bafta ✌?

| Șachi explică (pentru AsgaardSephiroth):

Le-am luat de la Altex! Mulțumesc!

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru Șachi):

Cu plăcere. Numai bine