Da. Normal ca te poti intalni cu ea si sa faceti schim de contacte. in caz ca produsul pe care l-ai luat de la persoana aceea nu merge sau are vreun defect il poti contacta si. rezolvi
mie mi se pare de incredere site-ul asta. mai ales ca am luat un iphon4 de acolo din orasul meu
. sper ca te-am ajutat. ajuta-ma si tu cu o funda :*
Da, si da, de fapt eu numai asa iti recomand sa cumperi, sa te intalnesti cu omul daca e posibil, vezi sau vede marfa, mai negociati etc.
Site-ul in sine nu poate fi tras la raspundere pentru ce afiseaza acolo- este un site care ofera publicitate- gratis sau platita. Problema e cu cei care posteaza acolo. Daca vrei sa cumperi ceva de acolo, nici nu te gandi sa iei ceva fara sa vezi produsul in fata. Daca vrei sa fie bine, asculta un om...patit. Eu am luat teapa chiar si dupa ce am vazut produsul in fata, dar si cumparand chestii pe care le-am primit prin curier.
A, si inca o chestie: Nu te duce din prima cu banii la tine: nu poti stii ce persoana e. Daca e un produs ce poate fi transportat cu usurinta, da-ti intalnire intr-un loc public si ziua nameaza mare. Daca nu, nu te duce cu bani asupra ta din prima. Mai bine sa te mai duci o data decat sa, Doamne fereste!
Succes!
P.S. Desi cred ca nu esti la prima achizitie a unui produs, totusi nu strica sfatul asta: nu crede toate laudele vanzatorului, pana nu vezi si nu pipai nu iei nimic si nu dai niciun ban. Si atat timp cat nu iti vinde ceva cu factura, poti negocia si trage de pret. Inca o data, succes!
Da,este de incredere.Eu m-am intalnit cu o persoana de acolo sa-i vand un telefon si totul a decurs ok