E doar obisnuinta sau poate ca mai simti ceva fata de ea.Inca nu ai intalnit alta persoana ca sa pot spune exact care din posibilitati ar fi.Cand vei cunoaste o alta fata e posibil sa o uiti de tot. Daca nu incearca sa nu te mai gandesti la trecut in prezent.Adica lucrurile sau locurie ce iti amintesc de ea privestele ca simple lucruri sau locuri nu iti lasa amintirile sa te cuprinda.Sau daca crezi, incearca din nou sa fi cu ea. Oricum raspunsul e la tine.Bafta!
Am fost si eu in aceeasi situatie, si crede-ma ca timp de 4 luni am plans dupa el, pana intr-o zi cand ma m hotarat ca nu asta e viata pe care o vreau. Incearca sa iti faci alta prietena, si pune deoparte tot ce iti aminteste de fosta( poze, lucruri, punele intr-o cutie unde sa nu umbli, daca nu vrei sa le arunci de tot ), si iesi distreaza-te cu prieteni chiar daca e greu, dar asa macar te fac sa uiti pentru moment tot ceea ce te framanta.Eu asa am facut si se pare ca a functionat, bine ca a durat mult pana sa ma trezesc la realitate. Succes!
Gasesteti alta
ma ofer eu daca nu se ofera alta![]()
![]()
serios acum fa-ti o iubita sau fa-ti o amica cu care sa iti petreci timpul si sa nu te mai gandesti la fost si cinesti poate o sa ajungeti iubiti
sau te poti impaca cu fosta dar mai bine nu
succes la cautat:* daca nu gasesti pe cineva eu sunt aici![]()
![]()