| MonyMoniq a întrebat:

Sunt noua pe TPU, si am vazut ca unii au pus fundita la cel mai bun raspuns, imi puteti spune cum se pune fundita?

Răspuns Câştigător
| Meli34 a răspuns:

Pot sa iti zic. Deci, in dreapta raspunsului meu este o fundita gri pe care scrie 1 si cand tii sageata pe ea, se face portocalie. Din toate raspunsurile, care crezi ca este cel mai bun, cel mai folositor, il declari castigator, adica apesi pe fundita si iti apare un chenar pe care scrie ceva de genu :,, Esti saigur ca vrei sa declari acest raspuns castigator?'' si daca esti de acord apesi e ok, iar daca nu, apesi pe cancel. Atata tot. Acum poti sa faci proba la raspunsul meu? laughing Daca crezi ca te-a ajutat.happy

8 răspunsuri:
| gabriela_3503 a răspuns:

Dap apare langa raspuns in partea dreapta o funda dai clik si gata

| Michaela89 a răspuns:

Dupa ce raspunde cineva apare in dreapta "declara raspunsul castigator" intr-un fel de medalie.

| Oanna96 a răspuns:

In dreptul fiecarui raspuns...in dreapta ai Funda...

dai click pe ea.si gata funditahappy

dar poti da doar una, si nu o poti schimba:*

| BlueVik a răspuns:

Dupa ce se aproba si intrebarea si raspunsurile date iti va aparea in dreptul fiecarui raspun o funda. daca dai click pe ea ii dai funda acelui utilizator happy

| Mymymymmy a răspuns:

Ai in dreptul raspunsului meu o funda gri apesi pe ia dai da sau ok depinde ceti arata si ai dat funda

| klaudytza a răspuns:

1 fundita pun numai cei ce au pus aceea intrebare
2 pune o intrebare si langa raspunsul pe care ti la dat o persoana sc raspunsul castigator cred si apesi acolo
funda :* ca acum stii cum se pune funda

| alexmircescu13 a răspuns:

Pai acolo unde citesti raspunsul, in partea dreapta ai optiunea de a acorda funda. Aceasta se acorda UNUI SINGUR raspuns dat la o intrebare, adica la cel pe care-l consideri cel mai bun. La celelalte raspunsuri poti acorda vot folositor, nefolositor, amuzant, inteligent sau stupid. Succes!

| MonyMoniq explică:

Scuzati-ma dar nu-mi apare...