Spun ca, inainte sa tot pui intrebari stupide, sa intelegi subiectele despre care incerci (si nu prea reusesti) sa vorbesti. Nu-i nimic rau sa citesti sau sa vezi documentare despre zonele ne-explorate sau nu foarte "populare" ale stiintei, inclusiv concepte 100% abstracte ca universurile paralele sau multi-dimensionale. Dar, repet, intai incearca sa intelegi despre ce este vorba, formuleaza intrebari sau subiecte de dezbatere coerente si numai dupa aceea, iesi in public. Altfel, tot ce reusesti sa faci este sa iti lipesti pe frunte o eticheta pe care sa scrie "Ciudat! Pastrati distanta!".
Nu, habar nu ai despre ce vorbesti! Am citit cu atentie TOATE intrebarile tale legate de subiecte "altfel" si nu exista nici cea mai mica idee coeerenta in cele scrise de tine. Ieri ti-am raspuns la o intrebare care suna cat de cat normal, ti-am explicat de ce ceea ce afirmi este gresit si am intrebat, la randul meu, de ce ai ales un anume numar de dimensiuni. Nu numai ca nu ai raspuns la intrebarea mea simpla, dar ai continuat sa bati apa-n piua cu o alta afirmatie, care nu avea nici o legatura cu subiectul din intrebarea initiala. Cum spuneam, sa incerci sa afli cat mai mult despre un subiect este laudabil. Dar faptul ca pui intrebari fara sa intelegi despre ce este vorba, este cel putin deranjant.
Asta lasand la o parte faptul ca, inainte de fizica cuantica, teoria string-urilor etc., o minima decenta cere o exprimare si o topica a frazei corecte din punct de vedere gramatical si semantic. Cu alte cuvinte, invata limba romana, inainte sa mai postezi intrebari "savante".
andreiboss31 întreabă:
anonim_4396 întreabă: