| Mileeee98 a întrebat:

Un an nou happy.nu stiti cumva (adica sper sa stiti[rolling on the floor]) ce inseamna P. S. adica am aflat ca inseamna pe scurt... dar nu cred... voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Beatrice a răspuns:

P. s.=post-scriptum
Text care se adaugă uneori la o scrisoare, după terminarea și iscălirea ei.

22 răspunsuri:
| IIIx333III a răspuns:

P. S vine din latina si inseamna Post Scriptum. In limba noastra asta se traduce "dupa semnatura". Adica un lucru care se foloseste in scrisori. Daca mai uiti un lucru intr-o scrisoare, o scrii intr-un P. S. Funda?

P. S. Sper ca ti-am fost de foloslaughing

| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna. Da cine ti-a spus ti-a spus binewinking. P. S=post scriptum=pe scurt. Sper ca te-am ajutat.Pa-pa:*

| FlorianPop a răspuns:

P. S = post scriptum = dupa scris

Daca te-a ajutat raspunsul meu te rog fundita!

| Contrast a răspuns:

laughing
Post Scriptum...adica, ulterior dupa ce ai scris...

| question_3585 a răspuns:

La un mesaj cand ai uitat sa zici ceva si deja te-ai semnat pune p. s. si scrii ce ai vrut sa zici (post scriptum)

| Kyzz a răspuns:

P. s. = apropo...

| AnnaMaryStar a răspuns:

Da este adevarat P. S. inseamna PE SCURT

| AngelOnEarth a răspuns:

P. S. este o prescurtare de la latinescul "post scriptum" adica "dupa scris" sau asa ceva.

| impossible a răspuns:

Post scriptum

| Kristen_3393 a răspuns:

Pai P. S. inseamna Post Scriptum si se adauga in special la scrisori, ca un adaos big grin
folosesti expresia asta in caz ca ai uitat ceva happy

| xLikeTpu a răspuns:

Bună.

P. S = pe scurt, pe bune!
Asta zic eu.

| GeorgiSiAtat a răspuns:

Pai.de exe, plu.scrii o scrisoare.si spui"sunt bine am grija de nu stiu cine.ma rog.si pai zici. P. S si maria e bine.adica scrii un lucru pe care ai uitat sa il mentioneziwinking

| Silvara a răspuns:

Au mai fost multe intrebari asemanatoare pe site, deci trebuia sa cauti inainte sa intrebi!
P. S. : Post Scriptum, Pe scurt, Apropo!
Se pune la sfarsitul unui mesaj, eventual daca ai uitat ceva de spus!
Un an nou fericit! Pa-pa!

| Foxitaa a răspuns:

Atunci cand povestesti sau scrii ceva[o scrisoare, un bilet]si la sfarsit iti mai amintesti ceva ce nu ai mentionat in ceea ce ai sp sau ai scris pui P. S si scrii sau spui ceea ce ti ai amintitwinking

| Miruna_8642 a răspuns:

In Romana :Apropo
In Engleza : Post scriptum

De exemplu cand ai uitat sa zici ceva pui P. S Si scrii ce ai uitat!

funda?batting eyelashes

| Wizz a răspuns:

Salut. P. S. este prescurtarea de la Post Scriptum si se foloseste in scrisori.

| RaZzzWaNnn a răspuns:

P. s. inseamna post scriptum
si cum ai zis si tu... poate insemna si pe scurt

| Cineva_2379 a răspuns:

Post scriptum.

| Bogdan_8232 a răspuns:

Inseamna post- scriptum. ar fi o completare a unui context anterior, un fel de " a da, era sa uit sa iti zic ca:...bla bla"

p. s. mai exista si p. p. s. asta se foloseste dupa p. s. tongue

| Codrutsa a răspuns:

Post scriptum, pe scurt, apropo. De obicei se pune la sfarsitul unui "text" cand ai uitat de adaugat ceva. happy sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

de fapt P. S inseamna post sciptum adica dupa scris e un mesaj pe care il pui dupa ce ai scris un mesaj, scrisoare etc.happy

| Diana_1691 a răspuns:

Hello!
P. S = Post Scriptum

Se foloseste la sfarsitul unei scrisori in caz ca ai uitat sa adaugi ceva in text pui P. S la sfasit si specifici ceea ce voiai sa spui.

Take care. >big grin