| Antogirl a întrebat:

Un baiat din cls mea ma place(ma considera draguta). Mie nu imi place de el. Ce sa fac in privinta asta? Sa ii spun ce simt?crying

Răspuns Câştigător
| PuFuLeThE_9988 a răspuns:

Poi, daca deschide subiectul(EL, nu thu) ii poti spune ceva de genul: Iarta-ma insa nu te pot vedea altfel decat ca un amic, ne cunoashtem de multa vreme si nu as vrea sa strikam prietenia noastra, nu vreau sa te simti prost sau sa suferi din cauza mea dar am putea sa ramanem prieteni; sau Ma simt flatata ca ma placi si uh estiun baiat dragut dar esticolegul meu si nu pot vedea o viitoare relatie intre noi, orice e bun, dar sa fie cu simt, sa nu fie simplu NU TE PLAC SH PUNCT. Fa-l sa se simta bine cand ii spoi(sper ca ti-am fost de ajutorbig grin)

5 răspunsuri:
| angel4v3ryour a răspuns:

:-))pai mai bine sa-i spui sa nu-si faca sperante degeaba!

| Heythere a răspuns:

Buna! Stiu cum te simti mi se intampla foarte des asta.totusi vrei sa ii spui in fata sa te lase in pace dar totusi nu vrei sa-l ranesti.Pai.lasa-l in pace. Daca nu iti face nimic nu te deranjeaza cu nimic. Dar daca te intreaba daca vrei sa fii cu el incearca sa ii spui cu delicatete(doar esti fata) si sa ii spui ca nu vrei sa fii cu el dar totusi puteti ramane amici si ii zambesti. Daca intr-adevar tine la tine va intelege daca nu inseamna ca este un baiat insistent.Am patit-o si cu unul de asta. l-am lasat in pace.lui in continuare ii place de mine dar ma lasa in pace.Nu uita ca nu trebuie sa ii vorbesti urat. Sper sa te ajute sfatul meuwinking

| alexkoopa a răspuns:

Mie nu mi. a placut deloc cand mi s. a zis NU dar e unica cale.
Lucrurile trebuie sa ramana clare.

| Dεεαღ a răspuns:

Ti-a spus el ca te place sau ai ajuns tu la concluzia asta? eu cred ca ar trebui sa astepti sa vezi daca iti spune ceva daca nu, nu are rost atunci cand o sa te intrebi ar fi frumos sa-i spui adevarul despre ce simti

| Ela_6996 a răspuns:

Lasa-l sa demonstreze ca te place pana ce te enerveaza si atunci sa-i spui ce simti