| Parakeets a întrebat:

Unde se face cursul de pază în București?
Îmi spune cineva o școală/firmă/locație ce se ocupă cu așa ceva?

Răspuns Câştigător
| Parakeets explică (pentru GabiDumitrescu):

Păi sincer la ăștia mi-am lăsat și eu datele personale, online. Dar nu știu, cum se procedează, aștept să mă sune ei?
Sau trebuie să-i sun eu?

| carevaescu a răspuns (pentru Parakeets):

Păi cel mai util pentru tine ar fi să-i suni nu să aștepți.

5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Asa de jos ai ajuns cu self-esteem-ul? Ehem, cum ii zice... respectul de sine!

| Parakeets explică (pentru GabiDumitrescu):

Ăăă?!
Nu pricep, la ce te referi? laughing)
Ce treabă are self-esteem-ul cu cursul meu de pază?! laughing)
Sincer prima dată când am citit asta chiar am crezut că ai răspuns la o înrrebare super veche laughing) și m-am dus iar să recitesc întrebarea, că nici eu nu mai știu la câte întrebări am pus. laughing) Și am rămas și mai bulversată când recitesc mesajul tău la întrebarea asta. laughing)

Pare ceva prea creepy?! laughing) Pe bune?! laughing)
Și eu credeam că măcar mai făcând un curs și mai având un curs (sper doar că pot obține și nu job) fac ceva good laughing) Măcar o să mai am un job. Și un ban de Doamne ajută laughing) Și nu mai mă cert cu neamurile și cu lumea care-mi spune că nu lucru. Și e un job lejer. Bine, la HiperMarketuri laughing) că la bancă, da, o fi ceva răspundere, dacă să zicem jefuiește cineva banca. laughing) Dar la Hipermarketuri am văzut că stau femeile alea la pază, mai mult stau și se uită laughing) Se plimbă toată ziulica prin magazine. Ce fain. laughing)
Însă și mai fain am observat că e tot în școală. Portarii stau efectiv 8 ore într-o școală laughing) Și au cam tot aceleași vacanțe ca și noi profesorii. Deci am zis că dacă nu e pe Hipermarketuri, încerc tot pe școală să mă bag ca și paznic, paznică?! Habar nu am care-i femininul sau de fapt cred că la funcții nu există feminin. laughing) Precum psiholog sau doamna psiholog ori polițist/pompier sau doamna polițist/pompier, mă rog, ai înțeles ideea. happy

Dar dacă spui asta, înseamnă că totuși ți-am lăsat impresia că aș putea mai mult?! laughing) Mă uimește dacă ar fi așa. Pentru că sincer ai fi prima persoană care chiar crede că pot mai mult. Eu una am renunțat să mai sper că mai pot avansa cu ceva laughing) cât de cunoscuți sau de ai mei, oricum nu au crezut vreodată că pot mai mult happy deci acum măcar să am un job și un venit că încep să îmbătrânesc și nu am ani de muncă și din păcate nici bani.
Iar din tot ce am analizat, paza pare un job liniștit unde (da, în afară de cazurile speciale, unde trebuie să-ți pui poate chiar și viața la bătaie) mai mult stai. laughing)

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Parakeets):

Pai orice maimuta se face agent de paza, salariile sunt pe masura. Si ma uit ce oameni au tot fost pe jobul asta la Carefour Market linga mine. Majoritatea drojdieri profesionisti. Si femeile, de-alea care probabil rupeau stilul ca profesioniste acum 30 de ani. Tu poti mai mult.