Am sa incerc cat de mult pot...
Sa incepem:
-Draga Vevo, vreau sa incep prin a'ti spune sa iti iei curul gras de pe youtube! De cand aceasta companie mare a inceput sa plateasca youtube'u asa incat iei pot sa isi posteze videourile dar noi nu.Suntem sanctionati pentru includerea de fiecare data a melodiei care ne place in filmuletele noastre.Acesta e YouTube, locul in care ne putem posta filmuletele. Daca vroiam sa va ascultam melodiile de la voi am fi mers pe site'ul vostru de rahat. 2 persoane care vor ca compania sa dispara sa ridice mana si sa copieze asta pe video'urile companiei Vevo
Cam asta e ce am inteles eu, fara sa folosesc google translate
Sper ca ti'am fost de ajutor:*. By3
Draga vevo, lasati-ma sa incep prin a va spun sa va carati de pe youtube.de cand companiile mari au inceput sa platesca youtube ca sa isi puna nenorocitele de videouri nu le mai putem posta pe ale noastre.mereu cand raportam un video includem si un like
in videourile noastre. Daca vrem sa va ascultam melodiile mergeti pe rahaturile lor de site-uri.pentru oamenii care vor sa distruga corporatiile dati ul like
si copiati si punetile pe alte videouri vevo
am cenzurat putin injuraturile
fundita?
Draga Vevo, vreau sa incep prin a spune sa va miscati c*rurile corporative grase de pe youtube. Inca de cand companiile astea mari au inceput sa ii plateasca pe cei de la youtube ca sa isi posteze videourile idioate, nu putem sa le postam pe ale noastre. Suntem acuzati de incalcarea drepturilor de fiecare data cand folosim o melodie care ne place in videourile noastre. Asta e YOUtube, locul unde postam videourile NOASTRE. Daca vrem sa ascultam muzica de la voi, vizitam siteul vostru. Toti oamenii care vor ca corporatistii insetati de bani sa dispara votati si copiati asta la videourile Vevo.
Sa luat de tine de niste melodii postate pe youtube, si nu ia inteles in google translate deoarece a scris cu picoarele
Draga Vevo, lasa'ma sa iti spun sa iti iei marile companii de pe youtube! Incepand cu vremea cand aceste companii plateau youtube-ul noi puteam posta doar videourile lor nu si pe ale noastre.Suntem semnalizati de fiecare data cand includem o melodie care ne place in videourile noastre.Acest YOUtube, locul unde putem sa postam videourile noastre. Daca noi vrem sa ascultam muzica de la nunta ta, du. te la website'ul tau. Oamenilor care vor companii lacome "thumbs up" si copiati acesta in videourile Vevo.
Fundita?
E tradus din capul meu, fara google, sper sa iti fie de folos. Din cate reiese e vorba de o anumita Vevo care nu mai permite postarea clipurilor pe youtube care are legatura cu niste companii ce platesc pentru a le posta, astfel incat ceilalti nu mai reusesc si sunt si atentionati de incalcarea regurilor de pe youtube si o persoana ii face o reclamatie, "Draga Vevo, Incep prin ati spune sa iesi dupa youtube,(este folosita o expresie)! De cand aceste mari companii au inceput sa plateasca youtube`ul, pentru a putea sa isi posteze videoclipurile, noi nu mai putem sa le postam pe ale noastre.Suntem atentionati(avertizati)de incalcarea continutului de fiecare data cand includem un cantec care ne place in videoclipurile noastre.Acesta este YOUTUBE, locul unde ne putem publica videoclipurile noastre. Daca vrem sa ascultam muzica de la tine, trebuie sa mergem pe site`ul tau pentru a putea asculta.Pentru persoanele care vor sa goneasca companiile lacome pune semnul "thumbs up" si copiati asta pe videoclipul/rile lui VEVO! "
anonim_4396 întreabă: