ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a întrebat:

Vreau sa cumpar ceva de pe okazii.ro. Evident, ma pune sa-mi fac un cont. Toate bune si frumoase dar, am cerut de 5 ori retrimiterea SMS-ului cu codul de confirmare si...nimic.
S-a mai intamplat cuiva? Stie cineva ce se poate face in sensul asta? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Dubaster a răspuns:

Nu stiu cum mai e acum pe okazii dar cand mi-am facut eu ultima oara cont (am vreo 3) am bagat numarul de telefon si nu mi-l accepta, am sunat pe cineva care se pricepe si mi-a zis ca la orice cont trebuie un numar nou, adica care nu sa mai folosit pana atunci pe vreun alt cont okazii sau nebunii din astea (sa nu intelegeti numar nou adica din magazin). In concluzie Cont Okazii nou = numar nou! Cam asa a stat problema la mine sper eu sa fi fost de ajutor. Bafta!

| ardnaxur1961 explică (pentru Dubaster):

Pai, e prima oara cand incerc sa-mi fac cont, deci, n-am mai folosit numarul acolo. Si, daca vrea altul, de unde puii mei sa scot? Ca doar n-am acasa un kil de telefoane!

| Dubaster a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Aceiasi replica am dat-o si eu laughing rolling on the floor foarte tare laughing la un moment dat o sunau pe mama astia de pe okazii in legatura cu detaliile despre produs si astea laughing Incearca totusi de pe alt numar zic eu happy apoi intrii la editare cont si i-l schimbi.Byee!

| anonim_4396 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Script de doi lei, ca pe multe alte site-uri big grin
Am intrat in contul meu. Sa-ti comand cartile? Suporti taxele de trimitere postala, sau cauti alta modalitate?

| ardnaxur1961 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult pentru oferta. Mai incerc maine cu autentificarea si, daca nu reusesc, o sa indraznesc sa apelez la tine. Si, evident ca suport taxele postale, ca doar n-oi fi tu vreun Mos Craciun sau ceva. laughing

12 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

Gata! S-a rezolvat! Am primit 6 SMS-uri cu codul ala...la 5 ore de la inscrierea pe site. laughing

| Justmeandmysmile a răspuns:

Ai verificat daca este la spam?

| ardnaxur1961 explică (pentru Justmeandmysmile):

Nu e vorba de mail; pe ala l-am primit. Linkul din mail ma trimite la o pagina unde imi cere numarul de mobil si cica sa astept un SMS cu un cod. Apai, de o ora tot astept SMS-ul ala.

| Justmeandmysmile a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Oi fi scris nr gresit sau daca se incepea cu +40... destul de sigur l-ai gresit... daca nu lasa un mesaj la contact si spune-le problema ta

| Justmeandmysmile a răspuns:

Am gasit asta la intrebari frecvente pe okazii asta e tot ce am gasit : Dacă nu ai primit emailul de confirmare este necesar să accesezi contul Okazii.ro folosind numele de utilizator și parola setate după care să folosești link-ul de retrimitere a SMS-ului de confirmare

| ardnaxur1961 explică (pentru Justmeandmysmile):

Da. Asta am gasit si eu la FAQ. Numarul nu l-am dat cu +40. Am dat pur si simplu numarul de Vodafone. O sa scriu la Contact. Acuma, ma gandesc la faptul ca, fiind duminica, nici avioanele nu zboara, nici iarba nu creste, nici romanu' nu munceste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Okazii.ro este un site semi-profesionist. Asteapta-te la surprize! Chestie verificata.
P.S. Ce vrei sa achizitionezi? Poate iti pot da un link folositor.

| ardnaxur1961 explică (pentru anonim_4396):

Vreau sa cumpar niste carti de Radu Tudoran: Anotimpuri si Orasul cu fete sarace.