Salutare, joaca cineva ninja saga ( pe facebook).Si sa aiba lvl 40+
am si eu o intrebare pentru cunoscatorii de cs 1.6 Steam On Am cumparat un Laptop nou Lenovo porc AMD A8Apu cu AMD Radeon R5 M230 2GB, QUAD CORE 2.4 boost plus AMD RADEON HD8500M (asta e placa...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema cu cs- ul, mi se tot schimba userconfigul cand intru pe servere si nu stiu de ce, adica se tot goleste iar acolo am binduri si mai multe chestii si cand intru pe un server mi se...? (mai mult)
Valve o sa faca vreodata Half Life 3? Voi ce credeti?
Mereu cand termin meciu de lol, se inchide (jocu). Cine a mai trecut prin asta sau cine stie cum sa rezolv?
Hei people! As vrea sa va intreb daca stiti cateva jocuri i care trebuie sa iti faci propria ferma.
dati-mi si mie un metin de imperial insa sa cresi mai greu adica sa ai ratele mai mici.Va rog dau funda!
Stie careva unde pot gasi GTA IV editia copleta pentru PC. Va rog chiar vreau sa joc jocul complet
Vreau sa stiu daca ruleaza pe low gta 5.Am un procesor fx 4100 3, 6 ghz, o placa video gigabyte radeon hd 5450 si 4 gb ram.Va multumesc anticipat! :-)
Nu bagati in seama cealalta intrebare. Deci am un cont de metin2ro si adresa pe care este contul de metin este blocata. Am facut tichet la support dar nu au vrut sa schimbe. Stiti o cale prin...? (mai mult)
am o problema cu gametraker- ul, nu pot sa- mi fac cont pentru ca imi apare, , Enter 4- 20 characters that begin with a letter. Allowed characters are lowercase letters, numbers, hyphens ...? (mai mult)
Cum pot sa adaug cate toketuri vreau in TOP ELEVEN (facebook). cine ma poate ajuta? va rog!
As vrea sa stiu daca la GRAND THEFT AUTO IV dupa ce termin misiunile mai pot sa joc jocul in multiplayer sau in story mode? Multumesc!
Un prieten de al meu are un Playstation 3 si are minecraft pe el. Cand intri pe cd te pune sa te inregistrezi sau sa te loghezi. Daca el are un cont premium. Mai poate face unul apasand pe register...? (mai mult)
Intrebarea mea este daca pe laptopul Asus aspire E1- 572G pot rula GTA V? Funda; ) http://www.emag.ro/laptop- acer- aspire- e1- 572g- 54204g75mnii- cu- procesor- intelr- coretm- i5- 4200u- ...? (mai mult)
spuneti-mi urgent daca exista in minecraft mese, scaune, obiecte din astea. am vazut in tutoriale in creatiile altora. si erau. DAU FUNDA!
Aveti sau stiti cateva sv de samp in care as avea sansa de a lua helper/admin? Am multa experienta si sunt forte ascultator.
Joc creativerse si nu mi se regenereaza mapa, deci nu pot vede cei in fata mea nu se regenereaza pamintul si trebuie sa ies de pe mapa si sa intru din nou ca sa se regenereze. Ce as putea face. P.S:ci...? (mai mult)
Salut TPU Am si eu o problema cu jocul The Masterplan, cand intru imi da Black Screen (Jocul ruleaza), am cautat pe net si chiar dezvoltatorul spune ca este o problema la unele procesoare Intel (i5) ...? (mai mult)
Am instalat Counter-Strike Global Offensive v1.34.9.2 dupa instalare i.am faut update si am intrat in el pe servare si nu merge imi iese si scrie ca steam disconect dc cum sa fac sa imi mearga?
Cum sa instalez cs go ca sa imi mearga si servarele?
Am o intrebare, intrebatoare :). Dati- mi va rog niste coduri de mape pe transformice. Niste mape faine si daca aveti si un cod pentru o mapa cu concurs de desenat :D. Cele mai multe coduri...? (mai mult)
Hi TPU! Am o probrema cu GTA San Andreas original (de pe disc) este un bug sau glitch ca de exemplu asta http://hpics.li/e976e3f Si nu stiu ce sa fac Problema de PC?
Ce sa fac daca nu imi ruleaza Unturned, când incerc sa il deschid imi arata "preparing to laucht Unturned" si dupa da crash ce sa fac?
Bună, de 3 zile tot incerc sa conectez jocul Pirate Kings la facebook pe s3 dar nu merge? Vi s-a intamplat? ce pot face?
Salutare TPU La intrebarea asta trebuie sa va pricepeti la PS3 Am auzit de la un foarte bun prieten ca daca cumpar ps plus de gold sau nu stiu un vip de gold la un milion si ceva pot sa iau unele jocuri...? (mai mult)
Un caracter special de pinguin? Dau funda celui sau primului raspuns! (PS :Celui ma bun nu celui : )) :D)
Cine stie ce este cu Metin2 Dope-Pvp? vreau multe raspunsuri dau fundita:):):) Problema ai ca nu merge :((
[PayPal] Am incercat sa cumpar o anumita chestie undeva de la o persoana, cand i- am trimis banii, el a fugit cu ei, am facut un chargeback si vreau sa stiu ce inseamna acest mesaj dupa ce au inchis...? (mai mult)
Salut nu merg multe jocuri pe laptop tot imi spune de card grapichs si cand am dat sa ma uit nu am lpaca video ce sa fac dati-mi un program ceva sa mearga dau funda
Cine are un cont lv 30 sv polaris pentru pescuit doar?
1.Salut, de ce la pc harta jocului gta v wste alb cu negru si pe console este colorata alb verde negru galben etc. 2.Si cum pot da o spargere adica sa intru in magazin si sa fur banii dar chestia...? (mai mult)
mi- am facut un cont de youtube. si pana pe data de 26.7. 2015 am un calculator foarte slab. spuneti- mi niste jocuri care nu necesita un spatiu enorm si care nu trebuie downloadat.: dar nu Sherwood...? (mai mult)
Hey TPU...am minecreft 1.8.7 si mi-am uitat parola de pe sever-ul Ducadu =D... poate sa ma ajute cineva sa imi recuperez contul? Dau fundita :* =D
Dau cont minecraft+capa+status pe 20 euro sau bani pe samp b zone (macar 500k)
dati-mi si mie un sv de minecraft cu moduri
Imi puteti recomanda niste placi video pana in 700-750 lei? De preferabil cele mai bune. Multumesc!
Hei. Nu stiu daca cineva mai tine minte, insa copilaria mea a fost efectiv marcata de catre un joc al carui nume nu il mai stiu si as dori, daca se poate sa ma ajute cineva cu numele acestui joc. Sa ...? (mai mult)
Cum pot sa fac repede 1000km in Euro truck simulator2 Multiplayer? Orice sfat este bine venit! Ps:
Îmi puteți spune cel mai bun site de gaming din România.Dar să le testez jocurile de pe pc-ul personal.
Cine poate sa imi dea numele melodiilor din postarile lui siv, jucatorul de lol(league of legends) pe youtube? Melodiile de pe fundal... Mersi!
Unde pot juca jocul vechi Mario de pe consola terminator,dar varianta originala fara sa sari peste nivele si alte prostii, un link de t0rent ar prefera...
Salut, vreau si eu niste jocuri pentru un PC slab! Ram : 2 GB Ram Placa video : VIA Chrome9 HC IGP Family de 128 mb Processor : Geniune Intel(R) CPU 2140 @ 1. 60GHz(2CPUs) OS : Windows XP SP2 ...? (mai mult)
Buna seara/Buna ziua! Stie cineva cum simulezi sutul in fifa 14?
Are gineva gta 5 pe ps3? sa jucam impreuna am level 163 si sa vorbim prin skype
De unde descarc toate include- urile pentru Sa- Mp mai exact pawno? Stiu ca am gasit eu o data la intamplare o arhiva cu toate include- urile dar acum nu il mai gasesc... vreau sa il am pur si simplu, ...? (mai mult)
Buna! Am un laptop Lenovo G500 si la prima mea experienta am stricat tastatura si mufa Jack 3, 5 mm si ma intreb daca merg la magazin, garantia imi acopera acestea. Daca nu, cat costa?
Pe ecran îmi scrie "No Media în remote boot device install media in remote device or reset target" Ce e de făcut? :'( Dau FUNDA cine ma ajuta sa imi repar PC-ul
am un pc cu Intel Pentium Dual- Core CPU G645 2.90 GHz, 4 Gb RAM si placa video este AMD Radeon HD 5450 de 2, 8 Gb din care doar 1Gb e dedicat (in gta 5 la graphics settings imi arata ca...? (mai mult)
Cred ca am gresit categorie dar nu imi mai arata Tehnologie... oricum http://www.azerty.ro/placi- de- baza/placa- de- baza- asrock- 775i65g pe acest site imi arata ca placa aceasta suporta core 2 duo...dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)