Bună, TPU. Ma poate ajuta cineva cu un cont de metin2 Steel, în caz că v-ați plictisit de el? Funda pentru ajutor, mersi anticipat.
ma poate ajuta cineva cu un cont premium minecraft? va rog mult.
Buna ziua TPU am o intrebare destul de importanta pentru mine.am un dvd/cd- rom PHILIPS DROM6216 care nu imi citeste un dvd VERBATIM de 4, 7 gb, dar cd- urile mi le citeste.din ce cauza nu mi- l citeste?...? (mai mult)
Poti schimba butoanele de la un joystick cu 1, 2, 3,4 sau cel de ps cu butoane cu litere, ca de xbox?
am o problema, cand vreau sa ma conectez pe facebook, imi apare o cerere de descarcare a unor programe care sa- mi stearga programele malware, dar cand sa deschid ce am descarcat nu merge...? (mai mult)
ce desktop PC / laptop pot sa imi iau pana in 1500 lei si sa ruleze bine jocuri precum lol/cs:go, daca se poate si un link cu PC/laptop-ul respectiv Dau funda
As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care am un cont de steam si as vrea sa achizitionez un joc. Am nevoie de o anumita licenta inainte de achizitionarea jocului?
Exista UFC varianta PC? Spuneti-mi si mie niste jocuri pe aceste sistem: Intel core 2 duo e7200 2.53 ghz 4 gb Ram Nvidia geforce 210 512 mb
primesc in continuu o erore la clientul Metin2X, aceasta fiind:S- a detectat injectarea unui tool in instalarea procesul curentului Nume :Crypnet. Am incercat reinstalarea clientului insa problema...? (mai mult)
Salutare, am wndows 8.1 pro si cand sun pe cineva pe skype mi se blocheaza si imi spune, , Skype has stopped the connection".Va rog ajutati- ma am incercat multe prostii de pe net dar nu au mers, sper...? (mai mult)
Cine joaca SAMP sau starcraft ONLINE? De mult timp vreau sa joc si nu imi merg online:(
Stie cineva un server de Counter-Strike nou din anul 2015 care dau admine free sau doar cu o cerere cine imi da cel putin un server care sa mearga funda
Salut, cam ce jocuri ar merge rulate si la ce capacitate ( ma refer la cele noi aparute ) cu urmatoarele componente, procesor AMD-A10-6700k, placa video GeForce GTX 750, 8 gb ram, sursa de 500w
Mi- am luat Mineshaft (Un fel de Minecraft) m- am logat mi- am facut un nou profil dar cand apas butonul "Play" se incarca dar dupa ce s- a incarcat nu se intampla nimic si nu imi intra in...? (mai mult)
Salut,vreau si eu un sv gata facut de samp rpg.Sa mearga si sa il deschid eu din pic pana il hostez plz.Dau funda
Cum sa dau wipe pe samp pentru masini case bizuri
Era un joc cu iepuri si erau ninja stiu ca il jucam pe windows xp in fine alergai pe un camp sau ceva de genu si aveai o sabie si omorai alti iepuri stie cineva cum se numeste jocul dau funda
Cum sterg un cont de WoM2 Romania? Dau funda
Daca reinstalez windowsul unele jocuri nu mai merg, iar altele merg de ce? Cum fac sa mearga fifa 07? Adica sa nu il mai pierd odata cu windosul, eu il am in D dar zice ca trebuie sa il reintalez dac...? (mai mult)
Am o problema, vreau sa editez niste videoclipuri, dar nu merge, am incercat cu WMM, cu Adobe Premiere Pro, cu Camtasia, cu tot felul de programe, dar nimic, ce imi recomandati? Scz...? (mai mult)
Stie cineva jocuri de football cu acount pentru browser
Cine stie SAMP... Am nevoie de un server gata facut ca nu prea ma pricep de versiunea 0.3.7(e cea mai noua). Daca aveti servere noi care de abia s- au deschis eu as putea sa va zjut am experienta...? (mai mult)
Buna TPU miam cumparat un server de cs relax.mycs.ro e clasic are vip free ma puteti ajuta cum sal populez, cu populatia caut un fondator care sa ma ajute cu plata la host platim o data pe luna o data...? (mai mult)
Orice placa video se potriveste pe orice tip de placa de baza? Si inca ceva, imi puteti da niste variante de placi video intre sumele 400 si 600 lei?
Stie cineva ce pot crafta in minecraft pocket edition? Funda
Hei, am si eu o intrebare, cum pot vedea retetele itemelor cum face iraphahell si altii, ce mod este, ce comanda si pe ce trebuie sa apas? Va rog ajutati-ma urgent!
Salut, as vrea sa stiu un lucru, pe G2A un joc costa de exemplu 20 euro, insa mai jos sunt oferte cu 15 euro, dar in coltul fiecarei oferte apare steagul unei tari diferite.Acea oferta se poate juca...? (mai mult)
Salut, Un metin care sa indeplineasca cerintele? Level maxim :250 Multe evolutii (sa nu se evolueze greu itemele) Rate minim 1000x Otel/King si batalie la magazin. P.S. Am jucat Sony. Dau...? (mai mult)
Stiti ceva jocuri faine (ma refer la jocuri gen gta assassins cred, etc.)? In afara de orice gta, orice assassins creed, far cry, samp, euro truck sim., sims, mortal kombat. Plz! Dau...? (mai mult)
Ce versiune de Lucky Patcher merge la Clas of Clans? FUNDA! :)
Ma joc Minecraft de mai mult de doi ani si ma cam plictisesc... Am tot cautat pe net tot felul de chestii despre minecraft si am aflat de moduri. Modul meu preferat este Clay Soldiers. Dupa ce...? (mai mult)
Stie cineva cum pot face credite pe imvu?
stie cineva un server de metin2 gen HFM fara moduri (pvp in care te da direct lv max cu toate itm la magazin ) (fara hammer) Dau funda
Heiiii...cine si-a cumparat WIP pe imvu? Cam cat trebuie sa platesc? Desigur, si in fiecare luna funda
Hei TPU, am o problema la league of legends, de fiecare data cand vreau sa fac un meci cu prietenii... deodata imi apare te- ai deconectat de la pvp.net, apoi ma conecteaza iar... si tot asa Am reinstalat...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste jocuri calumea pentru resursele astea: AMD Athlon 64 3000+ 1, 8Ghz 2, 5GB RAM Placa video: Nvidia GeForce 210(1GB) Jocuri care sa mearga 100%
Acum 2 zile mi- am instalat un timecyc pe Sa:MP care mi- a facut lag, si am sters timecyc- ul si am lag, ce pot face? PC: Procesor: AMD FX 6300 128bit i5 Placa Video: AMD Radeon HD 270 3,...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu si eu cum se numeste un joc. Acest joc este asemanator cu Ballance. Este vorba de o minge care trece diferite nivele, dar acest joc se joaca si in doi, o minge galbena si una ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de părerea voastră mi- ar merge Medieval Total war II pe un laptop win 7, 2GB ram, 256 Mb la placa video, 2. 8ghz sau 3.8 ghz, nu m- am uitat, Miati putea spune daca imi merge?...? (mai mult)
Pot sa conectez televizorul la unitate pc ( sa-l folosesc in loc de monitor )? P.S mi-am luat unitate si trebuie sa-mi iau si monitor dar vreau sa aflu daca pana atunci po folosi televzorul in loc
Vreau si eu un server de samp Hard Roleplay 0.3.7 in afara de ro-roleplay...Care server imi place dau funda :D
Am jocul Asphalt 8 : Airborne si vreau sa stiu daca merge sa joc si cu volanul. Daca da va rog sa-mi dati un link ceva sa vad setarile...
cum fac level pe steam in afara de insignele de la CS:GO ca am facut 3 iar 2 trebuie cumparate si eu nu mai am nici un ban pe steam si nici nu mai vreau sa bag. Cine ma ajuta dau funda+ vot. ...? (mai mult)
De unde pot descarca jocul,, brave dwarves 2 gold,, versiunea intreaga? Tot ce am gasit pana acum am gasit demo. FUNDA pentru cine ma ajuta de descarc versiunea intreaga!
Cat costa Watch Dog si Saint Row 4?
Heyy! Presupun ca multi jucati Stardoll, ei bine are cineva un cont de care nu mai are nevoie? Mie imi trebuie. Dau Funda :)
Buna TPU puteti va rog sa-mi dati niste conturi de minecraft premium functionale?
Salut all. am descarcat? CS profesional crezand ca setarile proaste pe care nu stiu cum le- am facut sa fie restartate si sa pot juca normal dar tot asa sunt setarile ca la vechiul cs si vechiul cs era...? (mai mult)
Cum joc FIFA ONLINE 3 cu prietenii? >FUNDA!
Ce jocuri imi merg? Laptop Asus in Searh of Incredible HDD:500GB Memorie:294GB Ram:2GB 2,5GHz Windows 8.1
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?