Ce joc spuneți să îmi cumpăr pe ps4, KILLZONE Shadow Fall, Call of Duty Advanced Warfare sau Destiny? Vreau să îmi spuneți ce păreri aveți despre story, gameplay, grafica, mecanici și alte...? (mai mult)
Am doua jocuri pentru steam si nu vreau sa le pun pe steam fiindca nu merg.Pot sa le instalez normal fara Ca.atul asta de steam care ma calca pe nervi?
Pot sa bag bani si in altceva decat in steam de la aparatele qiwi (cum ar fi kinguin sau g2a)?
imi puteti da un server de minrcraft 0.11.1 care sa aibe skyblock?
Salutare, vreau să vând 2 conturi de samp pe rpg2.b- zone.ro Level 16 respectiv level 13, contul de lvl 16 are skill 3 arms dealer, 3 muncitor in cariere, 2 la detectiv, 5 mechanic. Iar cel de...? (mai mult)
Salut as vrea setarile 3d analize pentru nfs WORLD, multumesc.DAU FUNDA!
imi puteti recomanda un pc de gaming pana in 2600 lei? Multumesc
zicetim va rog un joc in care sa fiu gardian intr-o puscarie. sau ceva joc de genul acesta, mersi dau funda
Imi zice careva un metin2 easy Pvm 2015(cat de cat populat) max lvl 105, DAU FUNDA!
Calculator Gaming DELL XPS 720 Intel Core 2 Quad Extreme 3GHz, 4GB RAM, 250 GB HDD, video 2 x nVIDIA GeForce 8800 GTX H2Ceramic cooling camin cate fps ar mergte league of legends?
Buna, as vrea sa va intreb niste jocuri pentru calculator pentru urmatoarea configuratie:4 gb ram procesor core 2 duo e 8400 de 3.00 ghz placa video Asus hd radeon 4350 1g pe 64 de bit(aicea aveti specificatiile...? (mai mult)
Ce sa fac daca nu imi recunoaste ds3 tool maneta de ps3?
Stiti daca DVD-ul Gta 4 merge pe playstation? Funda!
Cine stie cum pot sa fac level pe steam? Dau fundita :3!
Sall TPU, stie cineva un mobber hack sau ceva hack pentru crescut sau farmat pentru metin2 alaska, daca stie cineva va rog lasati un link:D
Bună TPU! Aș vrea să joc și eu ceva jocuri mmo sau shooter. Știți voi jocuri mmo românești și mai noi nu 4Story sau Metin2. Sau ceva joc shooter cu level sau ceva de genu unde pe parcurs să-...? (mai mult)
Nu merge sa-mi fac cont pe pokemon tcg ma ajuati?
vreau sa ma apuc de IMVU dar nu stiu sa imi fac un cond emo dragutt daca puteti sa ma ajutati lasati un mesaj.
Cum fac ca pe un server de minecraft de vanilla 1.7.2 sa pun sub protectie o casa, o constructie, orice facut de mine?
Pentru cei ce joaca minecraft: am facut un server, am si descarcat unele deja facute dar nu merge sa intre prietenii pe ele... Va rog ajutati-ma.
Salut TPU, deci imi place sa joc cs:go si league of legends, sunt la liceu in Cluj dar stau in MM si imi e cam greu sa imi mut PC cu mine de fiecare data cand merg, daca stiti ceva laptopuri care au fps...? (mai mult)
am instalat Windows 7 si mi- am descarcat OBS! la setari nu imi detecteaza placa video(ATI Readon 200 Series) si cand vreau sa filmez imi da eroarea : Can not find DXGi Adapter 0! Am cea mai...? (mai mult)
Cum pot sa trag din masina cu o arma in gta 3?
Cine poate sa imi de-a un cont de steam cu cs:go va rog mult vreau si eu sa joc cs:go! va rog da funda Adaugati-m ala skype andyvidiu68!
Am dat de o problemă uriasă! Nu stiu ce să m- ai joc:(.Si as vrea sa vad poate stiti voi niste jocuri m- ai misto asa:) Eu am urmatoarele cerinte: - Placa video: NVIDIA GeForce 7300 SE/7200...? (mai mult)
Sall all! Am nevoie de mare ajutor! Mi- am instalat Team Fortress 2 si totul a fost okay la inceput...am jucat 1- 2 ore si nu s- a intamplat nimic, dar dupa am iesit putin din joc sa ma uit la cateva...? (mai mult)
Imi spuneti si mie un server de samp RPG unde se castiga bani usor si repede? Funda
! Salut TPU! Va rog ajutati- ma.Eu joc Sims Freeplay pe tableta si am un bebelus pe joc.Cand ii dau unei persoane sa il hraneasca, spele etc imi apar 2 pasi albastri si nu se duce persoana sa il spele,...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot lua si eu World of diving dar care sa mearga fara sa intre pe steam? :))
Care stie cum pot face sa am tinta alba in cs go Am scris cl_crosshaircolor 5 si nu merge Care stie dau funda!
Neata! Am o mica mare problema.Am instalat Sniper Elite V2, si texturile sunt varza.Am si un video pe YT Acolo e explicat mai detaliat....? (mai mult)
La ce echipa pot sa il gasesc pe Zlatan Ibrahimovici in fifa 2012 pe calculator? Sau nu il pot gasi?
Salut,imi puteti spune va rog pe CS:GO cum se avanseaza in rank? am castigat multe meciuri, am si fost pe locul 1 de cateva ori si tot XP 0 imi arata.
Buna TPU.Cum pot sa vorbesc in wolfquest fara sa mai arate aceste semne de intrebare"?" La niste cuvinte care chiar exista? ..de ex."him", "her", "deer" sau jumatate din numele jucatorilor, etc. Vad...? (mai mult)
Joc cs go de ceva timp, am lvl 5 si am castigat doua meciuri la competitiv si nu mi-am luat ban, poate sa imi spuna cineva de ce? http://imgur.com/Nuen3Y6
Cum deblochez rugby player pe crossy road?
La multe jocuri mai noi cum ar fi Tropico 5, Fifa 15 etc. poti adauga controllere.Acolo arata numai controller numai cu butoane de xbox. Daca adaug un controller de ps 3 compatibil de pc, mi se schimba...? (mai mult)
Poti schimba butoanele de la un joystick cu 1, 2,3,4 sau cel de ps cu butoane cu litere, ca de xbox?
Hey, TPU! Am nevoie de un cont stardoll cu lvl peste 50 macar cu 18 sd nu conteaza. Va rog mult! Dau si eu un cont de lvl 24, daca nu ma credeti cautati, se numeste anneAlb. Va rog mult. Trimit parola...? (mai mult)
Sall TPU, am PC-ul asta : gtx 980 ti, 32gb ram si i7 4790k 4ghz, sa zicem ca eu joc gta 5 pe ultra pe 1920x1080, mai am nevoie de MSAA sau FXAA? doar imi scad fps-urile.
aveti idee de niste jocuri android... Am Allview p5 life ( datimi o idee de jocuri ) Dau funda!
Hei, joc de ceva zile pirate king si nu inteleg cum unii pot sa-si personalizeze steagul. Ma ajutati?
Salut, cand vreau sa intru intr- un metin imi da eroarea This application has failed to start because MSVCR120.DLL was not found.Re- installing the application may fix this problem, . Ei bine ...am luat...? (mai mult)
Cum fac sa ma joc in doi la manager mode la Fifa 13? Se poate?
Heei TPU! :'3 Stie cineva cum pot face acei 5 stardollari zilnici, pe Stardoll? :) Tot aud de "rutina" aia dar tot nu o gasesc :P dau funda :> P.s: puteti lasa numele voastre de pe pe stardoll, va...? (mai mult)
stiu ca nu am sanse de reusita...dar incerc:imi imprumuta si mie cineva un cont de lol pe PBE? vreau doar sa incerc cateva chestii(2- 3 meciuri) dau skype/fb/ign lol EWNE pentru contact, MULTUMESC...? (mai mult)
Asi dori sa imi dati si mie cateva servere metin2 privat asemanator cu metin2 gth.Dau funda happy!
Știe cineva un metin cum era metin2fun prin 2010-2011, cu nivel maxim 99, fară costume si alte prostii, oldschool,
Buna seara.Am cumparat si jucat assassin's creed rogue iar acum cateva zile am deschis assassin's killer outfiit dar problema este ca trebuie sa descarc nu stiu ce update sau permisiune iar netul meu saracul...? (mai mult)
Mi- am descarcat Farming Simulator 2015 (care are arhiva CODEX) l- am instalat tot cum a spus in video dar imi pare ecranu negru nu imi apare meniul cantecul se aude tot...am incercat diferite...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
aureliaghindoac întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.