TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1633
  • 1634
  • 1635
  • 1636
  • 1637
costachealex
în 3 Iulie 2015 | costachealex întreabă:

am o problema cu IMVU cand il descarc de pe http://www.imvu.com/signup/download/ mi- l ia dau run apoi imi incarca aproape jumate apoi imi da o eroare cu Download Failed ce sa fac cel mai bun...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Morusca_Robert_Stefan_1994
în 3 Iulie 2015 | Morusca_Robert_Stefan_1994 întreabă:

Mi-am luat spore de 1 zi...a mers bine pana astazi cand vreau sa-l deschid imi apare Please ensure your display color is 32 bits. Eu am pus pe 32 de biti color si tot nu merge! Ce sa fac?

2
Răspunde Raportează
Lia_Andrei_1989
în 3 Iulie 2015 | Lia_Andrei_1989 întreabă:

Buna Ziua! Ce butoane trebuie sa apas ca sa atrag masinile si a arunc masinile cu,, Gravity gun mod" in gta san andreas? Funda!

1
Răspunde Raportează
anonim997
în 3 Iulie 2015 | anonim997 întreabă:

am vrut sa scot azi metin2 ro si dupa ce descarc metin2 gameforgelive ala nu se deschide, nu pot sa intru in el sub nici-un fel, care e buba? funda!

2
Răspunde Raportează
Xander15
în 3 Iulie 2015 | Xander15 întreabă:

Dati-mi si mie cateva nume misto de caracter de metin2 preferabil baiat

3
Răspunde Raportează
Paulvasile10
în 3 Iulie 2015 | Paulvasile10 întreabă:

Hey TPU,am ceva probleme cu calculatorul,adica nu imi mai merg jocurile, pana acum ceva timp(2-3 saptamani) au mers, si nu stiu ce sa fac...am windows 8 si nu stiu ce are calculatorul

1
Răspunde Raportează
LunaRisGuy
în 3 Iulie 2015 | LunaRisGuy întreabă:

Stie cineva cum se rezolva eroarea "The default gateway is not available"? Am router ClickNet, Windows 7 32bit si web driver Intel WiFi Link 5100 AGN. Chiar azi i- am dat update dar tot nu ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Paul_Bogdan_1998
în 3 Iulie 2015 | Paul_Bogdan_1998 întreabă:

De curand mi- am facut un server de metin2 pe VB(VirtualBox), am instalat FreeBSD 9.2, dar nu merge comanda: "tar - x game.tar.gz" si nici la mysql.tar.gz. Cei care stiu si ma pot ajuta va ...? (mai mult)

0
nimicitorul
în 3 Iulie 2015 | nimicitorul întreabă:

Salut, am si eu o intrebare pot rula Cabal 2 pe un procesor amd a6 5400k with apu hd graphics nu am placa video dedicata si momentan am 2 gb ram daca mai pun inca 4 pot rula cu 6 gb va rog frumos sa imi...? (mai mult)

0
baloaicaady
în 3 Iulie 2015 | baloaicaady întreabă:

Tocmai am luat un router TP- Link TL- WR841N si dupa ce il instalez ( am ip- uri deci am dat static ip si le- am scris) imi apare ca merge netul dare nu merge pe nicio pagina. Iar cand intru...? (mai mult)

0
jmecheriepefelie
în 3 Iulie 2015 | jmecheriepefelie întreabă:

Deci am si eu un cont de steam si as vrea sa stiu cum sa fac lv 1 fara sa platesc sau ceva de genu, am o insigna de "Gem Maker" care scrie ca imi da 100 xp, dar nu mi- a dat nimic, dau...? (mai mult)

0
CosminM98
în 3 Iulie 2015 | CosminM98 întreabă:

Cine imi da product key functionabil pentru windows7 ultimate?

1
Răspunde Raportează
LuciWv
în 3 Iulie 2015 | LuciWv întreabă:

Salut TPU Caut si eu 2- 3 oameni care joaca minecraft sa jucam, prieteni mei nu joaca MC, doar sa- mp, dar eu m- am apucat de mc si nu am cu cine juca, deci cine vrea si are skype+ microfon sa jucam ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
lucirusu2
în 3 Iulie 2015 | lucirusu2 întreabă:

As dori niste jocuri sub 1 gb ram care sa mearga pe un pc mediu.In momentul de fata joc doar fifa 7, torchlicht, heroes 3 si splinter cell.Multumesc anticipat dau funda doar daca dati peste 5 ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Wanted2
în 3 Iulie 2015 | Wanted2 întreabă:

Ce parere aveti de sistemul acesta:Intel Core I5 5320MHZ, 4gb ram ddr3, Intel GMA 4500MHD

3
Răspunde Raportează
Stergete
în 3 Iulie 2015 | Stergete întreabă:

Am o problema cu FIFA 14. Il am cumparat de pe origin. Cand il aveam crakuit, imi mergea foarte bine. Dar de pe origin merge secadat. Ce pot sa fac? P.S Si in single player merge secadat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Modric
în 3 Iulie 2015 | Modric întreabă:

Am o intrebare foarte importanta : Credeti ca imi merge pe calculator GTA 4? Calculatorul meu are urmatoarele cerinte : Procesor Intel (R) Core(TM) 2 CPU 6300 @ 1.86 GHz si 1.87 GHz, RAM 2 GB, windows...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Rigbby
în 3 Iulie 2015 | Rigbby întreabă:

Salutare, puteti sa verificati putin linkul asta? poate sunteti interesati. www.okazii.ro/console-playstation/playstation-2/playstation-2-bonus-4-jocuri-transport-gratuit-a175354367

0
anonim_4396
în 3 Iulie 2015 |

Am avut o dezbatere cu un prieten referitor la cs.Am fost intrebat daca joc cs. si am zis ca imi place cs, dar prefer team fortres 2.Ma intrebat de ce si eu am raspuns asa: - mai multe clase ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Marry123
în 3 Iulie 2015 | Marry123 întreabă:

Cand am introdus USB in pc nu mi- l recunoaste nici in My Computer si nici in Disk Management, iar cand s- a instalat a dat o eroare ca nu se poate realiza instalarea dintr- o anumita problema...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sebastian1197
în 3 Iulie 2015 | Sebastian1197 întreabă:

Salut,ieri am intrat pe stean si am văzut ca mi-a fost blocat contul,cum as putea să-l deblochez,multumesc anticipat, FUNDA!

1
Răspunde Raportează
azd
în 3 Iulie 2015 | azd întreabă:

Salut, am si eu o intrebare legata de joystick Xbox 360. Merge sa bag doar 1 joystick de xbox 360 in calculator, fara consola? am nevoie de el la un joc si vr. sa il joc pe pc. Daca merge ar trebui...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 3 Iulie 2015 |

Buna TPU imi da-ti niste servere de minecraft care sa-mi poat trolla prietenii la economy survival de ex:sa le fur din cufere.

0
anonim_4396
în 3 Iulie 2015 |

Buna TPU imi da-ti un seed bun la Minecraft? Sa ma spawneze langa un spawner,o piramida, si ciuperci ceva de genul asta.

1
Răspunde Raportează
vp999
în 3 Iulie 2015 | vp999 întreabă:

Am comandat tastatura de gaming "HAMA uRage Exodus" acum 2 zile si mi- a ajuns ieri. Ieri a mers foarte bine si am fost foarte multumit de ea. Dar astazi 3 iulie dimineata a mers la fel pana cand...? (mai mult)

0
Lorenica2003
în 3 Iulie 2015 | Lorenica2003 întreabă:

Daca termini primul an de la academia de la stardoll o sa iti apara si al doilea an sau nu? va rog dau funda!

2
Răspunde Raportează
TeVreauLangaMine
în 3 Iulie 2015 | TeVreauLangaMine întreabă:

Helppp TPU! Acum cateva sapt mi- am descarcat o aplicatie Candy Crush care ma trece de nivele fara sa fac nimic. Eram la niv 220 si acum is la 300. As vrea sa stiu cum pot sa ma intorc inapoi la 220....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Raul299
în 3 Iulie 2015 | Raul299 întreabă:

Mi-am luat pentru prima data Unreal Tournament 2004 si as vrea sa il joc multiplayer si nu pot, dar nu stiu de ce. Puteti sa ma ajutati :)

0
Wars_Cube_1985
în 3 Iulie 2015 | Wars_Cube_1985 întreabă:

Vreau sa va intreb cum sa instalez o masina noua fara sa o inlocuiesc pe alta, am cautat pe internet pe un site si era in engleza, nu prea o stiu, dar am vazut ca trebuie instalate programe, ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Danescu_Alin-Gabriel_1979
în 3 Iulie 2015 | Danescu_Alin-Gabriel_1979 întreabă:

In wwe 2k15 imi apare undeva sa apas PG UP! Ce tasta trebuie sa folosesc? FUNDA!

1
Răspunde Raportează
în 3 Iulie 2015 | stter întreabă:

am nevoie de ajutoru vostru, va rog! Am nevoie sa ma ajutati sa fac tabla asta: http://prntscr.com/7o87as astfel incat sa nu ramana niciun patrat liber. Jocul functioneaza astfel: Cand iei...? (mai mult)

0
guraliva23
în 3 Iulie 2015 | guraliva23 întreabă:

am o mica problema. De catva timp am reinceput sa joc lol si cand am vrut sa accesez un cont mai vechi mi- a zis ca trebuie sa schimb parola, dar nu am putut pentru ca nu primesc acel email de ...? (mai mult)

0
srG24
în 3 Iulie 2015 | srG24 întreabă:

Ce parere aveti despre expansionul Warlord of Draenor? Parerea mea este ca : PvP-ul este mort din toate punctele de vedere.

1
Răspunde Raportează
Nicolaie_DaNutzu_2001
în 3 Iulie 2015 | Nicolaie_DaNutzu_2001 întreabă:

imi puteti zice care este ce-a mai buna versiune de minecraft

6
Răspunde Raportează
AdytzwB??
în 3 Iulie 2015 | AdytzwB?? întreabă:

Salut ma poate ajuta si pe mine cineva cu un serial la gta 5?

0
KemicaL
în 3 Iulie 2015 | KemicaL întreabă:

Va rog ajutati-ma am o problema am descarcat Fifa 15 si cand intru cu launcheru in el ma baga apoi ma scoate si imi da o eroare se numeste E001 ce sa fac?

0
vladthebest200
în 3 Iulie 2015 | vladthebest200 întreabă:

Vreau sa dezahivez si eu pes 2010 si imi da sa adaug o parola! Ce parola trebuie?

2
Răspunde Raportează
Curcubicolor
în 3 Iulie 2015 | Curcubicolor întreabă:

Vreau sa ma apuc de Roblox dar cand intru pe site sa ma loghez si din astea ma duce pe google si orice as deschide (roblox login, register) ma duce pe google iar.Am reusit sa intru pe login(doar cu internet...? (mai mult)

0
KingST
în 3 Iulie 2015 | KingST întreabă:

Stie cineva niste jocuri de categorie "survival"..sau "strategy"? ~Dau fundita si vot! :D

5
Răspunde Raportează
Burcea_Valentin_1999
în 3 Iulie 2015 | Burcea_Valentin_1999 întreabă:

Caut cont de lol gratis v dau la schimb altul de lv 21 13 championi ashe.garen.jax.master.zed.xin zhao.nasu.hemenetc mai multe detalii pe valentin_burcea@yahoo.com

0
Radu_Ciprian-florin_1991
în 3 Iulie 2015 | Radu_Ciprian-florin_1991 întreabă:

Buna ziua cum pot face o aplicatie pt telefon iPhone va rog

0
MasterOfShadown
în 3 Iulie 2015 | MasterOfShadown întreabă:

Cum pot sa-mi dau seama daca o placuta de ram este ECC sau NON-ECC

0
NyanPenk
în 3 Iulie 2015 | NyanPenk întreabă:

Ce setari trebuie sa fac astfel incat sa nu-mi mai arate fosta costumatie la spy? (Team Fortess)

2
Răspunde Raportează
andreisimplu1
în 3 Iulie 2015 | andreisimplu1 întreabă:

De unde pot descarca video-uri pentru a face AMV-uri?

0
Deeyxc
în 3 Iulie 2015 | Deeyxc întreabă:

Care are sa imi dea un paysafecard de 1.45 USD daca il rog frumos si il lasa sufletul sa mi-l dea.

0
HappyGeo
în 3 Iulie 2015 | HappyGeo întreabă:

Salut TPU! Am descarcat Metin2 de pe Gameforgelive. M-am logat cu contul si mi-a spus sa aleg alt server. Am incercat iar, si iardar nu am reusit. Vre-o solutie?

2
Răspunde Raportează
andreisimplu1
în 3 Iulie 2015 | andreisimplu1 întreabă:

Doresc sa creez niste AMV-uri. Ma poate ajuta cu o idee despre cum as putea face rost de video-uri?

0
RcOm
în 3 Iulie 2015 | RcOm întreabă:

Sault, TPU! Mi-am luat pentru prima oara Unreal Tournament 2004 si nu imi merge multiplayer-ul, ce sa fac ca sa imi mearga?

0
Stergete
în 3 Iulie 2015 | Stergete întreabă:

Am o problema cu FIFA 14. Il am cumparat de pe origin. Cand il aveam crakuit, imi mergea foarte bine. Dar de pe origin merge secadat. Ce pot sa fac? P.S Si in single player merge secadat ca si...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2015 |

aceasta intrebare este pentru cine a jucat minecraft si are cont premium, deci daca nu va mai jucati minecraft si aveti cont premium v- as ruga sa mi- l dati mie daca vreti. sau sa imi spuneti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 1633
  • 1634
  • 1635
  • 1636
  • 1637
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă acum 15 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 11 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • pityyy16cm
    trimisă pe 1 Ianuarie

pityyy16cm întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    14 răspunsuri
  • Bataiewwe
    trimisă acum 14 ore

Bataiewwe întreabă:

La munca vouă v a dat cineva cu pumnul în umăr? Eu îl. Am pe unu care când ma prinde mai îmi da câte un pumn ce sa fac?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.657
  • Întrebări: 3.954.709
  • Răspunsuri: 17.665.614
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Deserturi

Deserturi

Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.407 Conversaţii