Trebuie sa îmi resetez telefonul, am un Nokia lumia 520 si o sa mi se stearga my talking tom... Am ajuns la nivelul 83 si mi- ar părea rău sa încep iar jocul. Din cate stiu sunt conectat la...? (mai mult)
Vrea cineva sa se joaca un co-op season la Fifa 15? Add:paulditcov
Sall! Pe CSS (Counter Strike Source) nu stiu cum sa adaug un server de pe net cu IP... ajutor... dau FUNDA!
Poate cineva sa-mi dea niste nume noi de imvu? Fara PapushikaDulke sau multe altele de genul asta. Nu vreau link-uri de la celelalte intrebari de pe TPU, m-am uitat la toate si nu-mi place nimic.
Ce jocuri pot juca fara driverul video?
Buna TPU am o intrebare care nu prea sti udaca o sa o intelegeti, cum se numeste chestai aia cu care poti sa zbori(care scoate foc si era facut parca de romani. Chestia asta e ca si cum ai folosi un hack...? (mai mult)
as vrea sa pun aceasta intrebare cellor care joaca league of legends, la rank din acele 10 meciuri daca am 4 winuri 6 lose- uri in ce divizie intru? deocamndata am 4w - 3l am facut 3 winuri...? (mai mult)
Am lvl 15 si bat destul de bine la amzoance in map1, credeti ca lvl 15 e cel mai bun drop sau trebuie sa mai cresc putin? am auzit ca la lvl 20 ar fi mai bine dar nu cred!
Dece nu-mi merge OBS (open broadcast softare) Imi da o eroare ciudata, uitati o imagine :http://prntscr.com/7lc6ua Va rog, ajutati-ma!
Tocmai ce m-am lasat de bugged si as dori sa ma apuc de b-zone, care dintre cele 3 servere mi-l recomandati, si sa am sanse in factiuni. Multumesc!
Salut lume. imi poate spune si mie cineva unde as putea viziona online free filmul "Amityville: The Reawakening" ca nu stiu unde sa- l caut ca nu il gasesc nicaeri. vreau sa il vad urgent, Va rog ajutati-...? (mai mult)
Stie cineva de ce se vede imaginea sacadat cand filmez cu Bandicam? Adica vede intrerupt si negru, clipeste. Uitati video: https://www.youtube.com/watch?v=vrhJuLZnpNU&feature=youtu.be
Vreau un server de counter strike pe care sa primesc admin free! Joc counter strike de 2 ani. Am mai fost admin pe alte servere
Ce jocuri imi recomandati pentru : Procesor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 @2. 40GHz 2.40GHz Ram: 2.00 GB Placa video: NVIDIA GeForce7150/NVIDIA nForce 630i 128MB
Cine joaca Stardoll de mai mult timp sa ma ajute cu aceasta problema si ii voi da funda. :D Sunt pe abonament Vodafone si vreau sa ma fac superstar (a doua oara, data trecuta am fost pe Orange)...? (mai mult)
Imi merge Counter : Strike Global Offensive (CS:GO) cu aceste configuratii la PC? - Procesor : AMD Athlon 64 x2 5200+ - Placa Video : NVIDIA GeForce 8600 GT - Placa de baza : Gigabyte GA-...? (mai mult)
Salut, TPU! Stiti vreun link de unde sa pot sa descarc World of Warcraft? Ultimul sau penultimul update. Dau funda, multumesc!
Buna TPU.Azi mi- a venit un mouse de gaming si as vrea sa va pun 2 întrebări. 1.Mouseul se încarcă cu acumulator cand calculatorul este stins? 2.Am 3 butoane speciale la mouse.Pe o parte 2 si pe ...? (mai mult)
Cine imi da un cont de steam pentru cs1.6 /go
Salut am si eu o problema cu Cs-Go-ul! Intru in el joc o runda si la inceputul rundei 2 imi da eroare si ma autodeconecteaza in 30 sec! Ce pot sa fac?
am si eu o intrebare, am jucat acele 10 meciuri de rank si am picat numai cu feederi 2 winuri si 8 lose- uri si am intrat in bronze 1 cam cate winuri ar trebui sa fac ca sa intru in silver 5?...? (mai mult)
In gta 4 iau mod police de pe lcpdfr si dezarhivez fiseru si mut aplicatiile alea in folderul unde este instalat gta4? Si daca are ceva daca este luat de pe net?
Buna ziua/seara a-si dori un cont de minecraft public functionabil. Dau funda celuia ce-mi da contu bun. Mulțumesc.
Buna ziua TPU, va rog frumos am un Nokia 7230 si am uitat parola este mai vechi si am nevoie de el,, va rog frumos ma ajutati sa pot sa ai aflu parola... dau funda
am un router TP LINK Si cand intru pe el de pe tel apare se conecteaza, se obtine adresa ip dupa care apare conexiune slaba ce sa fac?//? inainte imi mergea de aseara o facut figuri ofer...? (mai mult)
am si eu o problema, tocmai am incercat sa folosesc netul de pe telefon pe calculator si ma intreban daca cu netul de pe telefon pot juca cs pe calculator si daca da ce cs pot juca? DAU...? (mai mult)
stiti vreun server in cadrul caruia as putea primi RCON/Owner? Dau FUNDITA
Hei TPU :D, întrebarea mea este legată de Metin2. Cam asta este problema : Vreau sa instalez un Metin2. Atunci când dau pe el să îl descarc, îmi apare "Windows Media Center", și nu pot sa...? (mai mult)
Salutare, imi puteti da si mie un server de SA:MP de dayz care sa aiba zombie (booti)?
Salut am instalat GTA San Andreas si acum vreau sa-l reinstalez, dar nu mai am CD-ul cum fac?
Salut TPU Nu am nimic de intrebat, decat de cerut :D Cer de la cei ce se pricep, niste intrebari legate de IT mai precis, gaming PC Deci Vreau o intrebare sau mai multe (max. 3) de la fiecare Ceva...? (mai mult)
Mie astazi mi- a venit fifa 15 pc, l- am instalat si cand dau pe play imi zice asa:Unhandled exception has occurred in your application.If you click Continue, the application will ignore this...? (mai mult)
Daca eu creez povesti pe wattpad, acestea devin publice pe facebook?
Salut TPU, am si eu o intrebare pentru cei ce stiu despre pc- uri. Am un pc cam vechi, insa jocurile le ruleaza bine, dar un mod pe minecrat nu- l poate rula. Adica modul (shaders) nu- mi merge, se ...? (mai mult)
Hey jucatori de CS:GO sunt gold nova master 675 de ore (stiu juca ) si caut o echipa care merge la dreamhack din cluj
Hey m- am apucat de WoW WoD si am laggg! Nici nu pot sa joc ABSOLUT DE LOC! Nu am virusi nu am nimic! Nu am programe in background! Mi s- a downloadat tot Jocu' si tot am lagg! Ce pot face? Intel(r)...? (mai mult)
Funda am un pc de la scoala cu elev profesor si administrator care ar putea fi care stie parola de la administrator cum pot afla parola sau sa o resetez am win 8 pe pc?
FundaNu imi arata ce am pe stick bag sticu in pc si mil arata dau pe el deschid folderul si nu imi apare nimic ce sa fac cum imi recuperez datele de pe el
Care se strica mai repede cardurile sau stckurile?
Stie cineva niste jocuri cu masini (dar nu nfs) pentru poc-uri mai slabe, dar care sa fie totusi ok?! (Am un Intel pentium de 2 ghz si o placa video nVIDIA gforce 310m)
am instalat Unturned de pe Steam si cand vreau sa il deschid imi da asa: The crash report folder named 2015-06-25_074446 next to game executable.Ce sa fac? Funda
Sunt aceste componente de pc bune? Adica sa am peste 100 de fps pe cs:go si sa nu fie in low grafic, sa joc decent. Da nu numai pe cs:go. GTA 5, etc. Componente : Putere de alimentare APM ...? (mai mult)
Jucati heartstone? daca da va rog ajutati-ma: Care este cel mai bun mech dupa parerea voastra?
Hei! La jocul Lady Popular daca am bagat pe cineva la domnisoare ignorate ma mai poate provoca? Si ce parere aveti de baietii care joaca acest joc?
Hey salut. Am minecraft pe 0.11 alpha build 11 si vreau sa fac un server. Am inteles ca tre sa am Poket mine de pe google play. Bun l.am descarca si mai departe nu stiu.
spuneti-mi si mie unde pot sa fac reclama la clanul meu din Clash Of Clans sal populez dati-mi niste link-uri de site-uri utile. Ms dau FOUNDAAA
Salut, eu nu prea ma pricep la piesele de calculatoare. Stiu cate ceva dar nu stiu ce placa video as putea sa imi iau pana in 300- 400 de lei. Va dau ce informatii doriti dar uita- ti in primul rand MotherBoard-...? (mai mult)
as vrea sa achizitionez o placa de baza Placa de baza ASRock Fatal1ty B85 Killer, un processor Intel I5 4590 si o placa video Club 3D Radeon R9 280 royalKing 3GB DDR5 384- bit. In trebarea...? (mai mult)
Cine joaca SA- MP pe serverul RedzMax ma poate ajuta cu ceva? Vreau sa fiu la factiunea pasnica Newa Reporters, dar nu stiu cum deoarece cand vreau sa raspund la topicul cu aplicatii care este ...? (mai mult)
Ma joc.transformice de ceva timp si as vrea stiu cum pui nume colorate la playeri pe utility? Cine ma ajuta are funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?