Intru in recording in sound si apas pe microfon si imi da eroarea asta Windows shell common Dll has stopped working A problem caused the program to stop working corectly.
.stie cineva un metin pvp-pvm orice care are nevoie de GM.Am experienta 1an si pot aduce pana in 100-200playeri.id contact smecherul_florynel_2011 :D
stie cineva daca la wwe2k15 e greu sa iti controlezi wrestle-ru ca eu m-am uitat pe youtube si mi se pare greu.
Vreau sa ma ajutati va rog! Cand intru in foogle play, astept 5 secunde si direct ma redirecționează la alte aplicatii. Oare cum pot scapa de asta? Apropo, am un telefon Samsung galaxy grand...? (mai mult)
cum pot face bani mai repede pe B-Zone RPG 3?
Cine imi spune si mie despre ce se intampla in batman arkham knight? Un rezumat daca se poate.
Joaca cineva fifa 15:ut si vrea sa se lase. (Pun un jucator de bronz la vanzare cu pretul pe care mi l oferi.Dau funda!
Imi spuneti niste jocuri interesante pentru android? De preferat arcade sau strategie.
La GTA 5 exixta o masina Heavy Insurgent, Off Road. Poate o stiti de la Last Team Standing- ul Rockets vs Insurgents. Bine deci cum faci rost de acea masina ca nu am gasit- o de cumparat pe telefon. Are...? (mai mult)
Salut as vrea o metoda sigura de a lua jurassic parc operation genesis. Multumesc.
Vreau si eu acel plugin care atunci cand omori pe cineva(CT/T), in locul unde a murit playerul sa apara un Cadou. ( pe cs 1.6 mod classic) Va astept! :)
care din următoarele jocuri le "frecventați" mai cu spor? ~GTA ~FIFA ~C.S.
Daca instalez un program sau un joc nou pe pc (hamachi si LoL) imi merge mai greu minecraft.Stie cineva cauza sau poate doar mi se pare mie ca merge greu?
joc SA-MP si de curand am cumparat un Bobcat cu 2xhidden(205 si 226) cand l-am cumparat avea 205 pe el,mie imi trebuie 226, cum pun 226 pe el fara sa platesc 5 puncte premiu?
as vrea si eu niste jocuri online care nu necesita descarcarea va rog. mersi
MINECRAFT! Salut TPU, scuze pentru inceput, dar am o problema cu minecraftul. De cateva zile a inceput sa ma intereseze limba engleza, nu stiu de ce, dar mi se pare interesanta si as vrea sa am un joc...? (mai mult)
Am o intrebare pentru voi, eu joc Stardoll, Lady Popular, acum 3 ani jucam Farmerama si am inceput sa joc Chicken Invaders dar m- am plictisit de toate, mai joc si jocuri gen Barbie Fashion show...? (mai mult)
Ce jocuri Multiplayer imi recomendati?
Salutare, As dori si eu o lista de jocuri foarte vechi (nu Mario), as vrea sa imi readuc aminte de ele Multumesc :)
Buna ziua TPU! Am o problema cu "rezolutia". Cand joc Sa-mp se pune in coltu stanga de sus si cat de putin se vede, grafica si scrisul arata GROAZNIC! Dau funda :)!
Imi recomandati si mie un pc bun care costa in jur de 500 euro?
De curand pe minecraft mai exact pe serverul play Romania minecraft mi s- a intamplat pe skyblock sa mi se fure iteme in chest. As vrea sa stiu cum se numeste acest hack si un link de download...? (mai mult)
La cate stiu eu despre PC- uri de toate felurile inca nu am inteles de ce in gaming conteaza rezolutia la monitor. Spre exemplu daca pun un GTX590 pe un monitor de 17- 19 inch cu o configuratie cat de ...? (mai mult)
Salut ar merge pcu- l asta pentru gaming Procesor: Intel Core 2 Quad Q6600, (4 X 2.4 GHz) Placa de Baza: Asus P5Q Deluxe; RAM: 8 GB DDR2- 1100; HDD: WDC Enterprise, 320 GB, 7200 RPM, SATA- ...? (mai mult)
Cum pot sa pun la GTA 5 PS3 (versiunea GTA 5 : 1.25) Mod Menu. ATENTIE! PS3 nu PC, PS4, xbox360, xbox one.
Ziceti- mi si mie niste jocuri, nu neaparat online, ceva cu storyline, dar sa mearga bin la 1 gb ram! orice joc cat de cat amuzant si care sa duca undeva! Sa nu fie de tip shooter, sau orice altceva...? (mai mult)
decurand mi- am luat jocul Mount and blade Warband si am doua intrebare si anume: 1 Cum imi pot upgrada soldatii rapid ce talent sa pun pentru a creste rapid la nivelul maxim. 2 As dori sa stiu...? (mai mult)
Am nevoie de cineva care a patit asta si stie sigur ce trebuie sa fac. Am pe laptop windows 8.1 care nu e activat, dar merge, ma rog nu ma prea pricep eu la asta. Vreau si eu sa incerc counter-...? (mai mult)
Am si eu o problema: Azi mi- am cumparat o placa video, care are conectoare DVI, VGA si HDMI. Si mi- am lu- at si un DVI- VGA, sa conectez monitoru la DVI, Pentru ca Monitorul este VGA. ...? (mai mult)
As vrea sa achizitionez un laptop sau un pc nou de gaming dar nu stiu ce fel sa-mi iau. Vreau sa precizez sa fie pana in 2.500.00 Ron. Dau funda
Cine imi poate da un bonus-switch pentru Metin2Gx va rog nu am gasit nici-unu pana acum, nu conteaza neaparat limba.!
am niste casti Genesis h12 si are un singur jack/mufa pentru casti. Intrebarea este cum pot sa folosesc in acelasi timp castile si microfonul? FUNDA
Salut tpu.Este un joc, destul de popular 2013- 2015 in care la o misiune ajungi intr- o camera si esti atacat de multi soldari si de un elicopter, si ca sa treci misiunea trebuia sa distrugi elicopterul...? (mai mult)
Salut, TPU! îmi puteţi recomanda nişte jocuri de acţiune pentru PC? - poate să conţină orice - să nu fie 2015 - să nu aibă grafica prea mare Mulţumesc!
^^ Vreau sa-mi iau The Sims 3 de pe Steam. Dupa parerea voastra, Steam-ul e de incredere, nu? Deci as putea fara nicio problema sa-l cumpar? Multumesc anticipat :3
Mi- am instalat jocul BlackShot iar cand intru pe el si ma loghez la Garena ca sa pot sa joc, imi apare eroarea asta: Please visit the Europe BlackShot Service at: http://www.twowar.com/index.asp....? (mai mult)
Ce trebuie sa faci daca nu se deschide Rexxit: Jurassic Pack?
Metin2: Imi puteti spune cate secunde trebuie sa astept pentru pestii pe care ii poti prinde la pescuit? as vrea sa stiu secundele la toti peste gen ( salau,anghila, biban etc. )
Cine stie un server de metin cu lvl max 250 si fara 6/7? Si daca se poate fara itm mod.
Caut jucatori buni de League of Legends care sa ma ajute ranked, sa ma ajute sa ajung macar in liga de argint. Daca doriti ma pot alia echipei voastre ranked (daca aveti una). Ne vedem in joc;)
Am un pc cu: windows 7, amd athlon dual core, 2, 5 gb ram. Merge de un Ghost Recon: Future Soldier?
Mi- am instalat arma 3 si cand intru sa joc im arata aceasta eroare :[URL=http://s1292.photobucket.com/user/Paradox53/media/Untitled_zpsfqp27tz4.png.html][IMG]http://i1292.photobucket.com/albums/b562/Paradox53/Untitled_zpsfqp27tz4.png[/IMG][/URL] ...? (mai mult)
Stie cineva niste servere de samp in cautare de admini?
Salut, am o problema cu jocul "Pirate Kings", stiu ca se poate juca de pe Mozilla si Internet Explorer, dar cand intru in joc se incarca pana la "Starting Game" si asa ramane, chiar daca- l las toata...? (mai mult)
am si eu nevoie de un sfat. Ce spuneti daca mi- as lua acest pc mi- ar merge GTA V si toate jocurile aparute acum si care vor aparea macar la medium? Multumesc! PC: 1) Procesor AMD FX- 6300...? (mai mult)
Ziceti-mi niste jocuri co-op local (adica 2player pe acelasi pc). Rapid.
Cum sa joc portal 2 split screen cu un singur controller iar al 2 player la mouse/keyboard?
Ce jocuri pot juca pe un Laptop Asus X553MA-SX455 cu Windows 8? Ceva mai nou... sau si dintre cele vechi. Multumesc!
Salut Tpu.Am un server craftbukkit cu pluginurile permisionex si essentials dar problema este ca daca nu ai op nu ai aces la nici o comanda(nici /help).Ma puteti ajuta deoarece nici nu stiu de unde e ...? (mai mult)
Mai stie cineva cum se numeste acel jjoc eu il jucam acum cativa ani e cu un peste si tu trebuie sa mananci multi si e pe nivele si are multe nivele la un moment dat esti in ocean si esti balena...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba