URGENT! DAU FUNDA! Am sa plec sa imi cumpar GTA 5 pentru xbox 360(versiunea cd de la Altex). Daca am un xbox 360 de 4gb il pot juca? Am inteles ca iti trebuie cel putin 16gb pe consola.Asa este sau am...? (mai mult)
La GTA 5 cer Windows 7 64 biti service pack 1, dar eu am Windows 7 64 biti fara service pack 1. As putea rula jocul?
Salutare. Stie cineva cum se poate juca DayZ Standalone? Vreau si eu un tutorial ceva care imi arata cum se poate juca. Multumesc, dau funda.
vreau sa vad faze amuzante cu animale pe YouTube. Vreau sa imi spuneti ce sa mai dau la cautare pe langa "faze amuzante cu animale"!
Salut mi-am luat si eu WWE2K15 si imi da has stopped working imi spuneti cum sa rezolv?
Cine stie ce joc este asta? La inceput am crezut ca este CS GO ca seamana dar cineva mi- a spus ca nu este CS:GO. DAU FUNDA persoanei care imi spune cum se numeste....? (mai mult)
Am jucat acum 1- 2 ani un joc cu un extraterestru gen o rama mica si trebuia sa manance gen prima data parca o broasca, a evoluat, dupa aia o pisica, si dupa aia niste oameni, se petrecea noaptea....? (mai mult)
Am o problema Cu jocul Splinter Cell Blacklist.L- am terminat acum un an, si acum mi l- am luat din nou de pe internet. De data asta vreau sa joc si eu coop, dar nu merge, stiu ca trebuie cumparat...? (mai mult)
Pe un forum de samp, am facut aplicatie de moderator si imi cere categoria pe care vreau sa o moderez + subforumuri. Adica? As vrea sa moderez pe forum, cum scriu? Ca am scris acolo " pe ...? (mai mult)
Hai salut! Cine stie un metin2 pvp clasic in genu asta : - sa fie beta, dar nu site - sa nu fie biolog - sa nu fie 6/7 - max lvl 105 - Game masters de treaba - sihastru moca Cam asa... Multumesc...? (mai mult)
Am o problemă la metin2. După ce aleg servarul îmi introduc id-ul și parola și când dau pe conectare îmi zice erore la conectarea la server. Ma puteti ajuta ca să o rezolv?
Cine ma ajuta cu popularea unui server de minecraft, adica cine vrea sa fie in staff? Ip-ul este playarmedmc.zapto.org
vreau sa imi fac un server de cs cu hamachi si nu merge cand instalez hamachi imi apare asa http://postimg.org/image/lllqi0qsz/, iar poorma fara sa dau next, next, i agree term... imi apare...? (mai mult)
ziceti.mi va rog ce mod police este bun a b sau c a merge da fosrte putin la gta 5 ma refer. Va rog ajutati.mi care este cel mai bun. Si ce sa fac daca imi da eroare.
Caut skin-uri pentru controlere de ps3 si gasesc dar din afara țării, ceva site-uri cu skinuri din Romania?
Imi puteti spune si mie jocuri virtuale dinalea cu cont si sa intri in personaj dar NU ca our world. va rog sa raspundeti repede
Salut ce parere aveti de pc- ul acesta vreau sa caut un pc intre 30 milioane care sa mearga lol cu 150 fps 200 ce parere aveti de acesta? http://www.emag.ro/sistem- desktop- pc- hp- pavilion- 500- 313nq-...? (mai mult)
Salutare TPU, Care consola este mai buna? PS3 sau Xbox 360? As dori sa- mi spuneti diferentele dintre cele doua, avantaje si dezavantaje.Sunt cam indecis, nu stiu pe care sa o iau. Multumesc anticipat!...? (mai mult)
De unde pot cumpara jocuri pentru xbox 360?
Hei TPU, mai stiti si alte jocuri pe android, gen wolf online care sa fie gratis? Scuze de categorie.
Am o problema cu serverul meu de minecraft. Eu am creat serverul meu acum ceva timp si cand am intrat pe server mi- am dat op si am observat ca nu era comanda spawn si warp. Cum sa am comenzile...? (mai mult)
Mai de mult am jucat Titan Quest Immorthal Throne in retea LAN, si a mers. La un moment dat, am folosit si Hamachi... Acum de ce nu se mai vad calculatoarele intre ele? Ce as putea folosi...? (mai mult)
Sal vreau sa imi iau mod pe mt2 steel ce sa imi bag (bag 70% ) vreau sa ma omoare aia greu :))
Am nevoie de raspuns urgent! Vreau sa imi cumpar GTA V (ca cd de la eMAG) pentru xbox 360, am xbox 360 slim de 4gb. 1)Am inteles ca iti trebuie 16 gb ca sa il poti juca. Este asa sau am inteles...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste nume de jocuri pc simulatoare care merg pe 2gb ram
Cine ştie nişte jocuri frumoase de PC? mulţumesc :D
As vrea sa stiu de ce imi merge greu Gta San Andreeas, am systemul format din urmatoarele componente: Processor: Intel (R) Pentium(R) Dual CPU T3400 @ 2. 16GHz 2.17 GHz Installed Memory (RAM): ...? (mai mult)
Ati cumparat vreodata Random steam keys? Care e diferenta intre una random si una premium? Pot nimeri si jocuri bune de 5-60 dolari cu cele random?
Sall. La GTA San Andreas la misiunea aia cu Import/Export am distribuit tote masinile na mai ramas nici una si am facut si misiunea acea cu motociclea aia din docuri dar problema este ca nu mi se mai ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie sau să imi arati un tutorial cum sa fac un wallpaper in photoshop pentru un index de samp. !
Este Forza Horizon 2 pentru PC? Sau doar pentru PS si Xbox?
Salut ma joc jocul Kingdoms of Amalur Reckoning, problema este ca eu m- am reapucat de el si am pastrat vechea salvare dar nu stiu cum sa o pun peste aceasta noua ca sa imi pot recupera tot ce avea. Am...? (mai mult)
Am instalat counter strike 1.6, iar dupa cateva zile cand intru in joc se face ecranul negru si ma scoate fara sa arate o eroare. va rog ajutati-ma dau funda!
se merita sa dau un ps2 cu 20 de jocuri 2 manete + card de memorie pe un receiver Yamaha rx- v359? Si ce stiti desprte receiver- ul asta e bun? Eu as vrea sa bag 2 boxe de 200w rms si...? (mai mult)
Cum fac bianii mai usor pe 4story.ro si armurile? Ofer funda celui mai bun si repede raspuns!
Mai stiti un joc pe telefon ca cel de pe http://www.gaminatoare.ro/jocuri-mobil/lucky-ladys-charm-3828841128.php? Sizzling Hot stie careva ce link are?
Cum fac sa-l bag pe kratos in pc mortal kombat 9?
mi- am trimis si eu un joc de pe telefon pe tableta prin bluetooth, acolo mi- a aparut ca s- a trimis fisierul, iar in partea cealalta a aparut fisier primit, dar nu il gasesc, unde sa il caut, in...? (mai mult)
In GTA V pe PC cum vad tel?
Cum sa fac sa instalez si sa activez tdu 2 pc
cine ma ajuta sa imi instalez minecraft 1.5.2 ? Dau Funda! :)
am o problema cu un joc, jocul se numeste Whellman Vin Diesel, iar eu nu stiu pe ce tasta sa atac sa dau cu pumnul sau sa sar, daca ati jucat spuneti-mi si mie va rog, mersii mult DAU FUNDA!
Jocuri jmechere cu masini, cu tuning si urmariri de politie (nu nfs!)
Stie cineva cum sea face o comunitate free sau forum free pt sv de cs.
Cum imi pot schimba numele la jocul Global Strike de pe facebook? Multumes
Cum pot formata un Hard disk-extern din NTFS in FAT 32? HELP ME! DAU FUNDA CARE MA AJUTA.
Ce nume miati propune pentru un canal de youtube?
Hei TPU, mai joaca cineva Naruto arena? Eu am ajuns la lvl 11 adica Chunin si este greu sa debloci caractere are cineva un hack care sa mearga? Ca eu am tot dat de falsuri. Cine ma poate ajuta va rog...? (mai mult)
cauti un gm cu experienta in metin2? serios, matur, si cu experienta?, nu mai cauta! eu am ceea ce cauti tu experienta de 2 ani in gm seriozitate maxima am 16ani pot veni cu : video youtube, ...? (mai mult)
Salut,daca este careva care are cont de minecraft si nu-l mai foloseste,sa mi-l imprumute, promit sa nu iau ban pe servere. Daca veti vrea va voi lasa Skype-ul dupa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba