Ce jocuri stiti in gen Warrior king battles?
Sall se aproprie Steam summor sale si as vrea sa imi acizitionez jocul Counter Strike Global Offensive se presupune ca el va fi 5 euro e daca sa zicem ar fi 5.40 de exemplu as putea folosi un paysafe de...? (mai mult)
Am o problema cu un joc, THIEF. L- am instalat, pcul meu indeplineste cerintele de sistem si cand intru in el ecranul e negru si dupa imi da crash. Imi lipseste vreun program ceva? sau ce are?...? (mai mult)
As vrea sa îmi iau optifine pentru minecraft versiunea 1.7.2. Cine îmi da optifine 1.7.2? DAU FUNDA!
Salut cine stie jocuri numai cu dinozauri dar sa fie in multiplayer si online
Va rog cei care sunteti ss pe stardoll daca puteti sa imi trimiteti o peruca.Eu nu am sd sa cumpar o peruca si daca vreti puteti sa imi trimiteti o peruca.Numele contului este pisicutaz
Imi puteti spune daca ma tine gta 5 pe un Intel core i3? Multumesc anticipat!
Cum pot sa vand iteme pe team fortres2? in steam market?
Salutare. Mi-am facut un pc cu urmatoarele piese: 1: Intel core i5 4590 - 3.3 ghz 2:Ram 8 GB, DDR3 - 1333 mhz 3:Placa Video : Gigabyte GT 730 2GB DDR3 128bit As putea rula gta v?
Duminica, cand am încercat sa intru in contul meu de Quiz up si mi- a zis 'device forbidden'. Cand le- am dat e- mail au spus ca daca acest lucru apare, înseamnă ca ți- au blocat contul pentru...? (mai mult)
Caut server de samp care sunt in cautare de staff(admini) ofer dovada de maturitate, activitate, si respectarea regulamentului! O sa ajut serveru cat de mult posibil, ma descurc si cu forumul, ...? (mai mult)
Dati-mi si mie un servar de_rats cs 1.6?
Salut, am neaparata nevoie de un plugin de shop pentru modul ZE (Zombie Escape) cu urmatoarele componente: [Zombie Escape] Human Shop: 1. Parasuta [700$] 2. No Flash [FREE] 3. Napalm Nade [1.500$] ...? (mai mult)
Dati-mi si mie o mapa de cs1.6 care sa fie numai fy_snow si sa nu se schimbe de loc
Cum adaug mape noi in jocul BattleZone? [ http://www.battlezone1.com ]
Salut, am si eu o rugaminte. Daca cineva care nu se mai joaca pe B- Zone 1- 2- 3 si are un cont cu avere ( Level, Admin, Helper, Bani, Case, Etc.) va rog sa- mi dati un PM cu contul si sa lasati ...? (mai mult)
Ce jocuri ma pot juca sa fac bani?
Cum pot sa fac un intro pentru gamer?
Sm un canal momentan cu 105 abonati. Sunt partener cu freedom. Cpm- ul meu este de 0.14 $ / 1000 viz. Cu timpul cpm- ul va creste sau va ramane acelasi? Sau de exemplu daca am vizionari din alte...? (mai mult)
Salut v-as ruga sa cautati un PC performant cu i3, i5. cu 8 GB RAM, placa video NVIDIA GTX 770
Exista o chestie gen iti faceai propriul test, cu diferite intrebari puse de tine, apoi trimiteai linkul cuiva si vedeai ce a raspuns la fiecare intrebare pusa de tine. Sper ca cineva stie ...? (mai mult)
Buna TPU Cum pot sa fac un server de samp 0.3e in care sa fie mai multe gamemoduri de exemplu HostName: •••РусскиЙ[ЭпичныЙ]СервеР•�� �• Mode: •DM•TDM•Stunt•Drift•RPG•RP• ...? (mai mult)
Eu ma joc FIFA 15 pe telefon. Cand dau goluri filmez acea secventa. Dar unde dau pentru a-le vizeona?
Am si eu o problema cand bag skinurile 163, 164, 165, 166 mi se vad albe si nu stiu de ce am incercat sa bag atele si n- a mers am reinstalat Gta- ul si nu mi se vedeau bine (adica nu apareau ochelari)....Am...? (mai mult)
Cum imi fac un blog pe my cherry lady?
Vreau sa hostez un sever de cs 1.6 mod Zombie Biohazard daca ma poate ajuta cineva add: edy. abrudean
Sall am si eu o problema cu hearthstone vreau sa il instalez de pe battle si tot timpul imi da o eroare ca cica conexiunea la net deci nu are treaba cu netu imi merge perfect, doar la jocu asta face asa,...? (mai mult)
Am vrut sa devin gamer(pe yputube),dar acum nu mai vreau, dar totusi intr-un fel vreau si ma intreb cum pot sa ma conving sa nu mai devin gamer
am o intrebare sper sa primesc un raspuns cat mai rapid. Imi merge league of legends ( pe low ) si gta san andreas multi player pe un pc cu : Memorie : 1024 MB RAM Processor : Amd sempron...? (mai mult)
Hei TPU, cand ma loghez in gta 5 cu contul de social club imi zice"gta 5 has stopped working". Ma poate ajuta cineva?
Salut, TPU! Am o intrebare referitoare la GTA V pe XBOX 360: am vazut pe mai multe site- uri ca vine pe 2 CD- uri : unul cu instalarea si altul cu jocul; am vazut ca cica n- ai putea sa joci daca nu-...? (mai mult)
Cati Gb are Fifa 10?
As vrea sa devin gamer(pe youtube), dar nu am un pc bun si nu cred ca o sa fiu popular si chiar sa castig bani si ma gandesc intr- una la acest lucru.Credeti ca ar trebui sa continui sau sa ma dau...? (mai mult)
Stiti ceva coduri pe nfs world valabile?
Salut, vreau si eu un metin pvm easy de preferat, care sa farmezi la dragon azrael etc pentru upgrade- uri, dar bonusurile sa pice destul de greu, adica sa nu aiba oricine de pe server full. P.S....? (mai mult)
Cu laptopul de mai jos care vreau în loc de hard disk să- i pun un SSD de 120 Gb pe care bag Windows- ul și minecraft, pe minecraft câte fps- uri o să am maxim și minimum? Fundă. Laptop: http://www.pcgarage.ro/notebook-...? (mai mult)
Cat m-ar costa aceste piese: Intel Core 2 Duo E8400 3.00ghz Nvidia 8800GT 512mb ddr3 256 bit
Este bun internetul 4g al celor de la idilis? As vrea si eu sa imi bag la calculator.. Credeti ca ar merge si cu un adaptor wireless? ofer funda multumesc anticipat
Buna,dvd-rw nu imi citeste cd/dvd de orice fel... imi arata marimea lor,dar nici o data in ele... cd sunt bune,le-am testat, daca trebuie umblat la vreo setare va rog, ajutati-ma.
Nu sunt sigur daca sa instalez Windows 10 Technical Preview deoarece nu stiu daca toate jocurile sunt compatibile cu windows 10, si mie fica ca atunci cand versiunea finala de windows 10 va aparea...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu jocul Farming Simulator 2015? Imi apare aceasta eroare THE APPLICATION WAS UNABLE TO START CORRECTLY (0X000007b). CLICK OK TO CLOSE THE APPLICATION.
Am o problema destul de mare. Am folosit steam achievement manager pentru a debloca toate achievementurile de la team fortress. insa acuma toate jocurile, la toate s- au blocat achievement,...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva pluginu cu care pot lega mai multe IP uri de joc la minecraft. Vreau sa fac un server cu mai multe moduri si nu stiu cum se numeste pluginu. ca sa pot cauta detalii referitoare...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac cand pe xbox imi zice EA servers are not Available now. Please try later! Va rog cei care se joaca fifa si nu le merge serverul si au reușit sa- l facă sa ma ajute si pe mine! Dau...? (mai mult)
De ce toti barbatii de pe facebook din grupurile alea dati- mi un add, sau chestii de genul, cand o tipa pune o poza falsa luata de pe net, astia comenteaza cu:cf frrumoaso?, add me ca sunt block...stiti...? (mai mult)
Cu ce setari as putea juca GTA 5 daca am: Amd FX 6100 (6 core, 3.3 ghz), AMD ASUS HD 6850 1 Gb, 4 Gb RAM.
Se poate crea server de metin2 daca ai ip dinamic si router? Daca da, cum? Un tutorial bun ceva?:-?
Cine imi da si mie modul Hulk la GTA 4 si imi spune cum sa il instalez?
Imi puteti spune cum trebuie sa bat pentru a imi pica pietre pretioase pe metin2.
stiti vreun metin ce ted a de la lvl 250, cu multe evolutii. si pentru evolutii sa ai nevoie de perla soare, pamant. stiti ce vreau sa zis. dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!