Merita cumparat? Procesorul prea mic pentru gaming? Ce performante ar atinge acest procesor(nu ma prea pricep la AMD) Este cumva echivalentul unui I3 procesorul? Va rog cineva care se pricepe. Multumesc. ...? (mai mult)
Am o problema cu pc- ul cand incerc sa rulez un joc se restarteaza, la orice joc face asa... am procesor core 2 duo 3.00 Ghz, 2 gb ram, hard 160 gb, placa video Intel GMA 4500, rog...? (mai mult)
Are cineva un cont premium de Minecraft la care sa ii pot schimba parola? Mi-am cumparat deja 4 conturi, si acelasi tip mi le-a spart... FUNDA!
Cand filmez cu fraps cum imi dau seama ca filmeaza si cand se opreste imi apare in stanga sus numere de culori galben sau rosu ce trebuie sa fac?
Azi am downloadat CS:GO (cracked) de pe WARZONE si as vrea sa stiu de ce nu imi apar skinurile pe arma, imi apar skinurile default. Multumesc anticipat +funda!
Vreau sa imi descarc in server de metin foarte frumos. Dar cand dau sa intre in caracter si se incarca linia AIA, ma scoate din tot metinul si imi da o eroare cu? CE sa FAC? Funda va dog...? (mai mult)
Pe steam exista family sharing. Daca cineva îmi da mie share am voie sa mă joc jocurile lui pana când intră el in joc dar daca da share la 2 conturi si el se delogheaza aceia 2 care au primit share...? (mai mult)
Buna TPU ma joc five nights at freddy's 2 si sunt la night 6 si nu stiu cum imi sare golden freddy dar nici nu l-am vazut ce sa fac?
Am o tableta cu android (tab4) si vreau sa stiu ce jocuri de strategie sa ma joc. (Ex. pistoale).
Am o problema cu samp-ul. Mi-am reinstalat windows-ul si cand vreau sa intru pe un server de samp imi deschide gta sa cel normal, nu cel multiplayer. Ce sa fac?
Cu: i7 4770 nVidia GeForce GTX 980 8 GB HyperX DDR3 RAM 1TB WD Blue Liteon iHas 124-D Imi merge the witccher III wild hunt? Chiar nu am habar si nu am cautat pe net?
ma costa dacă descarc counter-strike?
Salut pe samp bugged blue server cum sa strang si eu bani suficenti si rapid pentru o masina mai scumpa si cam in cat timp as strange sa fie o suma intre 150kk DAU FUNDA.
De ce mi se misca jocurile pe laptop foarte rapid dati.mi un raspuns va rog frumos.
Un site de unde pot downloada fifa 15? Fastttt
Top spin 4 pc, știe cineva vreun link? Mulțumesc frumos
Salutare, îmi spuneți adevăruri și provocări pentru o joacă? (Funda)
Am adaugat in google chrome 2 extensi facebook notification (Facebook Chat Notification si Facebook for Chrome™ Plus), dar nu merg, adica nu ma pot loga. Primesc si un mesaj de eroare, care este: ...? (mai mult)
Am in lista de prieteni de pe Facebook pe cineva care ma streseaza si ma enerveaza. Nu sunt genul sa fac rau asa ca tot ce imi doresc e sa scap de el elegant. Da, stiu, il pot sterge de la prieteni,...? (mai mult)
Salutare TPU, salutare tuturor! Caut scripter samp. Deschid o comunitate saptamana viitoare si am nevoie de un scripter/gm s.a.m.d. Cine e interesat poate sa- mi dea add pe Y! M: r_dunhill@yahoo.com /...? (mai mult)
Care ma ajuta si pe mine cu un product key pentru Microsoft office 2010, daca se poate unu universal, pentru toate Microsoft-urile 2010. Dau funda celui care ma ajuta!
Dețin acest laptop http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/hp/635-a6f10ea-e-series-dual-core-e-300-13ghz-2gb-500gb-linux/ Întrebarea mea este: pot juca Gta 4 pe low?
Salut, de ce nu mi se descarcă lol-ul, adică, dau pe site şi dau descărcare şi după imi apare 1 eroare cu textul : Another version of this product is already installed.
va rog frumos imi puteti spune cum pot face RP-uri pe LOL fara sa donez sau imi dati un cod de rp-uri sau skinuri va rog frumos? Lasati id de mess sau skype si va adaug eu. Funda+vot!
Dau funda garantat! Ce jocuri cam ca acesta: "300 Seize Your Glory", mai există? P.s. Eu am Android 4.4.4 (kitkat), şi 512 mb ram. P.s.2 Ştiu jocurile Gta, Left 4 Dead, etc... Dau...? (mai mult)
Vreau sa fiu aim in cs
Hey TPU! De ceva vreme nu imi mai merge programul Onlive cand vreau sa ma conectez imi da o eroare si cand imi fac cont nou si dau launch imi spune: "Connection problem.Pelase check your internet." ...? (mai mult)
Poate careva dintre voi să- mi recomande un cfg bun pentru CS 1.6? Nu aim și prostii, v- aș fi recunoscător. P.S: Fără prostii gen joacă default. If you don't mind, I'd like to play the way I ...? (mai mult)
as dori si eu sa stiu cum sa iau anumite misiuni la Grand Theft Auto San Andreas.
Am o problema cu Minecraft- ul. Intru pe server, iar dupa ma scoate din el si imi da urmatoarea eroare : http://postimg.org/image/42ihdqktr/, http://postimg.org/image/c58cd3oxb/ (am cont premium),...? (mai mult)
Am auzit ca a aparut Battlefield Hardline. Vreau sa ma ajutati cu ceva. Eu am un laptop si nu imi merge jocul, de fapt imi merge bine. Vreau sa imi recomandati un PC sau niste piese pentru...? (mai mult)
Cum imi fac un homepage pentru metin2? Va rog ajutati-ma!
Am si eu o problema cu skype-ul, cand il deschid imi da aceasta eroare l-am dezinstalat si cand e aproape gata imi da eroarea
Sall everybody ce parere aveti despre game of thrones teltale games eu m- am jucat si the walking dead season 1&2 tot de la teltale games si mi- au placut da vreau sa stiu cum e asta(inainte sa il piratez) ...? (mai mult)
Cât costă un "Ace Attorney : Dual destines"? Trebuie neapărat jucat pe consolă? Nu merge și pe PC? ( DD, nu fake-ul de pe site )
va rog dati- mi o lista sau cat de multe jocuri multiplayer, no FPS, gratis. Nu conteaza grafica si alte rahat- uri, m- am saturat de CS:GO, TF2 si alte jocuri FPS... Minecraft il am deja....? (mai mult)
Am si eu o problema as avea nevoie de parola de la winrar pentru fifa 2012 daca se poate, mersi mult.
uitati la jocul Kart Racing Pro cum sa ma loghez fara sa mai platesc ca sa iau License Key sa nu ma joc doar demo sa ma joc tot jocul sau dati-mi voi License Key! Dau Funda+Vot!
As vrea o aplicatie apk sau un progran pc care sa opreasca video si sa poti sa te misti. Fara sara sa cata popcornul sau eu stiu ce arunc in aier ex: eu vreau sa fac un video magica. Cum ar veni un video...? (mai mult)
ma puteti ajuta cu cv? Am vazut in niste video- uri la cs ca sedan astia si multi altii au tinta de la awp pe large. am cautat dar nu gasesc cum as putea sa fac rost de ea si mai important cum...? (mai mult)
Ceva jocuri in care trebuie sa fi politist >? sa mergi cu masina alea alea
Salutare, se pricepe cineva la AMF (AddMeFast) aici? Am o nelamurire! Cine ma ajuta? Funda + Vot GARANTAT!
Salut cine are minecraft poket editon versiunea 0.11.0 builid 13 si stie sa faca un server sa ma anunte daca vrea sa joace cu mine...mi-as lua minecraft pe pc dar nu imi merge nu prea am g... stii tu.
Am si eu o nelamurire : Am creat o mapa in gmte 2(GM Terrain Creator 2). Cum pot s-o implementez pe serverul meu? Vot + Funda! Multumesc anticipat!
Am o problema cu Minecraft- ul. Intru pe server, iar dupa ma scoate din el si imi da urmatoarea eroare : http://postimg.org/image/42ihdqktr/, http://postimg.org/image/c58cd3oxb/ (am cont...? (mai mult)
Ce jocuri multyplayer online stiti?
Ziceti- mi un metin pvm - pvp fara 6/7, fara moduri, si sa se gaseasca bonusuri la magazin, P sa se faca de la npc (sau altfel dar nu cu carti si ss), ceva gen TBX, si anti- lycan sa fie anti- pumnal.dau...? (mai mult)
Vreau si eu jocuri! Pentru 4GM RAM, nVidia GT640 1gb 128biti, procesor dual core 3. 2ghz Tocmai ce am terminat COD MW2 si MW3, cat mai multe jocuri, multumesc anticipat! :)
Am un Sistem IT MYRIA Live V27, Intel Core i3-4130 3.4GHz, 4GB, 500GB, Intel HD Graphics 4400 imi merge GTA V? Dau FUNDA!
Mi- am luat si eu GTA V, dar am o problema, imi merge putin in reluare si nu apar cateodata imaginile, am bagat update v4. Am urmatoarea configuratie : - Intel C2D e8400 - 3.0 Ghz - Placa video...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!