nu stiti de unde sa descarc Launcher minecraft premium, ca mi-a dat un prieten cont premium si nu gasesc launcherul respectiv pentru el, ati putea lasa un site, multumesc anticipat
As vrea sa stiu daca paysafe- ul ia ceva dobanda cand iei un pin pe care il pui pe cont, adica daca bagi 50 lei sa iti scoata cativa din ei, adica sa ramana 48 lei sau alta suma sau pe luna ceva.Va...? (mai mult)
Cod costum azrael? Dau funda
Cum pot sa fiu membru pe animal jam? :)
Salut tpu.Am pus niste skinuri de arme in CS si nu imi mai merg boti? Ma puteti ajuta?
Salut, TPU! Tocmai m- am reapucat de SAMP, cu speranta de a reveni pe serverul DayZ al echipei DRD, insa s- a inchis. Caut un server DayZ asemanator cu cel al DRD, insa nu gasesc. Ma poate ajuta...? (mai mult)
SALUT,TPU! care sunt setarile minime la LA Noire pentru ca mie imi merge mai greu si nu inteleg:quality, performance si balanced.care este cea minima?
Cum credeti ca mi-ar merge mie gta 5 cu specurile astea: procesor amd athlon 64 x2 dual core 5000+ 2.61 ghz, 4 gb ram, placa video nVIDIA geforce geforce 8800 gtx 2.5 gb,
SALUTARE TPU! Fratilor, stiti un server, oridecare, numai sa fie bine populat, care sv de metin e mai tare
Cum pot avea windowed SAP-ul daca nu-mi mai merge combinatia ALT+ENTER? Va rog ajutati-ma rapid as vrea sa contactez un expert in ale SAMP-ului
Imi puteti spune niste jocuri pentru fete? Ceva gen Lume Virtuala? Dar in romana. Dau funda! :*
De ce mi se vad jocurie pe jumatate de ecran?(Fifa07, cs 1.6)am placa video 64 mb si ram 1 gb...ce trebuie sa fac?
De curand mi am instalat windows 8.1. Nu am probleme cu el, dar de ce mi se vede asa textul? am incercat cu fonturi diferite si tot asa se vede. screen capture...? (mai mult)
De curand mi am instalat windows 8.1. Nu am probleme cu el, dar de ce mi se vede asa textul? am incercat cu fonturi diferite si tot asa se vede.
Sata 3 e compatibil cu placa baza sata 2? Dar placa video pcie 3.0 cu placa de baza pcie simplu? FUNDA
Salut cine joaca N.O.V.A 3 vreau sa fac echipa cu el dau funda la cine joaca
Heyy TPU! As dorii un raspuns la aceasta întrebare: - Ce software folosește Scott Cowton pentru jocurile Five Night's At Freddy's 1/2/3/(si chiar 4 pt ca are niște poze pe site foarte realiste si asta...? (mai mult)
Apelez la baietii IT! Am o unitate centrala... Relativ buna. Caut un browser de internet care sa nu consume atat de mult RAM asemenea faimosului Chrome. Setup: GPU: Ati Radeon HD 3800+ CPU: AMD ...? (mai mult)
Am si eu o problema cu League of Legends. Am bagat de curand windows 8.1 si imi merge foarte greu cand intru in joc se misca cu 01 fps si cand aveam windows 7 imi mergea cu 70. Cum as putea sa ...? (mai mult)
Jucatori de cs 1, 6.Fratele meu prost si mic a facut o comanda la0 ping ( o firma de hosting) si data scadenta este 27.05.2015.Eu nu am banii respectivi si nu am cum sa platesc.Ce fac? Daca nu platesc...? (mai mult)
De ce imi merg jocurile in reluare? - Minecraft - The Forest Sniper Elite Nazi... Inainte imi mergeau bine... nu aveam nicio problema, puteam sa si filmez in ele. Acum chiar dacă nu...? (mai mult)
Imi va merge gta v pe acest laptop pe medium : Procesor i3 quad core 2.40 ghz 6 gb ram windows 7 ultimate pe 64 bit 700 gb hard disk placa video Intel hd graphics 4000 cu aproape 2 gb Va rog sa ...? (mai mult)
Ce sa fac sa imi mearga sim ie minecraftul.Inainte pe Windows Vista imi mergea acuma mi-am bagat Windows 7 si nu imi mai merge: http://imgur.com/5ZkX0Ho
Conturi lady popular cu lvl mare? multumesc, funda
Hi,deci pe stardoll unde găsesc butonul +1?
Hey! TPU Are cineva cont nL zombies pentru call of duty 2? Sa die de rank 75.
Salut jucatori de lol Vreau sa stiu daca vrea cineva sa joaca niste rankede pe o perioada de o saptamana max division silver P.S sunt bronze 3 no afk no feed joc destul de bine Pentru cine vrea sa vada...? (mai mult)
Buna TPU. Stie careva dintre voi daca aceasta placa video: http://www.cel.ro/placi- video/placa- video- asus- geforce- gtx- 960- strix- directcu- ii- oc- 2gb- ddr5- 128bit- l/?utm_source=price- ro incape...? (mai mult)
Buna,doresc sa-mi achizitionez CS:GO de pe Steam. Stiti cumva daca vor fi reduceri de curand? De exemplu de 1 iunie.
daca eu sunt la caracter lycan pot sa transfer arme altui caracter al meu de ex: lancea sa o transfer la razboinic tot pe contul meu daca se poate spuneti mi cum funda
cine poate sa imi dea si mie admin la cs? Am experienta
Ce jocuri pot juca pe un pc cu 2 GB Ram, processor AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.00 GHz, Placa Video NVIDIA GeForce 6150(Microsoft Corporation- WDDM), windows 7 system ...? (mai mult)
nu imi pot accesa contul de facebok, am dat un like la o poza si cred ca a fost un virus. cand accesez contul zice ca, , your computer needs to be cleaned. chestia e ca pe alt cont merge. am...? (mai mult)
Mi s-a sters contul de pe braynli si nu mai pot sa fac un cont nou spune ca calculatorul are prea multe inregistrari
ce jocuri super mai știți înafară de Gta?
Hei, salut tpu.Am o problema cu gta 4 san andreas beta 2 problema este: - selectez folderele copiaza din...si... instaleaza si can dau inainte imi apare eroarea asta:gta iv or eflc could not be found ...? (mai mult)
Care consola credeți ca este mai bună dintre xbox 360 sau PlayStation 3
Hey! TPU Are cineva cont pe nL zombies pentru call of duty 1 contul sa fie de rank 75. Multumesc anticipat :3.
Cine imi poate da si mie un cont de minecraft premium, nu fac nimic pe el, doar ma joc build battle pe hypixel
Cum fac sa ma joc gta 5 online? M-am conectat la internet dar nu stiu ceare... FUNDA!
Cine vrea sa joace cu mine WoW Freakz(Mist of Pandaria)? dati add skype: babualex2014 va astept
Buna ziua ce placa video imi recomandati pentru placa asta de baza? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2554#ov
adica tu cel ce citesti asta! ai cumva un cont tremor games cu multi bani pe care nu il mai folosesti si ai putea sa mi-l dai plss!
Intel core i3-2330M 2.20 GHz 4gb ram placa video: radeon HD 6470 M Imi merge gta iv? pe medium sau low?
Cum pot transfera un joc pe steam?
Jocul 4story costa bani?
Merge gta4 pe un calculator cu 4 ram, procesor de 2, 2, si placa video ati radeon 4200?
Asta e o intrebare pentru jucatorii de LOL, si anume, de ce in noul patch nu pot face print-screenuri? Imaginile pozate imi ies negre, de ce? Cum pot rezolva?
Caut un clan de Cs1.6. (Steam) Contactati-ma la id: r.bogdan_98
am o problemă, joc cs 16 condițion zero deleted scene. cine nu știe iată aici un video : https://www.youtube.com/watch?v=m1QO083iEHQ. Doresc să folosesc anumite comenzi din consolă ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!