Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 15 Octombrie 2025 sunt:
Buna/Salut TPU Vreau si eu un sv de cs 1.6 de ZOMBIE care sa aiba arme si jetpak,,, Poate ma ajutati si nu il vreau pe zm.laleagane.ro! Dau FUNDA :D ASTEPT RASPUNSURILE :D
Ceva racing mmo free? In afara de nfs world ca s-o inchis )x
As dori si eu un server de minecraft ( nu conteaza versiunea) care sa nu aiba prea multi playeri (10-12) nu vreau raspunsuri gen : " Uite un link ". Cel mai bun server funda.
Ce jocuri pot juca cand sunt plictisit? Pe net ma refer.
cine stie cum sa fac in farming sim 15 sa vad in oglinzi ca in realitate
Vreau jocuri multiplayer gen ourworld sau imvu da' sa nu fie de downloadat. Funda!
Am o intrebare: merge Leguage Of Legends pe laptop? nu se blocheaza, etc? am un laptop EMACHINES G725.e bun?
Ce servere de GATHER stiti? adica steam+eac on ...si se da. sign pe irc... Cine imi da cateva comunitati unde sunt gathere...adica in Romania ii dau funda mare +vot!:D:D:D
Ce inseamna : da-mi PM cu nick! dau fundita asta de la Counter Strike!
Ce inseamna? da-mi PM cu nick si pass?
Acum cativa ani aveam un joc cu un motan imbracat ca un cavaler(palarie cu pana chestii din astea) avea si o spada like puss in boots imbracat si trebuia sa stranga cat mai multe monede, iar la finalul...? (mai mult)
Am un controller XBOX 360 pentru pc (nu e wireless, ci prin cablu) de mult timp, cam 2 ani. Nu am avut niciodata probleme cu el, insa cam de vreo 5 zile are o problema. In timp ce ma joc,...? (mai mult)
Stiti alte jocuri identice cu Adventure capitalist.Funda.Trebuie sa fie pe pc
Daca imi merge gta v cu 20 30 fps max la 2 gb ram si mai pun 4 sa am 6 imi va merge cu vreo 40 50 sau 60 fps?
Eu joc OSM (online soccer multiplayer) si sunt moderator la o liga (liga 1 Romania), care e doar in etapa 2. Cine e dispus sa fie activ si sa joace cu mine in liga sa lase un raspuns. Sunt o multime...? (mai mult)
Care este cel mai bun procesor in momentul de fata?
Hey, pun intrebarea asta pentru a nu stiu cata oara, cum fac sa imi mearga patchul pentru liga 1 la fifa 14, am instalat in fisierul cu joculsi nu merge, ma rog nu stiu eu cum sa fac sa adaug si liga...? (mai mult)
Pentru cei ce au Fifa 15. De ce la jumatatea terenului jucatorii de vad foarte albi iar pe partea dreapta si stanga se vad normal. Ce e de facut?
Salut, cum intalez RNGP 15 pe xbox 360?
Salut de curand mi- am luat un laptop Asus cu Procesor AMD E- 450 apu HD Graphics 1.65 GHz Ram 4.00 GB system tupe 32- bit Operating system Va rog ziceti- mi daca e bun de ceva laptopu>Pot sa joc...? (mai mult)
Salut ce jocuri mai stiti cu o grafica cat de cat buna dar sa fie si distractive gen shooter sau etc
Ce merge pe rabla(jocuri)? Processor : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3. 00GHz 4.00 GHz Ram: 1GB Si e pe 32 biti
Sall mi-am bagat nfs undercover se poate baga propriile mele melodii in joc daca nu sa-mi ziceti un alt nfs care se poate?
JOC CS 1.6, iar atunci cand dau "New Game" Se INCARCA SI imi arata din nou meniul in timp ce se incarca scrie jos #Vac_[.]. Ce s- a intamplat si cum pot sa joc din nou pe boti? Si PARCA LA UN ...? (mai mult)
Hei am si eu o intrebare despre minecraft Cine poate sa-mi dea si mie nume de schinuri smechere si sa spuneti ce sunt. Multumesc :)
Sall, imi puteti spune niste jocuri faine free to play? Grafica decenta:)) shooting sau adventure sau cu masinele.Un link daca puteti lasa; ) Pc: 8GB ram(nu 2 de 4) Procesor:Intel(R)Pentium(R) CPU G640...? (mai mult)
Stie cineva cateva coduri bonus pentru Farmerama? FUNDA
In Minecraft la command_block nu stiu ce trebuie sa scriu ca sa imi apara ce mesaj vreau eu pe ecran! Astept Raspunsuri!
Care se joaca metin2 pe serverul Polaris sa imi dea mesaj
imi ziceti si mie un metin cu rate 1000 pret la itm site aceptabil, fara moduri si sa trebuiasca sa si cresti nu vreau lvl instant:)
Salut ce jocuri as putea juca pe configuratia asta: placa video 128 mb 1 gb ram 3.07 ghz As vrea in special jocuri cu masini in afara de seria nfs, multumesc, fundaaaaa
De unde sa iau mod police pentru gta 5? Am luat mod police de pe gta universe da nu e terminat si da crash.
Raspunsurile urmatoarelor intrebari? Va rog? la ultimile 2 nu stiu! Ce se întâmplă dacă îi dai "țeapă" cuiva de $100.000? Nimic, este permis, atâta timp cât fac RP. Voi fi sancționat de...? (mai mult)
The game crashed folder name:2015-05-21_215508 Cum rezolv crashurile la robocraft? in ce fisier din robocraft trebuia sa umblu?
Spuneti-mi va rog niste jocuri cu masini in 2 din 2013-2015. Merci, FUNDA!
:) Spuneţi-mi şi mie vă rog nişte jocuri multiplayer pentru fete. Cele mai multe şi mai frumoase, Fundiţă :">.
am si eu o intrebare.In Assassin's Creed Brotherhood, dupa ce termin jocul, pot face Free-Roam ( sau cum se spune ) cu Ezio? Sau sa fac misiunile secundare?
as vrea sa imi recomandati si mie un mentin bun.
As dori un Metin2 PVM rate 100- 300, foarte populat de la 300 on + , FARA CLIENT EDITAT, sa fie de durata, ceva gen Metin2x Tim, Oblivion, dar fara acestea. Cartile sa se gaseasca, fara farmat pentru...? (mai mult)
joc de ceva timp metin 2RO am gasit o blana de lup si o gheara de lup dar nu stiu unde sa le pun.( funda
care stie cum sa descarc un joc " Earn die " versiune full pentru telefon. Samsung S3 Neo. multumesc!
Pot primi ban pe metin2ro daca am sume mari de yang? Am auzit pe unii ca faceau yang din pescuit-minerit si le-ar fi dat ban crezand ca au hack... Se poate intampla asta?
Cine imi da si mie un plugin sank_sounds cu multe sunete(deja puse) si fisierele resursa la fiecare harta (cele mai importante sau macar un model de resursa ca nu stiu sa far fisierele.res....? (mai mult)
Caut un server de SA:MP care la level 3, 5 sa-mi pot creea masina dar cu putini bani(sau sa am sansa de a lua admin/helper)
Joaca cineva hay day? Stiti cumva ce program se foloseste pentru dublarea produselor in shop? Dau funda. Sau alte programe folositoare jocului
Cine stie un metin in genul explossive aceleasi bonusuri asta ma intereseaza sa se prinda pe orice itm semiom pv magie etc nu conteaza ca e casca ca e scut etc acolo se vad adevaratele seturi si cine stie...? (mai mult)
Cum pot juca saints row the thirg online?
Minecraft : am vazut pe multe servere la lobby in care au mai multe chesti de ex: survival, skyblock etc. si au pus apa curgatoare. cand intri in apa te teleporteaza in worldu respectiv. vreau sa fac...? (mai mult)
Cum sa pun arma antigravedad la gta san andreas
Buna TPU îmi trebuie un mouse gaming! Ceva mai sofisticat care sa se poata largi sau stramta? Datimi un link!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
angel6lust întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?