Salut ce jocuri as putea juca pe configuratia asta: placa video 128 mb 1 gb ram 3.07 ghz As vrea in special jocuri cu masini in afara de seria nfs, multumesc, fundaaaaa
De unde sa iau mod police pentru gta 5? Am luat mod police de pe gta universe da nu e terminat si da crash.
Raspunsurile urmatoarelor intrebari? Va rog? la ultimile 2 nu stiu! Ce se întâmplă dacă îi dai "țeapă" cuiva de $100.000? Nimic, este permis, atâta timp cât fac RP. Voi fi sancționat de...? (mai mult)
The game crashed folder name:2015-05-21_215508 Cum rezolv crashurile la robocraft? in ce fisier din robocraft trebuia sa umblu?
Spuneti-mi va rog niste jocuri cu masini in 2 din 2013-2015. Merci, FUNDA!
:) Spuneţi-mi şi mie vă rog nişte jocuri multiplayer pentru fete. Cele mai multe şi mai frumoase, Fundiţă :">.
am si eu o intrebare.In Assassin's Creed Brotherhood, dupa ce termin jocul, pot face Free-Roam ( sau cum se spune ) cu Ezio? Sau sa fac misiunile secundare?
as vrea sa imi recomandati si mie un mentin bun.
As dori un Metin2 PVM rate 100- 300, foarte populat de la 300 on + , FARA CLIENT EDITAT, sa fie de durata, ceva gen Metin2x Tim, Oblivion, dar fara acestea. Cartile sa se gaseasca, fara farmat pentru...? (mai mult)
joc de ceva timp metin 2RO am gasit o blana de lup si o gheara de lup dar nu stiu unde sa le pun.( funda
care stie cum sa descarc un joc " Earn die " versiune full pentru telefon. Samsung S3 Neo. multumesc!
Pot primi ban pe metin2ro daca am sume mari de yang? Am auzit pe unii ca faceau yang din pescuit-minerit si le-ar fi dat ban crezand ca au hack... Se poate intampla asta?
Cine imi da si mie un plugin sank_sounds cu multe sunete(deja puse) si fisierele resursa la fiecare harta (cele mai importante sau macar un model de resursa ca nu stiu sa far fisierele.res....? (mai mult)
Caut un server de SA:MP care la level 3, 5 sa-mi pot creea masina dar cu putini bani(sau sa am sansa de a lua admin/helper)
Joaca cineva hay day? Stiti cumva ce program se foloseste pentru dublarea produselor in shop? Dau funda. Sau alte programe folositoare jocului
Cine stie un metin in genul explossive aceleasi bonusuri asta ma intereseaza sa se prinda pe orice itm semiom pv magie etc nu conteaza ca e casca ca e scut etc acolo se vad adevaratele seturi si cine stie...? (mai mult)
Cum pot juca saints row the thirg online?
Minecraft : am vazut pe multe servere la lobby in care au mai multe chesti de ex: survival, skyblock etc. si au pus apa curgatoare. cand intri in apa te teleporteaza in worldu respectiv. vreau sa fac...? (mai mult)
Cum sa pun arma antigravedad la gta san andreas
Buna TPU îmi trebuie un mouse gaming! Ceva mai sofisticat care sa se poata largi sau stramta? Datimi un link!
Salut as dori sa creez impreuna cu cineva un sv de cs mai exact cineva sa il creeze eu sa il pun pe un forum de cs si eu si accea persoana sa fim owneri serverului. Vrea cineva?
De ce nu imi merge dragon city? am tot ce imi trebuie dar zice ca momentan nu puteti aplica,, dar la alt cont dc merge plzz dau funda!
Eu am mac si vreu sa imi pun smite(un moba de pc) dar nu merge. Exista vreo modalitate?
Salut Joc metin2 Imperial si vreau sa ma ajutati sa fac seturi Dau funda
Caut sv de MINECRAFT HG! dau funda +VOT
De ce cand dau la cs OpenGl nu mi se mai vede meniul rezolvare? Dau funda
Va rog. spuneti-mi si mie jocuri pc stil mount and blade plzzz
Am Cs Go de aproape o luna si la doar 59 de meciuri castigate am rank gold nova 4. Problema este ca eu nu vreau rank asa mare pentru ca inca nu stiu bine sa joc si ma baga in meciuri cu playeri din ce...? (mai mult)
De ce credeti ca este asa ieftin? http://www.okazii.ro/console-xbox/xbox-360/consola-xbox360-20gb-lt3-non-hdmi-xbox-360-modat-a172750311
Salutare, am reinstalat de curand windowsul ( xp ) si am instalat unele jocuri, mafia II si LoL, alte jocuri merg gen GTA San Andreas si alte jocuri mai 'slabute' imi deschide jocul ( apare in task ...? (mai mult)
Ce pot face pentru a avea mai putin lag la unele jocuri, chiar daca nu imi schimb placa video?
Merge mortal kombat x pe acest pc, chiar si la cerinte medii sau low? Processor Intel(R) Core(TM) i5- 4210M CPU @ 2. 60GHz Video Card 1 Intel(R) HD Graphics 4600 Video Card 2 AMD Radeon R5 M230 ...? (mai mult)
am o intrebare : Imi puteti dati link de la metin 9?
Salut, as dori sa bag suma de 5E pe paypal dar nu stiu cum sa procedez, ajutati-ma va rog.
Mi- am luat recent GTA V de R.G. Mechanics si cand il deschid, se incarca si imi da eroare: SOCIAL CLUB ERROR: Social club failed to initialize. Error code: 15. Press ok to... (chestii...? (mai mult)
As dori si eu un server de GTA Vice City Multiplayer, dar sa fie romanesc. Dau FUNDA. Multumesc!
Salut mie nu imi mai ruleaza minecraftul cu forge 1.7.2 aveti idee de ce va rog ajutati-ma
Hey imi puteti recomanda o firma de hosting web /////SERIOASA\\\\? Cu niste preturi ok? FUNDA!
Salut.Am 13ani si nu stiu cum pot cumpara jocuri de pe app store Nu am card de credit, evident Daca stiti vreo modalitate de a le plati spuneti mi va rog! funda!
Va rog spuneti niste jucarori buni la fifa 15 pana In 500.000 euro, cu viteza destul de mare si un control de minge decent! DAU FUNDAA!
Cat ocupa pe PlayStation 3 Grand theft Auto V?
Salut as dori sa imi spuneti cate ore dureaza toate misiunile din GTA 5 PC pana ajungi acasa la Trevor sa salvezi jocul?
Din intamplare cunoasteti pe cineva din Vaslui care instaleaza jocuri pe PlayStation 3? Vreau sa-mi pun Fifa 15 si GTA V, daca-l cunoasteti cam cat m-ar costa?
As dori si eu fisierele resursa (.res) pentru pluginul sank_sound din cs1.6 sau macar explicat mai amanuntit cum se face. Multumesc!
Ma puteti ajuta va rog eu frumos? Era un joc, sper ca si acum este... Chiar am uitat cum se numea sau pe ce store de jocuri era... Era ceva gen, erai pe o planeta (Online este jocul) un fel...? (mai mult)
La metin2 la switch bot.De ce imi inchide clientul? Folosesc switch facut de padmak.
Hei TPU nu stiu ce sa aleg intre aceste volane. Dati- mi voi niste sfaturi: 1.http://www.pcgarage.ro/volane/acme/racing- wheel- rs/ 2:http://www.pcgarage.ro/volane/tracer/drifter- pentru- pc- playstation-...? (mai mult)
Mi-am luat assasin creed 3 si dupa ce joc si il inchid imi da new game cu toate ca inainte de inchidere imi apare jocul salvat De ce? FUNDA;)
Merita sa cumpar The Crew? La Altex l-am vazut cu 120lei, adica a scazut si daca il cumpar prin iunie cred ca il iau cu 100lei, dar vreau sa stiu daca e ceva de el sau doar arunc banii.
Salut TPU acum cateva zile m- am apucat de skyblock si am incepuit sa fac chanlang- uri si am vazut un chalange `NoviceBuiolder` si trebuie sa fac level la insula si nu stiu cum. Ma puteti ajuta? Dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.