Cand intru intr- un joc, dupa cateva minute se blocheaza tastatura si mouse- ul pentru totdeauna. Cateodata isi revine dupa ce se blocheaza. Ce trebuie sa fac sa nu se mai blocheze...? (mai mult)
Pot sa ma joc Battlefield 4 pe PC chiar daca am Windows XP Black Edition? FUNDA
Ce jocuri imi recomandati pentru NVIDIA GeForce 9500 GT cu 4GB RAM? P.S. Shootere cu story line si grafica bunicica cat de cat.
Stiti niste servere de minecraft survival din Romania dar cu putini playeri?
Sall.Vreau sa stiu daca craftez un item in tf2 (team fortres 2) e trable acel item? Vreau sa craftez"Voodoo Juju"
De ce ma scoate din Farming Simulator 2013 cand am farurile aprinse?
In cat timp ajunge o comanda de la pc garage din ziua din care ai comandat-o?
O sa pot juca CS:GO pe acest laptop? http://imgur.com/dMEhyLL
Salut :) Stiti de unde as putea face rost de revista Level? Stiu ca ultimul numar a aparut in decembrie 2013 and stuff, ma refer la numerele vechi, Exista vreun site pe care se comercializeaza reviste...? (mai mult)
Daca imi cumpar GTA V pe PC, trebuie sa am cd-ul in calculator sa pot juca?
Salut TPU, as dori sa stiu daca cineva cunoaste un chat, tools sau ceva pentru adaugare de gift, ingot(aur) la naruto spirit joc online am incercat chheat engine nu merge si alte solutii fara banii nu...? (mai mult)
Salut, am o problema cu steam, deci am un cont nou și vreau sa adaug prieteni dar nu pot îmi zice ca nu îndeplinesc condițiile, am primit de la un prieten steam gif cu Cs GO.ul și tot asa, ...? (mai mult)
Salut puteti sa-mi spuneti si mie daca imi merge The Forest pe acest pc? Ram:4 Procesor: quad core 2, 4 Ghz placa video: 1Gb Diretix:11
As vrea sa cumpar un calculator nou, dar nu stiu ce componente sa cumpar in ea. As vrea ca in total totul sa ma coste intre 10 si 15 milioane de lei. Eu nu vreau sa filmez jocuri cu calculatorul,...? (mai mult)
Pot sa primesc masini pe angry bird go daca am discuri din chipicao? Merge doar cu cele de metal?
.am gasit pe internet un xbox 360 120gb 2 controle si cateva jocuri nu noi, depe ebay si nu stiu cum o pot testa.adica cum imi dau sema daca e buna sau daca nu, cumo testez daca nu are vreun defect...? (mai mult)
Va intereseaza un cont de triburile? Are 2.000.000 de puncte 185 de sate + inca 30 Nobili, zona linistita 150.000 de trupe invinse ca aparator deci nu exista pericol... Lumea nu se inchide...? (mai mult)
Am instalat de curand gta 5, insă am windows 8.1 pe 32 bit, si apare ca programul nu poate fi deschis. Cum as putea face sa rulez gta 5 pe 32 bit? sau să fac un upgrade, de la 32 bit la 64 bit? Am...? (mai mult)
Cine stie sa imi dea si mie un cont premium de minecraft ca aveam unu da de la o vreme nu imi mai merge sau sa imi spuna de unde sa iau unu da sa imi trimita prin mesaj privat? funda
De curand mi- am achizitionat untelevizor TV LED. Lam conectat la calculator. Cand incerc sa deschid calculatorul imi arata reglare imagine pana la Starting Windows(Am windows 7 ultimate), iar apoi imi...? (mai mult)
Salutare TPU imi puteti spune cum pot pune scene pe obs
Am un cont in jocul Clash of Kings. Castelul si lord lvl sunt de 19 fiecare. Doream sa stiu daca il vand am cui, si mai important, cam cesuma as lua pe el. Va rog sa raspundeti doar cei...? (mai mult)
Doresc sa imi spuneti : 5 Jocuri pe PC/TABLETA 5 Shotere 5 Mmo-uri
TPU, am instalat mirrors edge si la chapter 3 fug de pe bloc si apoi mi se misca incet. nu jocil ci caracterul. merge gen in slow motion. ma puteti ajuta?
Cine stie sa faca server mta rpg sa imi dea add pe skype Marian. Olenic e o poza albastra urgent
Caut un nume de joc cu vampiri. Avea grafica asemanatoare sau chiar mai buna ca Blood Rayne, dar personajut principal era barbat si puteai sa te camuflezi in umbre si alte chestii de vampiri. Cine il...? (mai mult)
Salut, va rog imi puteti spune un nume pentru un sv samp RPG? Daca se poate PM ( sunt nou aici ) si raspundeti cu "eu", daca nu exista imi dati un id de contact si vorbim acolo, si va dau la mesaj Funda!...? (mai mult)
de ce nu ma pot conecta la nici un server de minecraft PE?
Ce jocuri pot rula pe aceasta configuratie? Acum joc assassins creed 4 si brotherhood si merg foarte bine.Idei? Processor Intel(R) Core(TM) i5- 4210M CPU @ 2. 60GHz Video Card 1 Intel(R) HD Graphics 4600 ...? (mai mult)
In acest moment folosesc pe Pc windows 7 si as vrea sa instalez linux kali oarecum fara sa pierd nimic de pe pc.Stiti cumva vreo metoda?
De ce cand intru in CS Source imi apare eroarea Microsoft Visual C++ Runtime Library :(, ajutati-ma va rog!
Ce jocuri pot rula pe aceasta configuratie? Acum joc assassins creed 4 si brotherhood si merg foarte bine.Idei?
Mi am instalat un nou Windows, dar nu m a întrebat nimic de o rețea wi- fi. Iar acum nu am internet pe laptop. Ce pot face sau unde sa apăs dacă reinstalez Windows- ul ca sa imi apăra sau cum sa ...? (mai mult)
Salut, cum pot sa gasesc drivere pentru placa audio pe un windows xp? Nu mai am cd'uri'le, funda raspunsului care ma va ajuta!
Va rog sa imi spuneti cum pot schimba arma fara sa se ai incarce? Ce comanda pot folosi?
De ce nu pot sa pun la beturi pe csgolounge? Mentinez ca am profilul pe public si am iteme in backpack mai vreau sa mentionez ca am o restrictie ca nu pot cumpara sau vinde iteme pana in 10 ...? (mai mult)
AJUTOR! Am un virus numit "Ads by gsave" sau ceva de genul...l- am dezinstalat de pe control panel si toate cele ce mai trebuie, dar online inca imi mai apare....nu stiu de la ce este sau cum s- a descarcat....? (mai mult)
Vreau si eu o configuratie de unitate de gaming cat de cat pe la 2.500 lei
La grepolis daca iei gold de pe telefon arata ceva de magazin play platesc ceva daca iau ei nu imistiu nici o informatie platesc?
Salut,am primit cred ca destroy pe cs si nu imi m-ai apare nimic cand intru in joc cum ar fi : new game, exit etc. ma puteti ajuta va rog!
Metin2 ro orion ce caracter sa aleg,si sa nu imi spuneti care vrei tu sau ca toate sunt bune, vreau sa fie bun pvm si php dintre : war,sura,ninja, shaman sau lican
Joc pe Red buGGed, si sunt in SFPD. Acolo orice actiune trebuie filmata in cazul unui post, sa avem dovada. Ei, aici e problema. Uneori cand termin o filmare si vreau...? (mai mult)
Progresul de pe telefon poate fi transferat pe PC la World of Tanks?
m- am decis sa- mi cumpar un Xbox 360, si am auzit ca exista mai multe modele Slim, Arcade si mai multe nu inteleg ce sunt cu ele daca puteti sa- mi explicati va rog.Am auzit ceva cu "MODAT" nu...? (mai mult)
Cu acest pc: http://www.pchouse.ro/calculatoare/dell-optiplex-990-i5-3-31.html +4 gb ram + placa video: http://www.shopmania.ro/placi-video/p-msi-r7850-twin-frozr-2gd5-o Pot juca gta v linistit?
Salut imi puteti spunde de ce imi iese din gta 5 in timpul jocului, Cand intru merge foarte bine nici un pic de lag iar cand fac misiuni sau ma joc un pic mai mult se blocheaza si mi se face ecranul ...? (mai mult)
Salutare am windows 7 si cand dau pe un joc sa- l joc pe fulsckreen imi apare in cele doua parti ale calculatorului negru iar in mijloc e ca si inainte dar nu mi se deschde jocul ajutor dau funda! ...? (mai mult)
Cine poate sa imi zica cum se numea jocul ala de mai demult. era cu impuscaturi si aveai arme shop sia rmuri care el cumparai cu ceva gen cartofi care ii primeai daca castigai lupta.Trebuia sa capturezi...? (mai mult)
Hei! Cine imi poate spune cum sa fac sa nu imi mai apara reload la dragon city android? Dau fundaaa!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
szmotovio întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Peli75 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?