doresc sa-mi achizitionez un mouse-pad pentru mouseul meu.Mouse-ul meu este unul fara cablu cu laser.Deci care mouse-pad ar fi mai potrivit cu laser sau fara? Argumentati!
Sall, este cineva pe aici care a cumparat de pe Kinguin cu paysafe? vreau sa imi iau nise Steam Keys si GTA V si la paysafe imi scrie Paysafecard + $3.86 ce inseamna asta? De ce imi baga inca...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie jocuri cu cerinte..procesor amd 2, 2 dual ...placa video 1 gb.3 gb ram.
Salut,mi-am luat un minecraft, dar am intrat doar o singura data apoi nu ma mai lasa. Imi apare semnul MINECRAFT si apoi dispare si nu mi se deschide.Ce sa fac?
Tera este un joc multiplayer online? Adica pot sa joc cu prietenii?
Cine stie vreo aplicatie de dat timpul inapoi? (pe telefon sau calculator) Adica sa rupi o foaie si cand dai timpul inapoi sa para ca tu atunci o lipesti? Funda :D
Mi-am descarcat Metin2 PVP http://www.pvp-metin2.ro/? attempt=1... eu l-am mai jucat dar acum nu se deschide clientul, si nu stiu ce sa fac, cel mai bun raspuns Funda!
Ce faceti? Cine stie alte siteuri ca Clopotel.ro,sau alte jocuri Mmorpg ca Stardoll,Imvu,Lady Populr, Transformice? Sper ca stiti!
Mai demult m- am jucat Metin2 si m- am lasat o perioada destul de lunga, iar acum mi- am descarcat iar jocul si am observat ca s- au cam schimbat niste lucruri. Cea mai mare problema o am cu noile...? (mai mult)
Buna TPU In curand s- ar putea sa- mi cumpar un laptop nou: Intel Core I5 4210m 2.6 ghz 8 GB RAM Nvidia GeForce 840m 2 GB In materie de gaming, ce as putea face cu el? Cel mai siner raspuns...? (mai mult)
Imi spuneti si mie cu se joaca Imvu Mobile. Am descarcat jocul de le magazin play si nu stiu ce sa fac. Mi am creat caracter si acum in'afara de intrat in aceele camere de discutat nu mai stiu...? (mai mult)
spuneti-mi si mie niste jocuri cu tractoare care nu trebuie sa le cumpar dau funda
Hey membrii ai TPU,imi puteti spune si mie nume de jocuri gen Avataria sau Friendbase? Daca spuneti Suburbia, s stiti ca joc deja si nu ar strica s va dau add! Funda?;-))))
Imi puteti da niste sv de cs mod zombie in care cresti in lvl si la fiecare lvl ai ieteme speciale si arem mai bune de cumparat? VA ROG CAUT URGENT DAU FUNDA CAT DE REPEDE
Ceva jocuri pentru un Dell latitude 2100 2gbram. 256 placa video. procesor dual core 1.6. Ce jocuri imi recomandati?
Sll TPU, cine are idee de unde pot lua pluginuri pentru srverul meu de minecraft care e pe alpha! aplha 1.2.8, va rog dati- mi link cu urmatoarele pluginuri: - spawnpoint - portal arena - pvpzone ...? (mai mult)
Vreau sa vad ce ar trebuie sa imbunatatesc sa imi mearga rustul mai bine pentru ca am maxim 20- 35 framuri pe low. Aici e ce am pe pc: Procesor: AMD FX 6300 six core 3.50 GHz 4GB ram System pe 64 ...? (mai mult)
Am o intrebare. De ce da fiecare data cand incerc sa descarc ceva in loc sa imi apara imaginea cu cartile care trebuie dezarhivata imi apare una cu o foaie alba indoita la un colt iar cand ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep la scripting,daca stiti gm blown, cum scot chestia aia cand ia masina personala foc sa bubuie si sa nu stea in flacari
Am cs go pe steam si am numa 49- 50 Fps. Am i3 de 3.1 Ghz, 4 gb ram, Amd radeon hd 6670 1gb 128 biti, sursa i original de 500 W. Numa nu reusesc sa fac FPS netu mi bun i prin router am 12 ...? (mai mult)
Cine poate sa- mi faca un intro la fel ca acesta: www.youtube.com/watch?v=hqV1cIweuHI, intro- ul e cel de la 0:10. Multumesc anticipat Funda celui ce poate sa ma ajute. (Scuze daca am gresit...? (mai mult)
Cel mai bun caracter metin2 ro :war,sura,ninja,shaman, lycan
Cine joaca ikariam Ro lume alpha?
de ceva vreme pc-ul meu se opreste dintr-o data atunci cand ma joc lol sau alte jocuri si nu stiu din ce cauza, puteti sa-mi explicati?
Cine imi poate da un 4story private server in afara de eg si p4story, cel mai bun raspuns primeste funda!
Vreau sa-mi cumpar Mount and Blade Warband de pe steam, stiti cand apare o reducere/ sau cand se ieftinesc toate jocurile de pe steam? Vreau sa-l iau la jumatate de pret...
Nume tari, originale, pentru un canal de Gaming.
habar am sa fac un demo in cs (adica sa filmez pe alt jucator) ma puteti ajuta?
Va salut! Am un amic care isi vinde xbox- ul 360 slim modat lt3 HDD 250gb si 2 controlere la pretul de 700 de lei, motivul si- a luat ps4...eu zic ca se merita la banii astia, bun. 1.as dori sa...? (mai mult)
Cine imi spune si mie niste jocuri faine? Am 2GB ram procesor 3.00 GHz 2.99 GHz 64 biti. Dau fundita celui care ii trebuie.
Ma poate ajuta cineva cu un mod pe samp pentru arma stralucitoare(Neon ceva de genu)
Bios- ul si placa de baza sunt una si aceiasi lucru sau sunt lucruri diferite si daca sunt lucruri diferite cum pot vedea cum se numeste placa mea de baza? PS: Scuze pentru ca am pus intr- o categotie...? (mai mult)
Imi puteti spune nume ptr imvu fete? Gen: XWildCat? Funda :D!
Salut, am o pagina de facebook: https://www.facebook.com/pages/Omu- Ninjhalau/693172090717008?ref=hl ar fi cineva interesat sa ma ajute sa o intretin? Pagina are peste 5000+ likes si caut admini, ...? (mai mult)
Salut, cine este dispus sa imi faca un avatar cu poza: http://i.imgur.com/cmuRyVf.jpg vreau jos la poza sa apara textul: "mK900 ". Dau funda la cea mai frumoasa poza, merci :D.
.. Vreau si eu niste jocuri SURVIVAL ca si Minecraft, Unturned, Gothic2, 7 Day's to Die, ETC.... DAU FUNDA! Cerinte : 1) 1GB RAM, 512MB RAM 2) 512MB PLACA VIDEO, 1GB PLACA VIDEO!
Salut am un cont pe good game empaier de nivel 43 si vreau sa-l dau celui ce imi baga rubine pe contul meu mare dau si mailul
Cum pot sa gasesc parolele sau istoricul cuiva care imi foloseste reteaua WiFi? Cineva imi foloseste reteaua WiFi si vreau sa intru in calculatorul lui sau macar sa ii vad istoricul de la browser sau chiar...? (mai mult)
ce jocuri imi merg pe specificatiile astea? -procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2. 26GHz (2 CPUs) -Memorie: 2048MB RAM -Placa Video: 808MB MULTUMESC ANTICIAT!
Am un singur PC. Si mai multe imagini. Exista vreo posibilitate ca sa le pun pe toate, iar ele sa se schimbe la intervale de timp prestabilite? Daca da, care este programul care face asa ceva?
As vrea sa achizitionez un xbox 360 si nu stiu ce sa aleg varianta 4gb triple core sau varianta 500gb single core, as vrea sa cumpar si gta v dar 4gb nu ajung dar nu stiu daca cea de 500gb ar...? (mai mult)
Buna TPU am un laptop Dell Inspiron 9300, tocmai am instalat windows 7 (32 bit ) si nu gasesc drivere pentru placa video - Nvidia GeForce 6800, am incercat mai multe drivere dar la instalare imi...? (mai mult)
Am o problema cu serverele de pe cs1.6 si Gta SAMP Deci ca cs nu imi arata nici un server cand dau la find server imi zice cv de internet dar eu am si la samp nu pot intrra pe server scriu ip si arata...? (mai mult)
Ar putea rula asta GTA 5 PE PC? Si cam la cate FPS-URI? http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-gta-v-edition/
Sal,am si eu o intrebare, care joc din seria 18 WoS merge pe o placa video 128mb Am nevoie de raspunsuri cat mai repede :D :D :D Ms mult :)
Buna TPU nu pot sa trec de doua misiune la gta 4 una este atunci urmaresti un elicopter si tu te afli în altu tre sa îl dobori da nustiu cum... Celalat este sa iei o masina de polotie sa îl duci pe...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum pot sa fac iteme pe Team Fortress 2, pe Warframe etc., ca sa pot dupa aceea sa le vind pe steam?
îmi merge oare LA NOIRE pe leptopul meu este Lenovo modelul z575...Dau funda
Salut, acum cateva zile am luat GTA V pe pc. Cand vreau sa intru in el dau click, imi apare in procese GTAV.exe, dar apoi dispare de acolo si nu se intampla nimic. Stie cineva de la ce e? PC- ul meu...? (mai mult)
Am lu- at si eu BaDBoy v4.2 si am cs lant final si daca dau load hack si intru in counter nu merge chiar daca apas " End" "Insert"... si am incercat sa intru prin hl si prin el imi merge intru pe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Laura022 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!