Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 9 Octombrie 2025 sunt:
In GTA San Andreas, in al doilea oras, am terminat toate misiunile... Si am gasit doar una din iubite, pe cealalta unde o gasesc? Si cum continui cu misiunile? Funda!
Cum pot sa deschid jocuri de ps 3 pe pc?
:* Cum as putea deveni admin pe NanoMice sau pe Micemassive?:C
Heii TPU!:* Cine Joaca NanoMice?:x :D
Daca am descarcat un joc pe steam ce era gratis atunci si mi-am pus windows-ul ar trebui sa am jocul adaugat in colectie sau trebuie sa-l cumpar daca nu mai e gratis?
Buna TPU.Am un windows care trebuie activat doar ca eu cand aprind laptopul nu il activez pentru ca imi cere bani. Pot sa joc jocuri pe laptop daca nu am windows? Si daca aveti idee de unde pot sa ...? (mai mult)
de curand m-am apucat de samp si vreau sa va intreb daca imi puteti da un cont de bzone rpg 1? Va multumesc! Dau Funda!
Stie cineva servere de WOW,romanesti sau macar sa joace romani pe ele,modul normal sau pvp, publice?
As vre si eu niste nume de SA:MP dar sa contine RedBull
Stiti un joc pentru PC la fel ca God Of War sau Devil May Cry?
SALUT TPU! Ma ajutati sa gasesc un sv de metin pvm mediu sau easy lvl maxim 250, sa nu cresti ff usor,dar neaparat sa fie populat, sa nu existe 6/7 si sa nu fie modati. Fundaaa celui mai tare sv!
La a cata misiuni iti deschide locul unde upgradezi masini? Si cate misiuni are jocul GTA IV
De o saptamana m-am apucat de SAMP server B-zone rpg1 si ma gandeam daca puteti sa-mi dati si mie un cont calumea. Dau FUNDA :*
Salut membri TPU! Spuneţi-mi,va rog, cum pot transforma în The Sims 2 Complet un sim în superstar,cantaret, actor sau rocker? Scrieti-mi cat de repede puteti voi!
Am si eu un joc numit NFS WORLD si am primit ban din cauza ca unu era cu numele aproape de al meu (numele meu in joc GEORGE13123 SI NUMELE LUI GEORGE13122). A cum as dori un cont primit de voi....? (mai mult)
Ca sa ma pot juca co-op pe Xbox 360 un joc (ex Far cry, Call of duty) am nevoie de Xbox Live Gold?
De ce la tf2 imi dropeaza doar iteme pe care nu le pot vinde? Eu stiu ca dropeaza iteme pe care le pot vinde. Va rog sa imi raspundeti
vreau să-mi ziceţi ce-l mai tare joc pe care aţi jucat şi aţi auzit.
Recent m-am apucat de Metal Gear Rising si am intampinat o problema, la sfarsitul jocului cat trebuie sa intru in blade mode sa il bat pe Armstrong nu merge care e problema?
Dc imi da eroarea asta cand instalez patch 1.01 pentru fifa 11? http://i.imgur.com/6oEkNUS.png
Ajutor am o problema imi este plin disckul de pe laptop si nu imi mai pot descarca nimic cum sa mi-l golesc sau sa mi-l mut sa intre in alt disck.
GTA 5... Pls help me! :'( cannot display this video mode change computer display input to 1280x1024@60hz
Pot rula:Superpower 2, Spore, The Escapist, Hearts of Iron III, Gta San Andreas, Counter Strike 1.6, Counter Strike Condition Zero, Game Dev Tycoon si Broforce cu calculatorul meu? Specs:Pentium...? (mai mult)
Acum ma adresez gamerilor : Stiti ca in Fifa 15, sunt carduri rare si non-rare, dar cum decid cei de la EA Sports daca sunt rare sau non-rare?
Am incrercat sa imi pun star wars jedi academy pe calculator si mi- a mers dar pe altul imi zice "cannot load OpenGL subsystem" sau ceva de genu. ce nu mi- a mers? si am urmat cum a facut ala. uitati...? (mai mult)
Buna! Ce jocuri stiti gen howrse, online multiplayer in general...sau mai erau unele secondlife parca...
caut un CFG deathrun! in care sa fie:speed, strafe, auto bhop! va rog ajutati-ma!
Care sunt cerintele minime de sistem la Robocraft? Am: Procesor: Intel core i3 M370 2.4 GHz 4 GB ram din care doar 2.8 utlizati 32 biti Display: Intel R HD Graphics. E slab pentru acest joc? in ultimul...? (mai mult)
Are cineva sa-mi dea si mie un cont de lady popular de nivel 28-30? Dau fundita :o3
am un cont de stardoll si nu imi apare sarcina deloc. Imi zice Ma bucur ca ai terminat acest an de abia astept sa vad ce vei face in continuare. Ceva de genul si astept de vreo 4 luni aproximativ...? (mai mult)
la cumpararea minecraftului cat timp trebuie sa astept pentru contul premium?
vreau si eu un server de metin2 pvp gen hammer mt2(Dau funda). Pai sa aiba : -Iteme noi (2010-2015) -Sa te dea lvl 250. -Sa fie multi playeri. -Si daca se poate sa nu fie modati.
Buna TPU.Cine se joaca Naruto Spirit si stie daca se mai da Promo code si daca da, cum il iau?
Cine are un cont de tanki online si nu se mai joaca pe el sa mi-l dea, Dar sa fie level mare
De o saptamana m-am apucat de SAMP server B-zone rpg1 si ma gandeam daca puteti sa-mi dati si mie un cont calumea. Dau FUNDA! Va raman dator vandut! :*
Cine imi poate da un cfg pentru cs 1.6 cu aim? sa nu fie aim!
Am un laptop Dell Inspiron 3537 cu AMD RADEON HD 8850M de 2GB. Care driver e mai bun pentru GTA V: 1.Intel HD 4400 Graphics DriverIntel HD 4400 Graphics Driver 2. AMD Radeon HD 8670M DriverAMD...? (mai mult)
Am vazut mai demult pe un server de MineCraft un mod de joc in care iti faceai o casa pe minereuri. Un fel de SkyBlock, doar ca pe minereuri. Imi puteti spune cum se numea acel mod de joc?
TPU as dori sa fac un server de.cs:s dar nu stiu cum cine ma ajuta cu niste sfaturi skype:lite13031
Cum sa bag hack la tanki online si cu ce ca unii au va rog cu ce?
TPU as dori sa fac un server de. Counter-Strike source dar nu stiu cum. Cine ma ajuta cu niste sfaturi va rog. Skype: lite13031
Vreau sa imi fac si eu un server de samp. Imi este mai greu cu GM-ul. Ati putea sa imi dati un link cu download-ul de la un GM gata facut? Cu tot cu comenzi... Va rog sa ma ajutati! 1
Cine imi poate face un cont pe forumul asta: http://arena-mt2.ro/forum/ Dau funda + vot Dati-mi mesaj cu contul Funda+vot!
ati putea sa-mi spuneti cam ce jocuri as putea juca pe un laptop HP, procesor 2.16 si 8 giga-rami si 1 t hdd?
As vrea niste sfaturi de la voi despre:cum sa fii un jucator mai bun de FPS/Shooter gne TF2.Multumesc(Dau funda :) )
as vrea sa stiu daca imi ruleaza gta 5 pe PC- ul ista windows 7 procesor:Intel(R) celeron(R) CPU 1000M @ 1. 80GHz memorie initiala 2GO tip sistem; sistem de operare pe 32 de biti ...? (mai mult)
De curand mi- am actualizat telefonul ( Samsung galaxy s4 ), iar dupa actualizare, m- a intrebat ceva in genul : daca doresc sa imi fie afisate ceva chestii, iar cele personale sa nu fie activate....? (mai mult)
Ce placi video de gaming intre 100-250 lei pentru un calculator imi recomandati? -Procesor Amd Athlon Le1640 2.6 Ghz -2 gb ram
Am o intrebare...am bagat hack la samp hax gta sau ceva de genul si nu stiu cum sa il scot.Dau funda cine ma ajuta
Cine ma adauga pe Steam? Funda si respect pe viata! http://steamcommunity.com//id/flipy3200
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Cupă_Daniel_1992 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?