Pot sa instalez o aplicatie din google play direct pe cardul sd? Daca da, cum?
Imi poate spune si mie cineva unde pot gasi crack pentru the sims 3?
As vrea sa fac steam family sharing cu cineva care are Counter Strike : Global Offensive, DayZ sau alte jocuri (lasati la raspunsuri jocul) cu Steam family sharing eu pot avea jocurile tale iar tu ...? (mai mult)
Ce ati alege League of Legend sau Metin 2?
Mi-am luat wwe 2k15 pe pc si l-am instalat.Cand sa intru in el imi apare asa: http://s1.postimg.org/qbu1pxj4u/Untitled.jpg Cum rezolv?
Cine are sub 15 ani, joaca Minecraft, are skype si microfon, si stie sa faca un server de MC sa lase in comentarii skype-ul sau ceva pe ce il pot contacta.
Cum calaresc un cal in Minecraft? Dupa ce controale. Si cum se spune la şa în engleză?
Ma joc de ceva vreme jocul Stardoll si as vrea sa devin superstar! Stiti cum as putea deveni gratis? Si apropo... aveti conturi care nu va mai folosesc? Multumesc anticipat :D
M-am apucat de wow freakz.Prima experienta wow.Am un paladin de 51 retribution.Intrebarea mea este este bun paladinu pvp? Ce profesii sa aleg?
Am o problema cu LoL-u mereu in fiecare meci cand intru, joc putin dupa aia imi apare Attemping to Reconect.Si trebuie sa ies din joc si sa intru iar.Ce sa ii fac?
cu 2 GB ram, placa video Ati Radeon 32 bit (256 MB) si procesor single- core de 3 Ghz, merge CS:GO? Un prieten mi- a zis ca nu imi poate deschide jocul din cauza placii video..as vrea sa...? (mai mult)
Buna ziua joc gta 5 pe x box dar nu știu cum sa fac sa intru in first person m-a puteți ajuta. Dau funda
Mi- am descarcat acum de 20 minute un joc gratuit din google play. Si in acel joc puteam sa fac achizitii cu euro. Acolo puteam sa imi cumpar cu euro niste aur. Si am apasat din greseala pe un produs cu...? (mai mult)
Salut imi poate spune cineva daca a avut o problema asemanatoare si cum a rezolvat? Cand vreau sa ma conectez pe Robocraft in joc zice parola gresit mi- am schimbat- o si tot la fel imi spune ie ciudat...? (mai mult)
Cine nu se mai joacă Hay Day si nu îl mai folosește deloc să mi- l ofere mie? :D Măcar nivelul patruzeci si cinci în sus :D Trimiteți- vă linkul de Facebook mai jos si vă dau eu mesaj :D...? (mai mult)
Deci, in titlu scrie ca key- ul e rusesc (key- ul original dela ei) doar ca mai jos arata un revanzator englez... e sigur? ps: pentru cine nu stie, daca cumperi key rusesti stam iti da ban permanent ...? (mai mult)
Deci...un PS3 super slim are jocurile mai ieftine si numeroase dar are doar 12gb si nu pot instala mai multe jocuri sau PS4 ca e mai bun cu 40- 50% (atat la grafica cat si la putere), are 500GB si pot...? (mai mult)
Stie cineva cum sa fac sa imi mearga ambele harduri cu un singur jumper? eu l-am pus pe master pe hardu cu windowsu si nu imi citeste nici un hard.
Ajutor! Mi-am facut un cont de Steam si mi-am cumparat CS:GO cu cardul, tranzactia a fost realizata dar eu nu am jocul in inventar. Astept raspunsuri de la persoane care au habar ce spun.
Am o mare problema cu youtube- ul. Pana acum doua zile totul era ok, dar acum imi apare in loc de video un ecran negru, insa sonorul se aude. Thumbnail- urile se vad. Am observat ca nu imi...? (mai mult)
Cum sa fac mai multi abonati pe youtube? Sa postez in continuuare videoclipuri din astea? https://www.youtube.com/watch?v=R4mNPCpxXAs Sau sa postez altceva?
Salut in GTA V singleplayer se pot cumpara safehouse-uri? acele amartapemente care se iau online, se pot lua si pe single player? p.s joc pe ps3 daca are vreo importanta
Vreau sa intru si eu pe LOL dupa alegerea campionilor sa se se faca pe tot ecranul sa apara alea cu incarcatul dar mie nu imi merge apare o eroare la DirectX si nu poate sa intre pe joc ce arE?
as vrea nisti jocuri si linkul ( daca se poate ) pc: Operating System: Microsoft xp professional (5.1, bulid 2600) System Manufacturer: GBT___ System Model: AWRDACPI BIOS: Awaed modular...? (mai mult)
Block n Load sau Ace of spades?
Cine vrea sa faca cu mine schimb de jocuri? Dau la schimb pentru GTA V: XBOX 360 Batman Arkham Origins, GTA IV, Watch Dogs sau Kinect Adventures. Vreau pe cineva serios care il da inapoi si nu il zgarie,...? (mai mult)
O prietena de a mea mi- a spus de un site, este un fel de joc unde iti creezi o familie virtuala, prieteni virtuali etc. Eu :(, din pacate i- am uitat numele si nici nu stiu cum arata ( site- ul) sau...? (mai mult)
In GTA SA de ce nu este bine sa salvez cu codurii activate? Doar intreb...
Sall TPU, joc metin2 ro orion si nu stiu ce caracter sa ma fac, war,sura,ninja,shaman, sau lican.Spuneti-mi. Funda
Salut. Am o problema cu counter strike 1.6. Descriere situatie: Pai cand intru in cs imi tot apare si bara de start jos si nici nu pot sa accesez nici o comanda pentru ca nu apare nici una, se aude...? (mai mult)
Dati-mi niste idei de constructii, ferme ce as putea sa le construiesc in Minecraft. Poate chiar niste site-uri unde sa gasesc modele de case, etc. Funda!
Nu mai am ce sa ma mai joc. Nu am nu stiu ce pc. 2 GHz, 1.5 gb ram, placa video de 254...Sa fie ceva gen cod... Multumesc.
Cum colorez radardisc-ul din GTA SA? Am inlocuit de mai multe ori cel din hud.txd cu unul color, dar mereu cand intru in joc e negru. Ce as putea face?
Salut Ma joc Assassin's Creed 3 de o perioada.Vreau sa fac toate misiunile de la Homestead. Ultima pe care am facut- o a fost cu flying machine ul lui Leonardo da Vinci.Dar acum nu ma lasa sa mai continui.Normal...? (mai mult)
stiti jocuri gen clubpenguin sau nu stiu... star stable? Dau funa :}
Ajutor de ce imi apare asa cand dau click pe My Computer? Apas pe Refresh Now si nu face nimic de la ce oare este va rog ajutati-ma. http://i.imgur.com/IGCO2h2.png
Cine ma poate ajuta sa creiez un servar de aion (ce programe imi trebuie si cit spatiu am nejoie ).
Hey, cine se joacă Webkinz? Eu am îceput să mă joc acum 6 ani (am 12 ani), încă ador jocul, și am 16 animăluţe. :)
ce jocuri asemanatoare league of legends cunoasteti pt android? dau funda:)
Buna :). Cine imi spune si mie numele unui joc pe care il pot descarca pe tableta, in care trebuie sa cant la pian. Dar sa imi arate cum se canta anumite melodii. Dau funda!
Salut am acest calculator Acer Aspire XC100- UR10 - E1- 1200 1.4 GHz - 4 GB - 500 GB si am un buget de 500 de lei si as vrea sa ii schimb procesorul ce procesor imi recomandati sa ii pun in schimbul...? (mai mult)
Pot rula Assassin's Creed Black Flag pe un calculator ca acesta? 4 GB RAM ATI Radeon HD 5450 1GB DDR3 INTEL PENTIUM DUAL-CORE E6600 3.06 GHZ 500GB,WINDOWS 7
Jocurile gratis din week-end la Steam dupa ce se duc cele 2 zile mai pot sa ma joc? sa nu-l dai sa ma joc 2 zile si gata. Dau funditaaa
Imi spuneti niste jocuri multiplayer fara metine si din astea de strategie? Mersi!;)
Hi! Ma joc Hearthstone si cam am probleme cu spatiul, adica am mai multe deck- uri si nu mai am spatiu( limita e de 9) si am inteles ca exista ceva program care ar fi folositor. Daca imi puteti sa imi...? (mai mult)
Salut am nevoie de bani pe SAMP bugged red pentru a- mi cumpara masina, va rog mult daca jucati sa imi trimiteti 1kk- 1, 5kk cat puteti ma numesc SoRiN.xD pe server si ca sa vorbim facebookul meu este...? (mai mult)
vreau sa stiu cum faci capsuni la tfm transformice ma puteti ajuta?
Am luat ban pe un server de samp pe ip. Vreau sa scot banul dar am ip static (primit de la provider) Am router. Nu se poate face nimic macar din setarile routerului sa apar cu alt ip? ...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu niste jocuri suvival crafting Gen minecraft, stranded deep sau rust. Cel mai fain joc FUNDA!
Hey salut cand intru in SA- MP (GTA SAN ANDREAS MULTYPLAYER) imi da un frezee instant la PC si nu mai merge nimic nici CTRL + ALT + DEL nici aia de la windows... Daca nu ii dau restart nu pot face nimic....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!