Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 6 Octombrie 2025 sunt:
De unde pot sa iau grand theft auto 5?
CE iteme imi trebuie (bonusuri) sa bat un sura BM eu sunt ninja
as vrea sa stiu cum inmultesc satenii din minecraft, cum trebuie sa fac dau funda :D
cum se suprapune un tabel in html peste o poza? De exemplu avem img src="nume imagine" si trebuie sa suprapun un tabel (gen...)peste poza respectiva.Doar html pur fara java sau css. Funda
Salutare, pe acest laptop http://www.emag.ro/laptop- lenovo- ideapad- y5070- cu- procesor- intelr- coretm- i7- 4710hq- 2- 50ghz- haswelltm- 15- 6- full- hd- 8gb- 1tb- nvidia- geforce- gtx- 860m- 4gb-...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cod de cs fara head-shot va rog dau funda!
Salut baieti, cum fac sa ma loghez pe social club pentru max payne si sa il joc offline, http://postimg.org/image/ht08clusb/... multumesc
Salut tpu.Cu placa video amd radeon hg6790 1gb gddr5 256 bity am sa pot juca dirt rally la ce grafica. Ultra high mediu sau low. Funda
Cine imi da si mine un cod de cs fara head-shot va rog dau funda!
De ce daca imi pun modul sobeit pe Samp nu pot sa ma misc, sa pun pe pauza, nu pot face nimic, adica i-au freeze. Ce pot sa fac ca modul sa nu imi mai dea freeze?
Am o problema cu test drive unlimited 2 cand dau dublu click pe el sa intru imi zice intr- o fereastra Windows Features An app on your pc needs the following Windows feature .NET Framework...? (mai mult)
exista vre un mod sau ceva pentru jocul Online Soccer Manager(OSM) astfel incat sa ai bani infiniti? daca da..cum? Funda :)
Dau la schimb un cont de LoL si unul de Robocraft pentru un cod pe steam. League of Legends 20 euro si Robocraft 10 euro. 1) League of Legends Campioni: Alistar, Amumu, Annie, Ashe, Cho'Gath,...? (mai mult)
Am 2 intrebari : 1. Cu se numea chesti aceea pe lol in care dadeai 5 euro sau nu stiu cat si iti juca un smurf pe cont pana la divizia dorita. PS ( Il interesa pe un prieten de- al meu). 2. Daca doreste...? (mai mult)
Cum salvez progresul meu in rome total war,
Am si eu o intrebare pot sa fac un sv de cs fara bani? Si daca da cum? Funda pentru cel mai bun raspuns...
Imi puteti da si mie un server misto de Counter Strike WaRzOnE?
Care este diferenta dintre GTA V cumparat din magazin si GTA V cumparat de pe Steam?
in dupa amiaza asta mi- am instalat Bulletstorm.Pana aici toate bune si frumoase... am intrat m- am jucat, l- am inchis si am zis sa intru un pic pe facebook dar cand s- a deschis browserul...? (mai mult)
Mi-am luat assasin creed 3 (cumparat) si cand ies din joc cu toate ca cand verific imi arata ca e salvat ies si cand intru imi da jocul de la inceput, DECE? FUNDA! :,(
As vrea niste sugestii de jocuri RPG/Hack'n'Slash. As prefera sa fie single player si sa prezinte caracteristicile unui RPG (leveling, farming, crafting, questing, skill- uri, stat points)....? (mai mult)
Am luat sNk.cfg si am scris in consola exec sNk.cfg si a zis ca merge si am intrat pe un server de cs clasic si aveam aceeasi tinta (cum era si fara cfg). De ce? DAU FUNDA!
îmi spune.si mie cineva cum descarc upgrade la jocul streen deep
Vreau si eu conturi pentru. lady popular si parola de la cont.
Salut all Eu am un pc care nu prea se misca bine adica cand dau star>rund>dxdiag>display nu arata nimic de cat am placa video si de care eu am instalat driverul placii video dar cand dau restart sa isi...? (mai mult)
Cum îmi recuperez levalul la hey day dacă mi-am reset at telefonul
Va rog ajutati- ma urgent! :( Mi- am reinstalat windows 7 si Far Cry 3. Inainte sa mi le reinstalez nu- mi mergea jocul (cand dadeam la new game se instala iar pe urma imi iesea din joc si spunea " Has...? (mai mult)
Am o intrebare sami eau un ps3 slim ori sami eau componete la pc?
Mi- am instalat Minecraft 1.8.4 si nu stiu cum sa fac un server sau cum sa ma conectez la unul. Cand am selectat Open to LAN mi- a dat parola aia, dar ce trebuie sa fac dupa aceea? Imi trebuie...? (mai mult)
Buna TPU Am o intrebare, Vreau sa achizitionez un PS3 de 12 GB si sa-mi iau si GTA 5... Intrebarea mea este, Merge GTA pe el adica sa nu aiba nici o problema? multumesc astept raspunsuri :D
Stie cineva cum obtin mai multe oase de aur pe jocul CaineVirtual?
Cine stie niste jocuri mai faine (aventura, strategie... ) pentru windows 7, 32 bit, 2, 1 gb ram, placa video radeom x300/x550/x1050 series, procesor Intel pentium 4 cpu, 3 ghz
Stie cineva daca imi merge GTA 4 la setari minime cu urmatoarele specificatii?: Windows 8 Pro 32- bit 2 GB RAM System Model: 645GC Micro 775 Bios: Phoenix - AwardBIOS v6. 00PG Procesor: Intel Pentium...? (mai mult)
Daca de exemplu am Xbox One si vreau sa dau un joc unui prieten sa il joace si el, il va putea juca? Am auzit ca acum pe Xbox One nu mai pot fi imprumutate cd- urile cu jocuri decat daca ai acea pesoana...? (mai mult)
Ce jocuri frumoase online stiti si recomandati?
Bună! Am nevoie(U.R.G.E.N.T) de un program în care pot edita videoclipu pentru vloguri. Dau fundă! :) :*
Joc IMVU si am o mica problema. Atunci cand ma loghez si intru in Dress up sau Shop 3D, nu imi apar pozele la obiecte
Imi spuneti si mie niste jocuri co-op? De preferabil sa aiba si poveste/storyline. Multumesc anticipat.
Tup va rog mult zi-mi si mie ce editie de naruto se joaca multyplaier si gratis.
Care windows este cel mai bun pentru jocuri?
imi puteti spune un joc gen gta 4-5 cu grafica buna? am laptop cu windows 7 home premium,Intel pentium,3, 00gb,64 bit
Imi poate spune cineva daca https://ro.unibet.com/ e un site sigur?
Heii TPU am cateva intrebari despre Transformice: 1. Cum schimb e-mailul daca nu il stiu? 2.Cum aflu pass unui cont? 2.Cum schimb pass unui cont furat? [am unu pro]] FUNDA :)) :)
am instalat farming simulator 2013 si imi zice ca in trebuie suport gpu 3d cine ma poate ajuta dau funda multumesc anticipat
As vrea si eu niste jocuri gen ca in minecraft sa te plimbi peste tot pe unde vrei dar sa te lupti sa te bati sa fie locuri unde sa te ascunzi EXISTA please
Eu joc Metin2 Legacy.Cand este event OX nu stiu sa raspund la nici o intrebare.Joc Metin de 4ani dar vad ca degeaba.Cum pot sa castig si eu macar o data OX-ul?
Daca, iau ultimul DLC pentru BF4 (Final Stand) o sa am acces si la DLC-urile anterioare
SALUTARE TPU! Va rog frumos ajutati- ma sa gasesc un metin intre pvm hard- mediu, dar neaparat sa fie populat bine, itemele de schimbat bonusuri sa nu fie scumpe, si sa nu existe 6/7 sau modati sau ...? (mai mult)
Am ster din greseala profilu de XBOX 360 si acum nu stiu cum sa imi recapat liceenta xbox live bagata cu cateva zile inainte de al sterge ( profilu acela nu il mai pot downloada din cate am vazut) Liceenta...? (mai mult)
as dori un server privat de Metin2(nu conteaza in ce limba e) care sa aiba lvl max 105, evolutiile beta, mapele beta..stie cineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DanitoiuValentin întreabă:
Johny12498 întreabă:
Alexia87991 întreabă:
Whitte întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!