Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 2 Octombrie 2025 sunt:
Buna TPU.In Transformice am vazut ca shamanii au abilitatea de a zbura...Cum fac si eu asta, sa zbor cand sunt shaman? Fundita;)
De curand am instalat wwe 2k pe tableta si cand il instalez din joc imi spune ca a esuat si nu am app
vreau sa imi spuneti si mie niste coduri cu care sa. omori toata echipa pe cs 1.6 dau funda,!
Caut un server de metin 2 care cauta un gm de noapte! Pot sta de la ora 14:00 pana la 22:00 on! Pot dona intre 100- 200 lei! Dau funda celui mai bun server! PS:Nu vreau servere gen Metin2 Av...? (mai mult)
as avea nevoie de niste hack-uri functionabile pentru Metin2 Alaska (cred ca stiti serverul) Poate trade hack, yang, xp, etc.
Am o problema. Mi- am descarcat pe telefonul meu Allview v1 viper si am e el android 4.4.2. Mi- am instalat PPSSPP ca sa pot juca jocuri precum wwe 2k14. Totul merge perfect pana ce intru in...? (mai mult)
De unde as putea sa descarc di eu,,Red Dead Redemption,, pentru pc, dar sa nu fiu nevoit sa descarc si alte programe odata cu el? Primul raspuns care merge ii dau funda :)
Hey,este mai bun windows xp decat 7 pentru jocuri? DAU FUNDA (nu vreau sa ziceti ca 7, fiindca aveti voi 7 sau invers )!
Cum sa scot modul de la xbox360? Vreau sa ma joc si eu xbox live... Va rog un raspuns rapid, dau funda!
Dati-mi si mie un metin privat pvp(mai nou) acu cateva zile/saptamanii aparut! Sa merite sa joc pe el Multumesc anticipat!
Poate nu am selectat ce trebuie! Buna. Am o mica problema: Vreau sa accesez contul de la facebook si nu ma pot loga. Ok idea e ca: 1. Pe tell sunt Logat Dar de pe pc nu ma pot loga. 2. Cand dau sa trimit...? (mai mult)
Cine joaca cs go?
Buna seara TPU, am windows 8 licentiat si am dpoua partitii (C si D) si de ceva vreme mi-a disparut partitia D...cum fac sa imi apara la loc?:D
Un program de unde pot cumpara cd-uri cu jocuri?
Cine joaca cs go? Rank?
La LoL in sezonul 2014 am fost in bronz 3. Daca castig sa zicem 5/10 o sa ma bage tot in bronz 3 sau alta?
Am si eu o intrebare va rog ma ajutati? Am sa- mp si am un mod in care se vede ca gta 4- 5 asa misto ceru tot pe jos tot. dar nu mai pot sa- l scot am intrat si la sa- mp si le- am dezinstalat...? (mai mult)
Jocurile de Playstatyon 4 merg si la playstatyon 2? Daca da, vreau un link de unde il pot lua online!
Stie careva cam cat m-ar costa sa fac cerintele minime de sistem pentru GTA V la Magici Computers Craiova (avand in vedere ca procesorul are 3. 00GHz)?
Caut persoana ce stie sa faca un server de metin2 si sa se ocupe de acesta. Lasa-ti-mi id de mess pentru contact!
Care sunt specificatiile minime ale pc`ului pentru a juca CS:GO?
Hei TPU cautam jucatori in bitva za tron care doreste poate sa intre in bresla noastra care se numeste forsaj89 cutam jucatori cu nivelull 30 in sus.Promit si funda la acelora care o sa intre in bresla...? (mai mult)
Salut, am un bug sau ceva pe gta 5, cand apas d,f, space, etc mi se pune in bara jocul si. de exemplu daca apas f ma duce la search..rezolvare ceva?
Heii vreau niste jocuri pentru android/ios sa pot juca cu prieteni sa ma imbrac cum vreau
Exista joc pc ufc mma sau fight night? daca da, vreo idee de instalare fara surveyuri?
Stiti cum primesc puncte daca evaluez niste raspunsuri la unele intrebari? cate puncte primesc daca evaluez vreo 3-4 sau mai multe intrebari? raspunsul bun Funda!
O sa imi mearga GTA 4 si 5 pe configuratia: Procesor- Intel(R) Core(TM) i5 CPU M430 @2. 27GHz, 2262 MHz, 2Core(s), 4 logical Processor(s) 4Gb RAM Intel(R) HD Graphics de 1696 MB?
O sa imi mearga GTA 4 si 5 pe configuratia asta? ...Procesor- Intel(R) Core(TM) i5 CPU M430 @2. 27GHz, 2262 MHz, 2Core(s), 4 logical Processor(s) 4Gb RAM Intel(R) HD Graphics de 1696 MB?
O sa imi mearga GTA 4 si 5 pe configuratia asta? ...Procesor- Intel(R) Core(TM) i5 CPU M430 @2. 27GHz, 2262 MHz, 2Core(s), 4 logical Processor(s) 4Gb RAM Intel(R) HD Graphics de 1696 MB
As dori sa incerc jocul Metin2, dar nu stiu ce versiune sa aleg.Va rog sa imi spuneti o versiune de Metin2 care sa fie foarte interesanta. Daca imi dati si cateva sfaturi despre joc, va dau funda+...? (mai mult)
Salut joc Cs Go de cateva zile si caut echipa.o putem forma acum sau sa fiu adaugat in o echipa deja existenta..Sunt incepator asa ca nu caut o echipa buna fiind incepator nu vreau sa trag echipa inapoi,...? (mai mult)
cine imi poate spune urgent cum filmez un joc cu bandicam deoarece dupa ce filmez si ma uit la videoclip se vede doar facecam si se vede ecranul negru.Jocurile pe care incerc sa le filmez sunt:...? (mai mult)
Voi preferati jocurile online pe browsere si multiplayer sau cele de pe PC instalate care sunt offline?
Cum pot dona Skrill pe metin2 ro? Care sunt pasi? Ce varsta trebuie sa am?
Care ma poate ajuta si pe mine, am nevoie de un cod sau un trainer bun, la nfs most wanted dau funda celui care ma ajuta
Ce sa fac daca un jucător are roșu pe fifa15? De ce nu îl mai pot folosi? Ce trebuie sa fac? Dau fundă:)
Am nevoie de link de unde pot descarca HMIPCore64.dll ca nu il gasesc.
Cine stie ceva jocuri pentru 2. 5Ghz, 1.5Gb si placa video 64 :((. FUNDA
Niste jocuri tari pentru urmatorul PC:Intel core I3 4160 3, 6Ghz, 6GB RAM si nVIDIA GeForce GT 730? Dau funda la cat mai multe jocuri
Salut cum pot descărca sau de unde pot descărca un joc din app store care pe magazin play nu este
Daca imi iau placa video amd raedon hd de 1024 mb si am procesorul Intel pentium 4 dual core 1.80 ghz va merge jocul robocraft?
Hei TPU cum pot sa imi pun un skin pe Minecraft v1.8.3
Daca imi iau placa video AMD Raedon HD 5450, 1024 MB, 64 bit,DDR3, HDMI,DVi si VGA si eu am procesorul Intel Pentium 4 Dual Core 1.80 GHZ va merge jocul Robocraft?
Vreau sa joc CSS pe servere cu vorbitori de engleza. Lasati IP-uri cine stie.
Salut dati-mi niste servere de metin2 cu lv 250+ si itm, mobi jmk :)) SI mai vreau aplicatii/jocurii android
am si eu o problema nu imi merge nici un gamemode de samp, cand il deschid imi apare in consola vehicule 0 si gm unkwod, daca se poate sa ma ajute cineva si pe mine, daca imi trebuie vreau...? (mai mult)
Salut de unde pot descarca liga 1 si 2 pentru pes 2015 va rog?
cand intru in Fifa12 sau 13 imi da o eroare de genu E0001 Ce pot face?
Recent m-am reapucat de imvu, stiti vreo metoda prin care as putea face credite ( in afara de Review Products)? Multumesc! (:
Sal.Vreau niste jocuri de genu, ceva ca un fel de Verdun cu razboiu` mondial! URGEENT FUNDIȚĂ
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
___m7PG întreabă:
Razvanfcct întreabă:
Danielandrei21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!