Mi-am descarcat un joc si nu il pot rula datorita erorii "The application was unable to start correctly (0xc000007b)." Ma puteti ajuta?
Imi puteti spune si mie ce are GTA V http://imgur.com/3a33U7d. Este crackuit... A mers cand l- am descarcat. dupa ce am iesit si am intrat putin pe facebook si am reintrat din nou a inceput sa ...? (mai mult)
Cine stie pe ce servare de cs se da admin?
Metin2, Caut un client 100% Roman fara mc, dar sa ma ajutati va rog ca nu stiu sa pun ip fara mc
Dati-mi va rog lego marvel super heroes pentru gmod
numele meu este Dumitru. Am o întrebare: Joc Metin2, dar în ultimul timp nu mai găsesc ceva frumos... Îmi puteţi recomandă nişte servere PvP Clasice sau unele pvm easy? Mulţumesc...? (mai mult)
Pot rula jocul Grand Theft Auto V la low- medium? 35fps+ ? INTEL PENTIUM DUAL CORE G2030 3.0GHZ PLACA VIDEO SAPPHIRE RADEON 6570 2GB ...? (mai mult)
Ce jocuri pentru shooting pe android imi recomandati? Dau dunda!
Salut jucatori de minecraft, as dori si eu niste skinuri de baca sau cu capa.Care sa nu fie luate. Pe majoritatea servelor. Cine da cele mai frumoase skinuri primeste funda si vot!
o sa trec direct la subiect, , nu prea ma pricep la scriptat si doresc sa imi deschid un server de samp dar pentru asta am nevoie de cineva care sa scripteze, daca unii dintre voi doresc ...? (mai mult)
Este posibil daca am Battlefield Bad Company 2, pe CD cu cod, sa descarc cu codul acela jocul de pe Steam? Spun asta pentru ca am o problema cu pc-ul, nu citeste CD-uri. !
Salut cine ma ajuta sa rezolv o eroare la gta v cu windowsul incompatibil desi il am bun?
Vreau si eu niste servere de DayZ pentru versiunea 0.46! Nu il am cumparat, ci crackuit, de aceea e versiunea asta :) Cel care da un server bun primeste funda!
Vreau sa mi iau un pc pe piese, Vreau sa stiu daca urmatoarele piese pe care le am ales sunt compatibile si bune. 1. Procesor AMD FX X6 6100, 3300MHz, 14MB, socket AM3+ , Box 2.Placa video ...? (mai mult)
Ce sfaturi imi dati? Care e mai frumos si pe care sa iau si eu, GTA IV sau GTA V...mie amandoua imi merg.
Din ce tasta se alearga in GTA 5 PC?
AS vrea sa imi spuneti CUm as putea sa fac sa intre playeri pe serverul meu ( inca nu am server) Dar am ip dinamic SI NU VREAU SA IL FAC STATIC ajutati-ma Dau FUNDA;)
Hey. am si eu o intrebare. cum pot sa sterg aplicatia village life ca sa incep de la inceput? am incercat stergere aplicatie si actiunile mele din joc au ramas... vreau sa incep jocul de la inceput...? (mai mult)
Pe fifa 15 android pot sa fac din nivel de dificultate world class amator? si daca da cum?
Salut um fac un war (mental) bun in pvp u bonusuri 1-5 totul depide de cat de mare e paguba medie sau copetenta si cum as putea rezista impotriva lor? Multumesc.
Am un laptop si vreau sa-mi fac un servar de metin pentru mine si prieteni mei dar am net prin wifi, Ma poate ajuta cineva? Imi pot face?
Pentru cine se joaca samp b- zone rpg2. Care e cel mai bun job, care se castiga cel mai repede banii. Am facut skill 5 la cariera dar castig putin. Iau numai 65$. Ma gandeam la fermier, este bun? Adica...? (mai mult)
Salut am descarcat un server de cs Mod furien dupa net, dar alti prieteni nu se pot conecta la el (doar eu) dc? le dau ip- ul meu de net nu ala de la server! Sa fie din cauza ip- ului meu care incepe ...? (mai mult)
Poata sa imi dea cineva un cod de StarCraft II (nu conteaza HotS sau WotL) nefolosit?
Buna as vrea sa intreb ca daca am un xbox.one si prietenul meu xbox 360 si am juca pe online ne- am putea întâlni? Sau amândoi trebuie sa aiba acelasi tip de consola? Ca din câte a intelea ps si xbox...? (mai mult)
Cine joaca transformice si are căpșuni... ar putea sa îmi facă și mie un cadou ( o blana, blana leopard de 300 fraises ) va rog! Sclipicialy este numele meu...
Cine a ajuns la 40 la % in gta 5 pe pc si poate sa imi dea save game-ul? am o problema la o misiune imi da eroare.
Am deschis de curand 2 servere CS SOURCE si GLOBAL OFFENSIVE. caut staff. moderatori server / forum. ID skype residentzone.ro community www. residentzone.ro doresc sa gasesc o echipa capabila ...? (mai mult)
Imi poate da cineva tutoriale video pentru Microsoft Visual C++ 2010 Express?
Am si eu o problema legata de METIN 2! Cand ma conecteza, ma da in harta, dar nu imi apare NPC- urile, dupa care ma da la log- on! Syserru` meu arata ceva de genul : GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145):...? (mai mult)
Cum pot sa rezolv aceasta problema? P.S:Imi apare cand intru in Metin2. http://postimg.org/image/4cxi4xbh9/ Va rog raspundeti repede Dau FUNDA.!
Ce inseamna "pgm" in metin? primul raspuns are funda!
Buna TPU am aplicatia 3d rad si nu stiu cum pot sa bag in joc case. Am pus niste case dar pot trece prin ele. cum sa fac ca sa nu pot trece prin ele? multumesc pentru orice raspuns dat.
Vreau sa imi cumpar GTA 5 si nu sunt sigur cat de bine o sa imi mearga pe laptopul meu: - procesor i5 - 580M - placa video nVIDIA GeForce 610 m 1GB - memorie 4 GB DDR3 - hard 750 GB Cerintele...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine sa imi fac un cont pe server-ul de sa-mp Romania-RolePlay (RO-RP) Contact Skype:Thedarkfisto1
Am cumparat jocul metro 2033 din magazin. Si nu inteleg un lucru inauntr- ul carcasei esti Cd- ul pe care scrie un cod de steam. Am introdus codul pe Steam si ma pune sa downloadez jocul. nu mi...? (mai mult)
TPU! Am o mica problema! E vorba de jocul transformice, stiti cumva cum se poate pune mapa @5939293 pe bootcamp? Sa o jucam, plz, dau funda!
Pot conecta un HDD extern la PS3 prin USB si sa functioneze?
Salut TPU,eu ma joc League of Legends si as vrea sa joc cu o fata, care se mai joaca va rog pune-ti in raspuns numele vostru pe lol.
As vrea un metin in care sa fim toti GM (fara sa dam bani si altele) Stiu ca unii imi veti raspunde "De ce nu iti faci serverul tau sa fii GM?" Dar nu am chef sa il fac si e mai simplu sa fiu GM fara...? (mai mult)
Salut spuneti-mi si mie niste jocuri care merita jucate pe acest pc: i7-4510 8 gb ram placa video amd r5 230m mersi dau funda
HEY TPU! De curand mi- am instalat fifa 15 pe laptop si imi merge in lag. Ma puteti ajuta va rog? Dau funda! Componentele laptopului:Procesor AMD quad core ...? (mai mult)
In ce limba setez tastatura sa fac crucea pe un chat? de ex Minecraft
Sal, am primit o consola ps2 modata prin card... poate cineva sa- mi spuna ce program pot folosi pentru burn image on dvd- cd si de ce fel de dvd- uri am nevoie, - R sau + R...si niste jocuri ps2 care ...? (mai mult)
Am farm simulator 2014 pe telefon si am cumoarat pamantcu iarba, cum o tai? am cumparat deaia de taiat la13k si 10k dar nu o taie iar aia albastra care curata terenu nu taie nici ea cum pot sa o...? (mai mult)
Mi- ar merge decent SA- MP pe pc- ul acesta 1.8 procesor Intel core memorie ram 1 gb (894 mb utilizabile) si o placa video de 124 mb si cu vreo 60- 90 ping? Cu grafica la medium- low si cateva...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar o consola dar nu sunt decis...Ps3 sau Xbox 360? Daca imi puteti spune cateva pareri. sfaturi. :D :D :D Tnx
Cum pot face foarte multi bani in GTA V(xbox one)? Ce actiuni sa cumpar? si cum pot sa-mi dau seama daca voi iesi pe plus sau pe minus? Mersi!
Ce jocuri tari sa imi instalez pe tableta?
Ok, cineva imi poate explica cele 4 "puncte" sa zic asa? Mai mult primul. De ce nu pot vinde sau schimba iteme la CSGO? http://i.imgur.com/RlbX4uu.png
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Al3xandra95 întreabă:
tonyc7 întreabă:
TeodoraIonOnea12 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!