Salut, daca iau gta 5 skidrow, pot juca si online?
Hey! Cum pot sa imi schimb skin'u pe minecraft? L- am downloadat de pe file.list.M- am uitat la cateva video'uri de pe youtube, dar nici unul nu m- a ajutat.(am downloadat skin'ul si l- am inlocuit cu...? (mai mult)
Salut Tpu.Azi am vrut sa intru pe istoricul telefonului sa caut o melodie mai veche, dar cand am intrat imi apare asa:Safari nu poate deschide pagina deoarece nu a putut stabili o conexiune securizata...? (mai mult)
Aveti ceva idei de jocuri 3d? Cine da cele mai bune jocuri primeste funda
Sall...am GTA V pe PS3 si mi-a explodat personal car-ul. Cum fac sa imi i-au una noua?
Merge GTA V Pe un Procesot Intel Pentium de 3 ghz? Doar de proscesor vb de celelalte sunt sigur ca functioneaza
Cine stie de ce da crash cand intru in gta 5 pc cand dau log in? Si iese din joc. FUNDA!
Cine stie servere de rust cracked? S-a scrie in comentari vreau multe. Cine da cele mai multe si bune primeste funda :))))!
Cum pot rezolva "nfs rivals has stopped working"? va rog urgent.Dau funda, am windows 7
Salut,am si eu o problema la pc-ul meu win. Xp.il am parolat, inclusiv si administratorul. oferiti-mi cat mai multe solutii pentru a putea intra pe PC.
Draga pc vreau sa stiu de pe metin2 imperial daca pot sa-mi fac arc ca cei de lvl250 si daca da cum? dau funda;)
Îmi doresc sa îmi fac un server si nu stiu ce sa aleg din cs1.6(Furien ori zm) sau SaMp, Ce server sa.deschid si care este cel mai căutat si "banos" din ele? Dau funda celui care ma ajuta...? (mai mult)
am xbox 360. Am fifa 15 pe cd si sa zgariat nu il mai cisteste ce pot face?
Cine imi recomanda si mie un Metin2 cu lvl max 250, evolutii multe, rate 700-100, cum a fost Metin2 Osiris care s a inchis acum putin timp. Funda pentru cel care imi place!
Era un skater mai nebun care face vlog, se mai juca si San Andreas.Cam atat tin minte, daca stie cineva cum se numeste.
Model: Dell Optiplex 740 Tip procesor : AMD ATHLON LE - 1660 Frecventa : 2. 8Ghz Memorie : 1Gb DDR2 HDD : 80 Gb Sata2 Unitate Optica : DVD- ROM Placa Video ONOARD NVIDIA 6150 LE, 128...? (mai mult)
Cum pot sa bag ammo la Counter Strike mod zm fara sa am grad?
Oare merge gta v pe compul asta : 3gb de ram Placa video ati radeon hd 4550 de 512 dar e marita la 1700 Procesor de 3000de herti dual core ( in total 6000)
TPU am o problema mai bizara de ce cand dau un open to lan la minecraft nu se pot conecta prieteni din network- ul de la Hamachi cineva mi- a spus ca nu se da portul correct cum se poate rezolva aceasta...? (mai mult)
stiti un server de Metin2 Pvm Clasic ceva mai populat?
Hey prieteni ce faceti? Vreau si eu niste servere Counter-Strike 1.6 Mod Knife Dau funda celui care imi da cele mai multe servere, dar functionabile!
Am un pc mai performant cat de cat! si imi merge gta 4 la low cu 40- 60 fps De ce? ma puteti azuta? Ce problema am? Componete pc : Windows 8 63 bit prr Intel...? (mai mult)
Care e diferenta dintre ETS2 (clasic) si ETS2 Going East?
Hei. De foarte mult timp caut un joc din copilaria mea, care mi- a placut extrem de mult si nici acum nu l- am uitat, desi l- am jucat doar in copilarie cand aveam un calculator.As vrea foarte mult sa...? (mai mult)
Am o problema cu GTA 5, ideea este ca imi merge si pe high bine dar atunci cand conduc se face un lag imens dar cand fac altceva nu am lag. Stie cineva cum as putea rezolva? Ceva de genul:...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog cum safac bani rapid la Nostale (cel putin 200k/h).Dau funda! P.S1: Fara hackuri. P.S2: Spuneti-mi si nickul vostru poate ne intalnim in joc :>.
Stiti vre un joc gen Fifa Ulrimate Team, in afara de Fifa World si Fifa online?
Salutari! In Tomb Raider:Legend, am ajuns in Japonia.M- am blocat la acea parte din nivel in care trebuie sa sar de pe acea bara verticala pe care urmau sa o scoata din perete cei care erau sus pe celelalte...? (mai mult)
Un joc cu impuscaturi fain?
Buna as dori daca puteti sa faceti pe darkness reborn un cont, si sa bagati hack orcum ar fii el da sa am SOL 9999999, Cine ma ajua are o funda mareeeeee... obs : dati contul pe mess ( id si pass ) ...? (mai mult)
Salut tpu.Am o problema cu cs1.6.Recent am folosit niste scripturi de tipul alias, pentru cs dar acesta mi- au facut default cfg praf.De ce? Pai de cate ori intru in counter strike si incep un meci cand...? (mai mult)
? Pentru cei care joaca world of thanks care stie cand se termina misiunile de la stug lv
as vrea sa stiu si eu daca pot pune in loc de ddr2-pc4200 533MHz pot pune pc6400 800MHZ
Gta v pentru xbox 360 are 8 gb? sau 16?
Cum iti instalezi stardoll hack pe calculator/ telefon?
In Garry's Mod nu merg addons instalate de pe servere sau poate e altceva. Arata ca se instaleaza cand intru pe server dar problema e ca sa instaleaza de fiecare daca cand intru pe acelasi server. Am crezut...? (mai mult)
Salut si buna! Sti cineva daca exista vreo aplicatie pentru calculator in gen Facebook Messenger? Dau funda! :D
Am si eu nevoie de o placa video, si nu gasesc una bunicica cu buget pana in 500lei P.S: placa mea de baza este ASUS M2N si momentan detin ca placa video un RADEON X800SERIES
Este normal ca IMVU sa se dezinstaleze asa de greu? Am o problema cu el, deoarece nu se mai deschide si nu mai stiu ce sa ii fac.
Bună, TPU. Sunt fană spaniolă. Cine îmi poate compune și mie un text în spaniolă, dar să nu fie pe Google translate, pentru că am încercat și când am tradus mi- a dat greșit. Aș prefera...? (mai mult)
Bunaa! Merge sa-mi salvez IMVU pe telefon?
Ce server este mai bun de SA:MP? B-zone sau buGGed? Vreau si argumentul.
Am o problema la LOL(Leauge of Legends) Imi da o eraore cand deschid patchul. Dupa ce dispare logul de pe ecran imi apare eroarea Ea este: LoKPatcherUx.exe - Application Error The application...? (mai mult)
Hei! Imi puteti spune niste jocuri gen Meez,IMVU, etc? Dau funda!
Cum bag bhop in cfg pe cs 16 pentru furyen?
Salu TPU ce jocuri imi recomandati pe acest calculator :Intel Pendtim 3. 4ghz, 2gb ram, placa video ati radeon r7 2gb
Salutare, cum pot face yang repede pe metin2ro cu un hac` de crescut(am lvl 36)
Cine imi da si mie cateva sfaturi pentru SMITE? N- am mai jucat jocuri de genul asta (MOBA cred ca se spune) si vreau sa stiu si eu cum sa- mi ajut echipa, adica pe ce parte sa merg, ce sa fac si nebuneli...? (mai mult)
Hey,cum fac sa imi mearga patchul pentru liga intai la fifa 14?(am jocul de pe net, nu l-am cumparat)
Unde trebuie sa dau pentru a baga bani in steam? Din cate stiu undeva in steam wallet, dar mai exact? Adica eu mai am 4, 80 E pe un cod de paysafe si vreau sa cumpar 1- 2 skin- uri pentru CS. Nu vreau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Al3xandra95 întreabă:
tonyc7 întreabă:
rusutureadenisa întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!