Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 24 Septembrie 2025 sunt:
Buna:) stiti ceva jocuri Metin2..servere private care iti da direct lvl mare si itemele + 9? Jucam tot felul de servere pana in 250..si cresteam de la 31..si vreau un metin care iti da direct 105..sau...? (mai mult)
Salut,TPU! Ce jocuri PC online imi recomandati? Nu vreau LoL,WoW,War Thunder,Counter Strike,Metin2, 4Story. Funda!
mi- am facut recent o resetare la tableta iar dupa aceea tableta nu a mai citit cardul micro sd, am si o problema cu setarile, cand cardul este in tableta cand intru la setari si dau oe stocare...? (mai mult)
Am facut un ticket la steam support pe 4 aprilie in legatura cu alertul pe care o am pe cont. Oare cand o sa imi raspunda?! Nici odata n-am patit asa sa le tina asa de mult sa raspunde la ticket.
Va rog,cine are sa-mi dea si mie imprumut un cont steam cu cs:go, nu schimba parola. Doar joc si eu cand nu sunteti ON. Daca vreti si aveti sa-mi dati si mie un cont in PM.
am si eu o intrebare:Cand deschid mk lol este totul bine dar daca apas "Start Game" nu se intampla nimic! Ce sa fac?
Cum pot sa aflu : Admin Password from Batch File? HELP < URGENT >
La minecraft server bukkit, cum le dau acces celorlalti la protectii? Nu sa puna, ci sunt owner, si nu stiu cum sa le dau playeriilor acces sa puna protectii.
:)! La jocul Papa's Wingeria, am cumparat de la upgrades servetele, cum le pun in comanda, adica cum le folosesc? :( :) Funda, celui care rauseste sa ma ajute :( :)!
Sall TPU, cum gasesc " administrator batch file "?
Ma intrebam oare de unde sa iau eu un seed de mineshaft pentru Minecraft? Am cautat pe net si nu prea am gasit. FUNDA!
Caut un server de SA:MP recent deschis care sa aiba diverse evente: math, trivia, servieta, stunt, hunt, misiuni. Sa aiba admini de treaba si joburile sa fie echilibrate.
Sal,ma ajuta si pe mine cineva sa fac un server de metin2 pe ip, adica fara hamachi. Cel care ma ajuta ii dau 10 funde, ga/gm, etc. Skype:grigore878
Joc league of legends pe eune si as vrea sa imi schimb limba sa o pun pe cooreana. Exista vreo modalitate? Deoarece la setari nu apare aceasta limba. Funda
Salut TPU, uitati, am vazut in filmul acela "Bafta Charlie" jocul care se joaca Gabe "Galaxy of Death 2". Oare exista jocul ca mi- a placut mult si vreau sa il instalez si nu l- am gasit pe internet. ...? (mai mult)
Acum aproximativ o luna mi- am luat cs go si imi zicea ca pe data de 12.04. 2015 se deblocheaza marketul. Azi dimineata cand m- am uitat zicea ca pe 18.04. 2015 se deblocheaza marketul. Dc? ...? (mai mult)
Recent mi- am luat un joc, 4story, doar ca am o problema. Uneori, la vreo 20 de minute dupa deschiderea jocului acesta se inchide iar pe ecran imi afiseaza o eroare. Aveti idee unde e problema...? (mai mult)
Sall, am o problema cu bf 3 ( Zlo Games ), am instalat bf 3 mp si cand dau pe server imi da assertion failed, atunci dau pe debug de 2 ori si stau si stau si stau si nu se mai conecteaza, help, idei?
Hey, ma puteti ajuta cu cateva Usernameuri? Adica mai mult pentru youtube. Nu ma pot gandi! -.- funda"
Buna TPU! Nu stiti de unde pot descarca jocul " Papers, please!"? Va rog ajutati-ma.Dau fundita
mi s-a luat curentul 2 zile la rand si m-a prins cu pc-UL deschis, iar acum imi merge foarte sacadat, imi puteti da niste sfaturi?
Hey playeri de League of Legends. Acum cateva zile am acumulat 6300 IP, am intrat in store sa mi- l iau pe Yasuo. In momentul in care am apasat pe butonul de cumparare, LoL- ul mi- a dat not responding...? (mai mult)
Salut,astazi am intrat in SAMP. Si am vrut sa ies in desktop.Si nu stiu pe ce am apasat si mi-a aparut bara de la windows cum pot sa o scot? Multumesc anticipat.
Cine vrea sa ma ajut sa creez un server de metin2?
Am o problema cu silent aim Toata ziua mi- a mers aimul, dar acum cand am incercat nu a mai mers. AM INTRAT IN CS FARA SA INTRU PE VREUN SERVER, L- AM BAGAT IN BARA AM INTRAT IL LEIS ...? (mai mult)
ce jocuri mi-ar merge pe pc-ul asta : Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, 1.5 ram, geforce fx 5500?
Pana nu de mult aveam calculatorul pus la o plasma si jocul eurotruck simulator 2 imi mergea... recent am pus calculatorul la un monitor Samsung si nu imi mai merge ets2 imi da eroare : steam...? (mai mult)
Ma numesc Antonio, am o comunitate I.P.B (Invision Power Board!), Suntem in cautare de servere, daca doreste cine- va sa vina in comunitatea mea ca membru, sau parte din staff. Platforma...? (mai mult)
Am un stick usb store.it l-am folosit fara nici o problema si dintr-o data cand am vrut sa il formatez imi arata asa:http://imgur.com/rYZmnPD Va rog mult sa ma ajutati Dau funda
Stie cineva vreun server de metin pvp sau pvm level maxim pana in 61? Dau funda
Ziceti-mi va rog un metin pvm-pvp easy, maxim level 105 sau pana in 160 (nu vreau cu lv 250). Sa poti sa cresti repede, fara misiuni multe! Multumesc anticipat!
Salut,ziceti-mi si un Metin2 Pvp-Pvm cu rate al 100 sa se cresca usor Arme/Armuri +9 evoluti sa nu trebuiasca.MEtinul sa fie Ceva gen Metin2osiris2013.Va multumesc Dau fundita celui mai bun :D
Dau funda cine imi da o.medalie cal metin2 ro sunt pe Apollo si ma cheama Eduard34
Ce parere aveti despre acest gamepad? http://www.emag.ro/gamepad- natec- genesis- p44- limited- pentru- pc- ps3- natec- gnsp44ltd/pd/DBPNRBBBM/. Am vazut ca nu are niste recenzii prea bune, dar eu am ...? (mai mult)
Care imi poate spune un program sau ceva mod cu care as putea sa bag mai multi boti pe un server de samp? FUNDA!
Heii! :) Stie cineva cum poti sa faci credite cratuite pe imvu>? dau fundita :*
Mi-am instalat jocul Watch Dogs si imi merge in rusa Cine are jocul imi poate spune si mie pe ce rand sunt optiunile si schimbarea limbii? FUNDA
Dati- mi un link de unde pot lua un cfg pentru counter strike 1.6 pentru knife sa pot da dmg de la o distanta mai mare, sa fie cel putin 3 m distanta.Am mai incercat niste cfg- uri numai ca alea nu mergeau,...? (mai mult)
Am o problema cu laptopul meu. Mi se restarteaza dupa ce il aprind si tot asa face. El se numeste Toshiba Satellite C70D-A-111. Multumesc anticipat
De ce nu mai imi apar serverele la cs go si de ce nu mai imi gaseste meci la modul competitive? (mentionez am cs go pe steam cumparat).
De ce imi da eroare asta cand deschid jocul STATE OF DECAY d3dx9_42.?
Buna seara TPU, Maine e ziua mea, si as vrea de la mama mea un mouse de gaming bun si ieftin, pe care il pot cumpara direct, fara sa comand in Bucuresti.La fel si pentru niste casti de gaming... ...? (mai mult)
Cine poate sa imi dea si mie un cont de Minecraft Premium dar sa nu fie public add skype Andrei. darius4 sau facebook Andrei Darius Dau funda :) :D
Sal TPU, as avea nevoie sa imi ziceti cateva servere de metin2 pvp, as vrea sa fie cu putini playeri, nu conteaza de cind e deschis serveru, sa aiba ceva evolutii, sa fie fara lycan, si putini playeri... ...? (mai mult)
Sal,am un volan, care se invarte pana la juma` si as vrea sa ma joc ceva cu masini dar nu vreau curse si d-astea ceva pentru. placa mea video de 256mb, dar nu vechi si naspa. FUNDA
Salut imi puteti spune cum fac si eu rost in Counter- Strike Global Offensive de aceste insigne se numesc "Autentic insigna Victory, Inferno, Dust 2, Nuke, Italy, Mirage, Militia, Guardian Elite,...? (mai mult)
Mi-am descarcat minecraft 1.8 si nu merge mi se deschide dar ramane negru si se aude doar muzica ajutor.dau funda!
vreau sa imi fac si eu un item modat pe un server de metin. am urmarit un tutorial pe net si trebuie sa folosesc programul Navicat. l- am luat dar nu stiu sa fac conectiunea la sv de metin ca...? (mai mult)
cand vreau sa intru in nfs carbon imi da eroarea please insert the correct DVD-ROM, select ok and restart application ce trebuie sa ii fac dati-mi linkuri cu crackuri va rog?
zicetim si mie va rog niste servere de counter strike 1.6 ( nu conteaza ce mod) poate sa fie de zombie deathrun hns... in care sa se caute admini activi. fara a dona! sa fie macar din anul 2014-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndyMihai1999 întreabă:
Alexb89 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.