Cum se face o vrajitoare în Sims 2? Repede! Funda!
Cine imi spune un server nou-dechis de samp ii dau funda
Am si eu nevoie de niste sfaturi de bonusuri (toate 4 + marmura) pentru un sura AM(arme magice). Adica: coif: bonus x,y,z,q, t tot asa, iar arma fms/otravita adica 3 bonusuri(fara pagube).
Salut, am un xbox 360 modat pe dvd, dar nu stiu cum trebuie bagate, as vrea sa stiu cum pot sa bag gta 5 pe dvd pentru xbox, am dvd-uri de 4, 9 si 16 gb.Nu stick-uri.Dvd-uri
cum fac sa apar un folder pe care l-am ascuns recent in pc win7 funda
Stiti vreun joc pentru android online? cum e avakin life? Adica sa poti sa cumperi haine sa-ti faci un avatar, sa poti sa socializezi in joc cu alti jucatori?
imi zice si mie cineva un sv pvp-pvm cu otel+9, batalie+9,fara 6-7, sa aiba ceva playeri, P la mag (-50 sa poti cumpara)fara modati (pay for win)lvl max nu conteaza Dau funda!
Cum pot sa adaug jocuri in wishlist la steam?
"No Waypoints for this Map, can't create Bot "... de ce? e pb la cs
Vreau si eu cateva site-uri de editare
Puteti sa imi spuneti niste jocuri foarte captivante, gen shooter, survival, zombie apocalypse, adventure? Dar sa aiba grafica buna, poveste frumoasa. Nu uitati : sa fie captivant. Chiar sunt...? (mai mult)
De ce nu imi merg codurile la counter strike 1.6? Adica dau sa se activeze insa nu imi merg. Apas si Tasta delete si insert dar nimic. Explicati- mi va rog cum trebuie sa fac sa mearga, si poate imi...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cateva jocuri pe care le pot juca pe calculatorul cu urmatoarea configuratie : RAM 2GB, procesor 2.5x2, si placa video 1gb.
Caun un sv de cs care sa primesc grad mare am experienta la admin pot ajuta sv etc dau funda cine imi da
imi puteti spune numele unui metin2 in care trebuie doar sa evoluezi iteme?
Dati-mi si mie un dmg hack x3 x5 sau x7 pentru servere private.
Pentru cei din judetul Vaslui (in special cei din Husi) unde pot gasi un paysafe card.
Vreau sa ma apuc de LoL (League of Legends). Imi spuneti niste nume :) cele mai milte si cele mai bune prinesc FUNDA
Am o problema cu steam- ul.Am urmat pasii descarcarii, instalarii, dar cand intru in el imi apare o eroare care suna asa:Steam Fatal Error; Failed to load steamui.dll.Am incercat tot, dar nu ...? (mai mult)
Care a fost joc- ul vostru preferat din seria Need For Speed si de ce? Al meu a fost carbon- ul :). pentru ca jocurile astea mai noi au grafici foarte bune dar tuning: 0%. NFS Carbon a avut grafica cat...? (mai mult)
care ma poate ajuta si pe mine, ma joc Fifa08 si as vrea ca sa am si echipele din liga 1 in fifa, ca sa ma pot juca la manager mode cu Steaua, dau funda celui care ma ajuta! :D
Hei. Am o problema la contul de OurWorld. Cand scriu unei personae in romana ii apare ceva gen: fhgjktnjmg si daca imi scrie mie o persoana la fel. Ce pot sa fac? Cum pot sa il refac? Help me! :((...? (mai mult)
Salut am o intrebare Caut server ce da Detinator + ftp+ gcp daca este cineva sau cunoasteti dati un reply sau add bossu_sorin26@yahoo.com plus acel server il pot adauga in comunitatea m- ea de gaming ...? (mai mult)
Cum se numea jocul acela de se puneau cartile intoare cu spatele in stil piramida si pentru fiecare rand era un obiectiv pentru primul trebuia sa ghicesti ce culoare e parca si daca nu nimereai trebuia...? (mai mult)
as vrea sa joc besiege dar can intru in joc imi arata ecranul roz! Cum as putea sal rezolv?
Cum imi iau Minecraft Premium(sau ma rog cum vreti sa spuneti voi Cont Premium)pe gratis?
In Skyrim 5 cum pot sa îi omor pe acei ashes? Adica imi dau mult damage, iar eu abia daca le dau damage si am sabie si armura foarte buna.
Ieri am primit play station 4 si am bagat cd- ul cu gta 5.Ma rog pe ps4 imi aparea iconita cu jocul inainte dar trebuia sa bag cd- ul ca sa pot intra.Am intrat si eu ma asteptam sa instaleze jocul(era...? (mai mult)
Buna TPU stiti daca imi merge Wolfenstine 2 pe laptop cu 4 Gb Ram si 2.2 GHz Dual Core Placa video de 1.7 Gb Intel Windows 8
Cum imi pot afla parola de la fb daca nu o mai stiu nici pe cea de la mail?
Cpu: Intel Core 2 Duo E4500 2.3ghz Gpu:Nvidia 8500gt 512mb Ram:2.5gb Poate rula Arma 2 la cea mai mica rezolutie, si la cele mai mici setari?
Va rog dati-mi si mie un speed pentru cs (link sa descarc sau daca aveti in pc imi lasati messul ) :)
Stie cineva daca este gta4/5 pentru android?
Stie cineva unde pot gasi " ati catalyst install manager " free download? Rapid, va rog. Dau funda.; 3
Cum fac sa meargă cities skylines? Dau funda
Nu stiu ce sa mai construiesc pe minecraft survival! Vreau sa imi spuneti sce sa construiesc, dar cu materiale care le gasesti cam usor! Care da cele mai multe exemple ii dau funda! :D
Am si eu nevoie de cineva care are un channel de youtube cu cateva mii de abonatii deoarece mi- am deschis un metin2 (Hostat pe 6 luni) si am mare nevoie de playeri). Daca este cineva care este...? (mai mult)
Cine imi da si mkie un cont de World of Thanks care sa aiba macar un tanc de tier 8 va rog frumos Funda + vot!
Salut, as vrea sa stiu cum se numeste un joc pentru computer.E un joc in care controlez cu mouse- ul o racheta care se invarte in jurul Terrei, si trebuie sa trag in asteroizi care se apropie de Pamant,...? (mai mult)
Va merge la careva Fifa 15?
Sal TPU am un cont de steam si nu mai pot sa adug la prieteni me nimeni e fro problema la cont sau la steam
Imi da si mie cineva un cont de League of Legends in care sa aiba pe zed sau rengar?
Ce jocuri imi recomandati sa joc? mie imi plac jocurile cu actiune!
Dati-mi un joc de strategie, medieval, multiplayer gen imperia, grepolis, ikariam, tribal wars 2. Da sa nu fie in browser - pentru pc (sa mearga pe Dell inspirion 1010). :D
va rog frumos ajutati- ma va rog am facut cs 1.6 si imi merge sacadat ca no laptopul ii mai vechi si fps- ul il am in joc de maxim 25 fps cum fac sa imi creasca mai mult ca nu am ce sa ma joc...? (mai mult)
Am o problema cu farming simulator 2015... jocul merge perfect dar nu am sunet. ce as putea face sau care e problema sunetul e 100 % si tot nu merge
Un metin2 privat server romanesc 2014- 2015 tare? Lvl maxim 250, bonusuri 1- 5, 6/7, ratele de crescut mari, la bani la fel, fara lag, fara buguri, staff prietenos, fara moduri sau tot ce e legat...? (mai mult)
spuneti-mi si mie va rog un metin privat fain gen mage sa cresti la fel de usor si cu multe evolutii? Dau funda
Cum sa castig in samp pe server-ul Bugged la barbut?
Cine se joaca Racing Fever pe telefon? Vreau sa facem schimb de key. Puteti sa ma contactati si la fb.com/razurazy
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Ion1989 întreabă:
biancaebamat întreabă:
adriana1991 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!