As dori niste denumiri de clan cs 1.6 da normale nu fleacuri mersi anticipat DauFUNDA_--_
Cu aceasta unitate se poate juca Left 4 Dead? Sau daca stiti un pc care indeplineste cerintele jocului imi puteti lasa link sau detalii, va rog! http://www.altex.ro/sistem- it- myria- live- v31- intel-...? (mai mult)
M-as juca si eu minecraft sau sa-mp dar nu stiu servere misto pe care as putea sa ma joc. Daca stiti vreun server de minecraft sau de sa-mp belea sa mi-l dati si mie va rog. DAU FUNDA!
Cine imi recomanda niste piese bune pentru pc? pana in 20-25 de milioane. Funda
Buna ma puteti ajuta? ...Am descarcat un sv de cs 1.6 gata facut de pe net dar nu stiu de unde sa ii schimb denumirea la, sper sa ma ajutati!
Buna ma puteti ajuta? ...Am descarcat un sv de cs 1.6 gata facut dar nu stiu de unde sa ii schimb denumirea la sv!
Vreti un joc tare din care sa faceti bani? stiu ca nu ma credeti...insa de nu castigam eu nici voua nu va ziceam... pentru detalii lasati mesaj in privat sau aici.
imi puteti spune niste gifcoduri la minecraft
Stiti cum se mai pot face beex pe woozworld acum ( in 2015 )? As dori mai multe variante, dar nu sa cumpar cu bani reali. ( Vreau sa imi cumpar Esqueleta Hair si am nevoie de foarte multi. )
Buna ma puteti ajuta sa imi fac un sv de cs 1.6 kz (kreedz) sau macar dadetimi un servar gata facut de kz va rog frumos!
Sall lume.Eu joc monster legend am nivel 24 si m- am uitat la tutoriale pe youtube si stiu cum sa- l fac pe Rocktium(Musu si Teracrack)si am tot incercat dar nu merge(sunt adulti). Stie cineva ce e in ...? (mai mult)
de data asta caut un metin2 pvp dar cu level maxim 105. Nu 250! Si nu cu 1000 de areme si de armuri diferite. Vreu un metin2 pvp ca metin2RH.Sper sa ma ajutati si de data asta. Cel mai bun...? (mai mult)
Cum pot schima limba in Battlefield 4 din germana in engleza pe ps4?
Mi- au furat contul de fb pentru a 2- a oara, am dat sa- l recuperez prin email, dar eram de pe telefon intrat si nu am putut sa accesez primele 3 email- uri de confirmare. Si acum am incercat...? (mai mult)
Cum imi instalez minecraft 1.7.2 si 1.8 gratis? Va rog!
Imi ziceti si mie niste servere de minecraft 1.5.1 romanesti? va rog.
Am mount and blade warband si vreau sa instalez mod naruto dar nu stiu ce sa fac, m-am uitat la un tutorial dar tot nu merge.Cum sa-l instalez?
Care stie un server de samp roleplay care cauta admini/helperi sau lider?
Un sv de samp? sa fie deschis 24 din 24 si vreau admin am experienta in orice
Cine imi poate lasa un wall pentru Counter Strike 1.6 STEAM ON Primul link de la wall care merge pe steam are funda!
Deci,mi-am facut cont pe Wattpad si am inceput si eu o poveste:Generala:Infernul obligatoriu (numele a fost ideea unei prietene).Va rog daca puteti sa-mi spuneti ce parere aveti despre ea.
Am o intrebare...Recent am instalat windows 8 si nu merge cs 1.6 pe full screen..Chiar si la optiuni la video nu merge sa schimb rezolutia si e blocat pe normal. Spuneti si mie ce pot face pentru...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog frumos un Hack bani pentru 8 Ball pool Facebook sa mearga 100%. Multumesc!
Buna TPU cum fac misiuni in farm sim 2015 ca am dat pe misiuni din 2 in 2 min apoi din 5 in 5 dar nu primesc misiuni ce fac funda
Buna Care le are cu calculatoarele eu le am dar vreau un ajutor mic... am un microfon si un pc portadil deci calculatorul portadil are numai o gaura cu numai castile desenate deasupra OK. eu am un microfon...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti si mie niste jocuri shooter pentru placa video 256 Nvidia Geforce 6150 SE exemple de jocuri P.S.:dau funde
Mi am schimbat recent windows-ul si acum nu imi mai merge fifa. Imi spune ca programul nu mai functioneaza. Ce ar trebui sa fac?
puteti sa imi dati va rog un server minecraft de la 1.7.2 la ultimul care a aparut care are quakecraft?
Salut.Am instalat niste programe care mi- au facut pcu- l sa mearga mai greu! Cum fac sa fie ca inainte programele adica ca acum o zi ! Sa am programele de acum 1 zi 2 si sa nu fie programele care mi-...? (mai mult)
Salut, TPU! Am si eu o problema. De ce nu pot sa vad pozele descarcate pe desktop, imi spune asa : There was a problem starting C:\Program Files\Windows Photo Viewer\PhotoViewer.dll Ce ar trebui sa...? (mai mult)
Ce jocuri smechere stiti sa mearga pe un PC cu 2 Gb ram, procesor Intel celeron 2cpu de 2.6 si placa video Intel hd graphics de 1 gb?
am o problema. mi-am luat o unitate si mi-am nfs word si cand vreau sa intru in el se incarca tot si cand dau sa ma joc imi iasa si imi da o eroare de ce? ma poate ajuta cineva? :o3
Mi- sa stricat calculatorul si i- am refacut windowsul, si am avut si inca am FIFA14 pt ca l- am salvat in D. Cand incep sa joc un meci, cam peste 2min imaginea incepe sa se miste si arbitrul da numai...? (mai mult)
Salutare TPU am si eu o intrebare in vara aceasta vreau sa- mi cumpar acest laptop http://m.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intelr- coretm- i5- 4210u- 1- 70ghz- haswelltm- 4gb- 500gb- nvidia- geforce-...? (mai mult)
Salut tpu.Am si eu o intrebare. Daca s-a facut gta 5 pentru pc. Daca da, lasati-mi un link de download.Dau funda
Cine imi spune si mie o lista de jocuri pentru Samsung Galaxy Ace S5830i.P.S ce sa fac sa nu imi mai mearga jocurile in lag?
as dori ca sa- mi spuna cineva la ce ajuta aceste comezni scrise in consola... mersi aticipat DAU FUNDA cl_dynamiccrosshair 1 hud_fastswitch 1 hud_centerid 1 cl_showfps 1 cl_crosshair_size...? (mai mult)
ce jocuri merg pe procesor INTEL ATOM CPUN 455, RAM 200,32 SYSTEM BYT?
Stiti jocuri pentru fete pe telefon caci imi trebuie pentru verisoara mea de 10 ani
Mi- ar merge GTA V pe PC daca am urmatorul sistem?: GPU: AMD Radeon HD 7750 Sapphire 1GB DDR5 CPU:Intel Pentium G2020 2, 90ghz 2, 90ghz RAM:8 GB Windows:Windows...? (mai mult)
Unde gasesc codul de conectare daca vreau sa imi conectez televizorul la smartphone, la youtube mai exact?
Unde as mai putea juca jocul The Vampire Diaries: Get Sucked In?(Stiu ca acum ceva timp era pe facebook, dar acum nu mai merge...) dau funda:)
Hei, am os problema Cateodata se intrerupe internetul si cand nu se intrerupe merge foarte foarte greu! Am internet prin Wi-Fi Router: -Marca Serioux Va rog spuneti-mi ce sa fac!
Buna TPU... Am windows 8 si nu pot sa imi pun Sims 2 pentru ca imi da eroare. Stiti cumva daca instalez Sims 3 o sa mearga sau daca cumpar jocul va merge? Dau funda :)
Jocurile online de pe android sau windows phone le pot juca si pe pc cu o aplicatie ceva? Funda, MULTUMESC!
Buna ma puteti ajuta sa imi fac un sv de cs 1.6 kz (kreedz) sau macar dadetimi un servar gata facut de kz va rog frumos.
Stiti niste jocuri Firs person shooter multiplayer? gen Counter strike, Call of duty, Skill special force 2. Dar sa nu aiba grafica foarteee mare.
Cum pot sa fac aur mai repede de traviann? Sunt incepatoare..joc de o zi :)). HELP..sau cine imi poate da un cont mai bun?
Cine ma ajuta cu un switchbot bun :) si sa il conectez la metin? Ofer funda! :D
Am o problema cu SA- MP: Vreau sa ma reapuc de acest joc sa il joc iar cu prietenii, dar nu pot. Problema e ca pot sa intru sa ma conectez pe server, dar. stau cat stau si dupa se blocheaza si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AnneM123 întreabă:
tonyc7 întreabă:
DoctoruRed întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!