avem pe aici scripteri de MTA San Andreas? Vreau sa fac un server de MTA dar am 2 intrebari si vreau sa raspundeti cat mai corect: - Cum pot sa imi tin server- ul cu ajutorul PC- ului doar...? (mai mult)
stiti o aplicatie in care scaneaza un produs, ca si in supermarket-uri? (Sa fie si cu sunet) Funda
Cand am jucat prima data Hitman: Contracts si eram in azillul acela de la inceput...m- am oprit langa un nebun sa vad ce zice... vorbea romana dar jocul il aveam in engleza zicea ceva :ca ii tine la subsol.voi...? (mai mult)
Salut tuturor, doresc si eu un sistem pentru SA:MP, eu nu reusesc sa il gasesc. Vreau un sistem pentru atunci cand un player e AFK sa primeasca kick dupa x minute si daca se poate sa imi spuneti cum ...? (mai mult)
vreau si eu sa stiu cum pot raporta un codat din cs go. Nu cu clic dreapta pe nume si dupa aceea report insotit de motiv din joc caci nu merge. Am un demo cu un codat si inca nu a luat ban ...? (mai mult)
De ce cand vreau sa intru in action mirillis imi scrie : Check online for a solution and close the program? Dau funda la cine ma poate rezolva. SCuzati categoria
am nevoie de un jucator de hero zero pe sv1 sau sv2 care are un cont si nu il mai folosesti si mi l-ar da pe degeaba
Ssalut TPU stie cineva cum sa fac masini pentru un servar de samp vreau sai spuneti tot ce tresa fac.
nu demult mi- am luat jocul Prototype 1, in joc toate bune si frumoase pana la cutscenes(videoclipurile din story- line care apar la misiuni, ca in gta). problema este ca in timp ce ma ...? (mai mult)
Salut.Imi puteti zice si mie niste jocuri survival/mmorpg? Cele mmorpg sa fie de tip metin2, iar cele survival sa fie ceva gen Rust early alpha sau minecraft. PC- ul meu are componentele astea: Placa...? (mai mult)
La ce ajuta programul Asus VideoSecurity? Am auzit ca e un fel de webcam.
Ce pot face daca primesc asta la invidia? sorry geforce experience cannot optimize games on this pc
Placa video dedicata de 512MB RAM +procesor AMD sau Intel cu placa video integrata?
Ce s-a intamplat cu Metin2Mania? Puteti sa imi dati alt Metin dar exact ca Metin2Mania?
în primul rând scuzați categoria, dar e aproape cea mai populată, am o problemă cu Adobe Flash Player, când vreau să- l instalez nu- mi arată interfața http://i.imgur.com/oH6CuzM.jpg ...? (mai mult)
Ce shooter imi recomandati? Daca imi place dau funda :)
Salut.am avut un joc de armata dar nu mai stiu cum se numeste,stiu ca avea iconita un dragon rosu chinzesc, cine stie cum se numeste va rog sa imi spuneti.
Am si eu o problema cu gta 5 pe XBOX 360. Din misiunile story pot sa fac decat 33 din 69 pentru ca a 34- a nu imi mai apare pe harta. M- am interesat prin videoclipuri pe youtube si gamerilor...? (mai mult)
De curând mi- am instalat THE SIMS FREE PLAY și am da făcut la Cooking o mâncare care necesita un tocător de 1 stea, dar eu nu știu de unde sa iau acest tocător, la obiecte de bucătărie...? (mai mult)
Mi- am instalat de curand pe minecraft modpackul tekkit si hexxit si la aman2 cand tai un copac cu modul TREEDECAPITATOR trebuei sa astept foarte mult pana sparg primul lemn si apoi cade tot copacul...? (mai mult)
Salut cine ma poaten ajuta sa-mi faca un server samp cu gazuire contra cost astept mesajele voastre
Un joc bun pentru fete pe magazin play?
Am intrat intr-o groapa sau pestera in minecraft 1.6.4 si nu mai pot iesi,e totul negru in jurul meu si nu am arme sau alte chestii sa scap, cum fac sa ies?
Merge Watch Dogs pe Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 3 GHZ 3 GB RAM 64 BITS
stiti cumva jocuri android sau pc de strategie gen Glory of Generals dar sa aiba conquest mode si sa fie in ww2 mersi mult
Mi-am facut acum 2 zile cont pe steam si vreau sa stiu de ce atunci cand vreau sa adaug un prieten imi da eroare
Salut, ce parere aveti despre aceste casti [ http://www.altex.ro/casti-gaming-natec-genesis-hx77#additional ], imi recomandati altele? Le iau sa le folosesc pentru jocuri si muzica.
Salut, nu prea stiu ce mouse sa aleg. voi ce imi recomandati? Dar ce parere aveti despre acestea: http://www.cel.ro/mouse/mouse- gaming- tesoro- gandiva- h1l- laser- 8200dpi- l/, http://www.cel.ro/mouse/mouse-...? (mai mult)
Cine stie un joc cu al doilea razboi mondial in care sa fiu soldat si sa fiu pe campul de lupta? Dau funda! P.S: Sa fie un joc calumea, nu rahaturi.
Hey as vrea si eu un site de pe care primesc championi pe LOL gratis.
Am o placa de baza VGA PCI Express ddr2, cu o placa video ddr2 512 mb cu 128 bit. Daca vreau sa inlocuiesc placa aceasta cu alta placa video, ca de excemplu Gigabyte NVIDIA GeForce GT 730, 2048MB, ...? (mai mult)
Trebuie sa astept neaparat 30 de zile ca sa vand un item pe cs go?
Imi da o eroare cand sami fac cont pe psn imi zice the sign-in id (email adrees) or password incorrect.dar eu le scriu corect...dau funda cine ma ajuta
As dori sa imi spuenti niste jocuri care sa nu ma plictisesc la ele si sa nu fie aiurea ...Multumesc celor ce ma ajuta!
Spuneti niste jocuri android ca gta sa metin2
Mi-am instalat fifa world si am jucat o perioada, iar acum dau pe PLAY si nu imi intra se incarca dar nu imi intra in joc! am refacut windos, am sters, am dezinstalat! Ma puteti ajuta?
Ce imi puteti spune despre calculatorul asta? Este bun pentru ultimele jocuri aparute? Sau macar e bun sa joc si eu jocuri online? http://www.amazon.it/VIBOX- Precision- Multimedia- Processore-...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog niste jocuri asemanatoare cu Wizard 101..cu misiuni si nivele? As vrea sa fie free, adica sa nu trebuiasca sa platesti ca sa deschizi o alta lume. Va multumesc!
Dupa parerea voastra care credeti ca este cel mai bun youtuber? Dau FUNDA!¡!‡
Va rog frumos sa ma ajutati mi-a aparut eroare sec_error_ocsp_future_response cum scap de ea va rog.
Ce resurse trebuie ca metin2 sa mearga fara lag?
Sall. Caut un server de Minecraft 1.7 - 1.8 care cauta Helper - Builder etc... Daca sti lasa-mi adresa jos Dau Funda Celui care imi da primul un server bun.
caut un metin2 pvm medium sau hard. Adica ca metin2ro. Va rog sa imi spuneti si ratele.
Va rog ajutati- ma. Imi puteti spune ce moduri de GTA are tipul din videoul asta? http://m.youtube.com/watch?v=tOsSjrqKh70 La toate ma refer... Si la cel de HUD, si cel de arme, de skin si...? (mai mult)
Cum ingropi oamenii la SIMS? Dau fundita
Vreau sa imi cumpar Euro Truck Simulator 2 pe CD si vreau sa stiu daca pot juca multiplayer, adica fara cont steam sau altceva...
Sall ma puteti ajuta si pe mine, vreau un skin la cs 1.6 ca in loc de cutit normal sa am baro. vreau sa imi spuneti cum sa il introduc in cs dar vreau si linkul de descarcare a skinulul plizzz dau...? (mai mult)
De ce mi se blocheaza gta san andreas?
Imi spuneti si mie va rog un metin2 pvm easy din ani 2009, adica clasic. fara 6/7, sau alte evolutii, maxim triton, posedata. Fara donatii, fara iteme site, sau tot ce se vinde pe site sa se poata...? (mai mult)
Daţi- mi un cont de tanki online care nu mai aveţi nevoie de el.Vă rog mult ca acel cont să fie fără e- mail.Şi nu il publicaţi aici să- l vadă toţi.Adăugaţi- mă pe skype dan.mocanu1 şi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AnneM123 întreabă:
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
DoctoruRed întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!