am Counter- Strike Nvidia v4 si asa face si pe 1.6 cand intru in el imi apare poza mare de la cs si atat nu imi apare setarile sau serverele etc. Apare doar o poza http://imgur.com/a/t9Plm....? (mai mult)
Spuneti- mi niste jocuri cu masini care sa imi mearga la sigur pe: Procesor:AMD Athlon(tm) II X2 215 2, 70Ghz Ram:2GB(1.75 usable) Placa video:GeForce 6150 SE nForce 430 256Mb OS:Windows...? (mai mult)
Ma joc sims 3 de cateva zile, si nu stiu cum se fac copii in joc :)) mam si casatorit :))), dau funda
RAPID diablo 3 sau batman arkham origins și de ce. Ofer funda
Hei, am Sims FreePlay pe tabletă şi nu ştiu cum să-mi cuplez Simsi, mă puteţi ajuta?
Imi puteti da un link sa pot downlaoda un hack metin2 ro? sa fie pentru crescut si sa mearga acum pe 2015 pentru ca, www.metin2mod.tk nu mai merge daca il bagi te lasa si in 5- 10 minute ...? (mai mult)
Vreau sa- mi activez contul pe pokerstars sa pot juca pe bani reali. Problema ar fi cu contul la banca...eu am doar in lei si cardul e expirat. Intrebarea mea ar fi..se poate sa- mi activez contul meu...? (mai mult)
Salutare, Am o problema cu CS 1.6 cu Steam In timp ce ma jucam am apasat din greseala pe tasta "- " cred... si imaginea mi s- a micsorat intr- un patratel in mijlocul ecranului iar pe margini se vedea...? (mai mult)
stie cineva unde pot face un cond vps free nu conteaza durata! Dau funda! Multumesc!
Cum fac daca mi-am uitat parola de la iphone si daca vreau sa il restaurez trebuie sa imi actualizez si software-ul, iar eu nu mai am loc in telefon si pentru actualizarea sofware-ului?
incerc sa rulez un program pe windows 8.1 Enterprise 64 bit + 64 bit procesor si imi da eroarea ``This app can`t run on your PC``.DE CEE? Credeti ca fisierul foloseste 84 de biti? Dau funda
Ce jocuri gen fly like a bird 3 stiti? Fara download va rog.
Cum fac credite imvu gratis? funda!
Imi puteti da si mie va rog frumos niste nume pentru metin2? Ninja fata.(nu e pentru mine;) ) FUNDA!
Sall Joc marvel heroes si nu stiu cum sa fac eternity splinter Adica pica 1 dar greu Pot face mai repede? FUNDA!
De ce imi da eroarea asta? http://imgur.com/edit
Cata memorie ram cere word of tanks? multumesc.
Cum se numeste bare de jos la cs 1.6 care arata viata si gloantele ramase?
Ziceti-mi un metin fara rase 6-7, in care sa nu cresti prea repede dar nici prea greu( sa nu fie pvm hard)
Joc clash of clans de ceva timp. Pot sa spun ca imi place foarte mult insa am o problema. Am telefon android si anume Lg g3, urmeaza sa imi cumpar iphone si nu vreau sa pierd salvarile din ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare... Eu la placa mea video am slot agp ddr1 as putea sa pun o placa video ddr2 tot agp? Cel mai bun raspuns primeste funda...
Cine ma poate invata sa fac de la 0 un server dedicat de metin2 pe ip sau hamachi? Cine e amabil sa lase skype sau mess si va contactez eu!
Cum pot juca Payday2? Exista vreun crack sa pot face asta?
Azi am facut jocul skill si cand intru in el imi da eroare xigncode. Va rog ajutati-ma.Dau fundita
Salut membri TPU! Stie cineva jocuri gen Shakes and Fidget? Sau jocuri cu vapoare online ( sa nu trebuiasca instalate)! sau ori ce joc online! Multumesc pentru ajutor! cel mai bun raspuns va primi...? (mai mult)
Dati.mi si mie un program TV pentru telefon care sa aiba posturi romanesti dau funda!
Asta este o intrebare despre CS GO, mi- am cumparat recent si vreau sa stiu care este rata de drop, am stat pe un idle server timp de o zi si nu am primit absolut nimic, nici un skin nici...? (mai mult)
Am sims 3 și când pun codul „move_objects on„ îmi apare mai jos o bară cu „Unkown command: move_objects„. Ce înseamnă?
Salut as vrea sa imi ziceti niste jocuri pentru urmatoarea configuratie ca eu am ramas fara idei:)) procesor:core2duo e7300 2. 66ghz placa video: amd ati radeon hd4870 rami:2 gb ddr2
ce parere aveti despre acest PC? in special pentru gaming. Este bun pentru jocuri, mi- ar merge bine cs go? pe calculatorul pe care il am acum am maxim 40 fps... FUNDAA http://www.emag.ro/sistem-...? (mai mult)
Dau funda.Maine mi- am pus in gand sa imi formatez pc cu Xp ca cu 7 nu imi place. Ce trebuie sa fac la inceput? Trebuie sa intru in bios sa booteze prima data dvdwritter? cum fac un cd cu windows? daca...? (mai mult)
Recent mi-am postat serverul de minecraft pe GameTracker, dar flagul e de USA. Cum pot sa-l schimb pe Romania? Daca nu pot, puteti lasa o lista petr siteuri pe care pot alege flagul :)
ce parere aveti despre acest PC? in special pentru gaming. Este bun pentru jocuri, mi- ar merge bine cs go? pe calculatorul pe care il am acum am maxim 35 fps... FUNDAA http://www.emag.ro/sistem-...? (mai mult)
Hey stie careva jocuri de genul NFS World?
va rog frumos din tot sufletul sa imi spuneti si mie un server de Minecraft 1.7.2 Attack of the B-team sau sa-mi dati modul de unde il pot descarca si instala va rog frumos;). Va multumesc!
Am o problema care imi da batai de cap. Am un pc de prin 2005 marca"Dolphin" procesor cu un singur nucleu 2.9 GHZZ. 4 Gb ram ddr2 sursa 500 w, placa video Ati Radeon 4700HD. Cam atat despre...? (mai mult)
Unde sunt licitatile pe gladiatus? funda
am si eu o problema pe care nu o pot rezolva. mi am instalat mortal kombat 9 si cand intru imi apate o fereastra micut si scrie wait for optimal setings apoi sctie ca ar putea dura in jur de un...? (mai mult)
Hei TPU as dori si eu un cont de lol (league of legend) de level 15-30 care sa aiba campionii mai bunicei... dau funda si daca aveti ask.fm va dau 100 de aprecieri :D plz!
Cine poate face un server in SAMP si sa mi-l dea mie.Sa fiu admin sau poate are vreun server de care nu se foloseste sa mi-l deie. Scrieti skypeul vostru
am inceput sa joc farming simulator 2013. Dar nu stiu pe ce buton sa apas pentru am da magazinul (de unde iau atractoare, combine etc). Imi spunetiiii! FUNDA
Salut,am o problema Recent Mi-am luat cs:go pe steam Cand intru imi zice ca nu am semnal Este din cauza rezoultiei Ce rezoultie sa pun la joc si unde o pun daca eu am 1024x768 Dau Funda:d
Recent am reformatat pc si nu am ATI Catalyst Control Center cand apas click-dreapta. Ma puteti ajuta cu un link de download sau imi spuneti cum sa fac? Funda
am descract Pes 2015 toate bune si frumoase pana am intart in el dar nu este fullscreen adica se vad niste dungi negre ca la filme... am incercat toate rezolutile. Ajutorrr
Yo TPU :P ma puteti ajuta cu gasirea unui joc? daca exista vreun joc gen duel masters (daca mai stiti desenu ala de la tv de acum mult timp) mmorpg sau unul online, sau un joc super tare cu carti cu pachetul...? (mai mult)
Am o problema, intru in Watch Dogs apas New Game si se incarca pana la final dar dupa aia nu mai face nimic. Ce as putea sa fac?
La shadow fight 2, pe android ma refer, nu imi apare la eclipsa boşii de la hermit in colo. Va rog ajutatima. Este vreun bug? Si la cei cu HTC am vazut. Eu am HTC.
Am si eu city car driving 1.2.2 il pot pune pentru a vira pe mous si cum bag masini funa
Cum as putea rezolva eroarea asta : http://www.freeuploadsite.com/do.php?img=68039? Mi se intampla atunci cand intru pe site-ul celor de la Transformice! Multumesc anticipat!
Un sistem din bucati pentru gaming, buget 2000-2300 lei, sau gata facut. funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AnneM123 întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
Maria1609 întreabă:
DoctoruRed întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!