Salut dupa update- ul cel nou am fps 4 la cs ori ce as face am 4 fps in software mi se misca bine dar se vede foarte urat, pe non- steam mi se misca super am placa video 256 Mb. Am Monitot LCD 75gzh. ...? (mai mult)
Ce jocuri ma duce acest PC? http://www.cel.ro/calculatoare- desktop/desktop- maguay- ga mepower- junior- i3_4160- 2tb_7200rpm- 8gb- gt740- 2gb- l/ Am vazut ca placa duce si Battlefield 4 pe ultra...? (mai mult)
Funda.Intrebare de asa gen:daca unesc pc-ul si tv-ul prin hdmi-hdmi si daca ma joc la pc in cs go, gta 4 de exemplu, exista vreun risc sa ard tv-ul sau baza?
Se merita sa cumpar jocul Max Payne 3? http://store.steampowered.com/app/204100/
Am si eu o problema, incerc sa instalez Farming Simulator 2015 si pe la jumatea instalarii imi da o eroare care scrie ceva de genu:An error occurred while trying to copy a file: The device ...? (mai mult)
Cum sa rezolv aceasta problema? http://postimg.org/image/5v3l799c9/
Buna tuturor as dori daca puteti sa imi dati si mie niste site-uri competente si de incredere cu sisteme desktop la mana a doua Inca odata sa fie de competenta si de incredere va rog mult! FUNDA!
Care este cel mai bun Metin2 gen Metin2Mania (sa semene foarte bine cu Mania) adica (sa faci lvl destul de repede sa nu fie buguri etc.) deci v-am spus gen Mania. P.s.s ce sunt servere private de Mt?
Salut,TPU! Exista mai demult un joc numit TIM in care construiai.Stie cineva de unde il pot descarca? Dau funda primului raspuns corect.
Cine vrea conturi de IMVU? Le dau. dar la schimb cu conturi de stardoll. :D cine doreste sa puna comm. FUNDA :*
Mi-ar merge GTA V pe PC daca am urmatorul sistem?: GPU:AMD Radeon HD 7750 Sapphire 1GB DDR5 CPU:Intel Pentium G2020 2,90 ghz RAM:8GB Windows:Windows 7 Ultimate pe 64 bit
Buna TPU eu am jocul Temple Run 2 pe calculator cu bluestacks si nu stiu cum sa ma joc cu tastatura... Ajutor!
De ce cand instalez Gothic 3 imi scrie " Gothic 3 not found"? Daca stiti un site de unde pot descarca gothic 3 fara nicio problema dau funda Multumesc
As vrea sa joc World Of Warcraft single-player si nu stiu ce versiune sa joc, imi puteti recomanda una?
Mi- am cumparat din Media Galaxy jocul pentru pc Farming Simulator 2015 si imi apare asta error:could not init 3D system shader model 3.0 is required please install the latest drivers download...? (mai mult)
Cine stie jocuri gen metin2? dar sa fie fara bani adica gratis please?
Salutare cand intru intr- un server de metin2 imi apare aceasta eroare: "S- a detectat injectarea unui tool in procesul clientului. Nume : cryptnet" Am cautat prin task la procese si nu am gasit nimic...? (mai mult)
Puteti sa-mi ziceti ci mie servare de samp ca in viata reala din anul 2015
Aceasta intrebare este pentru jucatorii de minecraft Acum catva timp gasisem un skin pe net (din acela cu nume. bagai numele si aveai skinul) care era ceva de genul al_... si nu mai stiu... Cert...? (mai mult)
Salut ma ajuta cineva sa-mi fac un cont premium de minecraft?
Am o camera web armedia hv-n01 pe care nu o gaseste cand o bag in usb. Cand dau installla driver imi spune ca nu e conectata. Ma putei ajuta?
Daca stie cineva cum se numeste melodia lasati com. Ista e link-ul : https://www.youtube.com/watch?v=LAoaNdwajSw
Am descarcat metin2 earth si cand intru in "EarthMetin2" se deschide acea fereastra in care trebuie sa se incarce cele doua benzi si in loc sa se incarce nu se incarca (0.00%). As dori sa primesc raspunsuri...? (mai mult)
Am o problema cu jocul Driver : San Francisco. Vreau sa imi pun controalele pe volan dar la stanga, dreapta nu este nicio optiune. Am dat si „Reset to Default" dar nimic. Va rog sa ma ajutati...? (mai mult)
Imi puteti spune un program ca freedom (am incercat sa il instalez dar nu imi merge) freedom=un hack pentru jocuri pentru android care poti cumpara coinuri(bani) si cristale, bijuterii etc fara sa platesti....? (mai mult)
Cine poate sa-mi de-a si mie niste conturi de pe b-zone2
Salut.de curand mi- am comandat euro truck simulator 2 (Cd original) si vreau sa- l joc multiplayer.am si cont pe steam tot tot tot. unii imi spun ca nu pot sa il joc daca nu ii cumparat dupa steam altii...? (mai mult)
Cine poate sa imi dea si mie un fast connect de samp 0.3z repede!
As vrea sa stiu si eu daca un CD GTA V, daca e zgariat, poate da freeze sau crash, in cazul meu freeze!(ps3). Si cum pot rezolva zgarieturile, sa nu imi dati va rog metode cu pasta de dinti ...? (mai mult)
Vreau cateva informatii despre jocul My Lands. E adevarat ca poti sa primesti bani reali?
Cine vrea sa cumpere un joc pentru xbox 360 mai exact gears of war 2? Il vand cu doar 30 lei.
stie careva un havk pt clash of clans ca sa primesc gems nelimitate?
Cum fac sa mi se auda mai clar cand pun muzica pe ts3? Mi se aude dar incet!
Galati.wargods.ro Admin/vip free la 10 ore. Caut admini de minim 15 ani cu experienta.Pentru admini slot-uri vizitati forumul cu acelasi nume. Dau grade mari pentru boost http://www.cs-boost.com/.
Salut, pentru lycan ce bonusuri trebuie pe arme, scuturi?
Salut,e cineva talentat la Photo Shop? As dori sa mi se faca o imagine pentru fourum. Dau Funda. Daca doreste cineva sa ma ajuta add mess: ionut_barb4
La ce imi trebuie virtual box pentru genymotion?
Am instalat candva un cod pentru Counter- Strike 1.6, codul era un wallhack si avea nume 'opengl32.dll'. Acum cand vreau sa intru in Counter nu ma lasa si imi spune ca acest 'opengl32.dll'...? (mai mult)
Buna am o intrebare: Eu nu pot sa ma decid ce sa descarc sims 3 showtime sau sims 3 late night voi ce alegeti? Dau fundita raspunsurilor folositoare
Am o problema.Mi- am instalat windows 7 ultimate..eu am avut 8- ul si nu era original.mi- am instalat windows 7 ultimate original cu toate uptateurile tot..Am 2 gb ram ddr3, placa video 1 gb, mi- am ...? (mai mult)
Dati- mi niste idei de jocuri care să le joc in principu sa fie din anul 2014- 2015 adica mai noi gen poveste sau chiar actiune gen gta sau care le- ati jucat voi si v- au placut foarte mult...? (mai mult)
mi am descarcat un nou windows xp si acuma nu mai imi merge youtobe- ul am descarcat shocware si Adobe flash player dar nu merge si da ca imi descarc bs player imi apare o eroare ce sa fac Ps...? (mai mult)
cine ma poate ajuta sa instalez niste DLL-uri la farm sim 15 funda
Am o problema nu imi merge un joc pe PC zice ca nu suporta placa video dar restul este bun si merge. Da intrebarea este daca pot sa pacalesc cumva jocul sa mi- l ruleze. PS: jocul e cumparat pe...? (mai mult)
Cine stie niste aplicatii de pe Google Play cu bani infiniti la Pou?
Hey, caut adc bun pe league of legends pentru duo queue. sunt main support si mid, Silver 5 cu mmr de gold :* add la Goegonzol, online toată seara pentru meciuri
Cine imi da s miee un cont transformice cat de cat bun?
Ce metine pvm easy stiti?
Buna joc gta Romania 2 si am facut prima misune cu hotul dar nu stiu unde trebuie sa ma duc sa o fac pe a doua stie cumva cineva
Exista hack de diamante, smaralde si dolari pentru lady popular arena modei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AnneM123 întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
Maria1609 întreabă:
DoctoruRed întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!